Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 516
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Сега е точното време да пуснат лайф. Данооо!!!🙏🤞

Честно казано, очаквах повече активност от Керем днес. Поне да беше постнал нещо с хаштага.🙄

# 106
Много се радвам, че сме преполовили рекорда. И аз си мисля, че ще пуснат едно лайфче преди началото на епизода.

# 107
Записвам се в чудесата темичка, която е прекрасна и има невероятна шапчица . 🥰🥰🥰🍀🍀🍀🌼🌼🌼🍀🍀🍀🥰🥰🥰

# 108
  • София
И аз съм тук - гледам, туитвам и пиша в темата от три устройства. Grinning За втори път днес си зареждам батерията на телефона, лаптопът и таблетът не са изключвани от контакта. Сега пускам и смарт ТВ-то, че да гледам на спокойствие оттам. Дано Фокс в Ютуб не създава проблеми днес. Вай бе! Превъзбудена съм. Grinning Дано има live наистина!!!

# 109
# 110
Върнах ви да ви дочета в старата тема и гледам снимка как Серкан целува Еда по рамото ( за кой ли път ) .Убедена съм ,че това е Керем , все към рамото на Ханде го тегли Smile

# 111
Към 20.30 часа -----> 4 410 768

И тази седмица Еда и Серкан отвяват конкуренцията, според СОМЕРА Wink

# 112
  • София
Ханде отстрамва Керем днес, ама да му вземе телефона малко и да посподеля разни неща от него в профилите на Керем. Grinning

# 113
А Керем обеща да помага за рекорда ...
Ханде отстрамва Керем днес, ама да му вземе телефона малко и да посподеля разни неща от него в профилите на Керем. Grinning

Туитър пак ни сваля от постижението - сега отчита 4 390 956

# 114
Вярвам, че ще пусне лайф. Ако не пусне, как ще му се разсърдя само.

# 115
Е нали Ханде и Керем са едно цяло на този етап, като пуска тя стори, все едно и той 😊

# 116
  • София
Миси, обещанията на Керем ми приличат на едни на един мой близък човек. Все едно не е зодия Близнаци, а е Стрелец. Каже, че ще звънне след час, изчезне за дни… Stuck Out Tongue Winking Eye

А, чу ме и се поправи - има стори. Отивам да го видя. Simple Smile

Това покана за сватбата на Керем и Ханде ли е?? Шака, шака! Grinning

# 117
Тази вечер не се брои така - всеки за себе си Wink
Е нали Ханде и Керем са едно цяло на този етап, като пуска тя стори, все едно и той 😊

# 118
Не за стори. За туитър имах предвид. 8 милиона как да станат? Sad

Ако се отчете подобаващо, ще му дам минимум...

# 119

За споделената лудост...

За споделената любов...

Благодаря ви!💗

Защото само лудите и влюбените могат да летят...

Общи условия

Активация на акаунт