Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 514
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Присъединявам се и аз към пощурелите, макар и след една година да ги навършвам😁
Благодаря много на всички за прекрасната тема, по-рано не успях, но голямо бързане е. Днес цял ден съм била с детето навън, че да се измори и да заспи рано 😁 И продължавам с бързането 😁

# 91
Миси извинявай, заедно сме писали:kissing_face:

# 92
Като кошер пчели сте, чак усещам енергията, жуженето през телефона... Керем ли е стършела в кошера....
БРО  , работохолик съм, така че и сериала не може ме мръдна, но тук съм и ви чета.

# 93
  • София
Стършел в кошер само не го бяха наричали! Одобрявам обаче. Grinning

Славена, голяма си!!! Hug
Като кошер пчели сте, чак усещам енергията, жуженето през телефона... Керем ли е стършела в кошера....
БРО  , работохолик съм, така че и сериала не може ме мръдна, но тук съм и ви чета.

# 94
Един бърз въпрос към ветеранките в раздела на турските сериали. Имало ли е други теми, които да са се изписвали толкова бързо? За кои сериали се е случвало? Thinking

С тази активност днес си е търтей, ако питате мен. Satisfied

???

# 95
4,2М
Ханде и Керем ще гледат епизода с част от актьорския състав тази вечер
https://twitter.com/i/status/1435651675411288067

# 96
  • Плевен / София
Един бърз въпрос към ветеранките в раздела на турските сериали. Имало ли е други теми, които да са се изписвали толкова бързо? За кои сериали се е случвало? Thinking

С тази активност днес си е търтей, ако питате мен. Satisfied
Аз мога да кажа, че в друга тема, в която пиша също редовно, се е случвало да изписваме много бързо тема...ГГ се играеха от Йозджан Дениз и Хатидже Шендил....За ИН темите също вървяха бързо....

# 97
  • София
Те и само те. Завинаги. Heart

# 98
Отговарям бързо, понеже идвам от една такава.
Темата за сериала ”Огледален свят”, съществува и до днес. Навремето изписваха тема за един-два дни и първия път като се появих бях сигурна, че на другия ден никой няма да ме помни. Joy Това докато сериала се излъчваше в България/или вече беше приключил, не съм сигурна. Сериала се обсъждаше, но и неща от ежедневието. Заради враждебно отношение между потребителки от други теми и докладване на модератор, триеха се постове и цели страници, накрая редиците оредяха.

# 99
Имаше, любов под наем за по малко от 24 часа се изписване, забранения плод с Къванч и Берен Сайт, Каква е вината на Фатмагюл...на форума не му е непозната скоростта на изписване, просто хората са различни, като мисъл, изказ, чувство за хумор.

# 100
  • Бургас
Опааааа! Не е честно! Точката ми си стои черна и не позеленява, а аз не съм излизала от темата.........................
Много моля, помогнете, искам да позеленее........

Уплаших я! Позеленя!
Притесних се, да не и тя като Туитър да се бъгне.......... Simple Smile

ГУШи!

# 101
Тони, зелена си, споко, Керем ще те преброи

# 102
  • София
Зелена е вече!
Опааааа! Не е честно! Точката ми си стои черна и не позеленява, а аз не съм излизала от темата.........................
Много моля, помогнете, искам да позеленее........

# 103
Наближаваме 4.4М Wink
един лайф ни трябва да рестартираме  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 104
И аз съм тук , не ми пука за точката , каквато и била Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning , ще се насладим заедно на ЕдСер и компания тази вечер Flowers Cherries

Общи условия

Активация на акаунт