Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 411
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Много сте луди , няма спор, нито съмнение ,но ви обичам Stuck Out Tongue Winking Eye Heart
Мерси за новата , къщичка , в която се надявам да продължим да пишем , следвайки новите проекти на Керем и неговата красива половинка Flowers Hibiscus

Ще се върна след малко да ви чета ,че сте изписали света Smiley

# 77
  • София
Надничай тук, не ни оставяй на финала! Грехота е да се работи по време на последния епизод. Кажи на кого да се обадя да те смени!!!

Защо пишете толкова много и бързо , нямате настигне...
Дойдох, видях и останах, това е темата за мен, сериала е друга реалност.
Отивам да работя за съжаление.

# 78
Минимум две 30 годишни жени сме… съвсем пошуряли! Grinning

Направо добре, че ви има. Големи нерви тази вечер. Какво съм пощуряла с този рекорд- не мога да си го обясня. 30-годишна жена, а като малките деца.
3 912 383
Минем ли 4М ми се струва, че нещата ще се нормализират.

Ако нашите не ни пуснат лайф ще е направо срамота ...., с тия нерви последните няколко часа Wink

3 сме, но младея за годините си. Satisfied

# 79
mi_si, аз не го задавам този въпрос, но нещо пишат ли в туитър дали ще имаме фраг след епизода или нищо не се чува, а? 🙄

# 80
Kissing Face

Направо добре, че ви има. Големи нерви тази вечер. Какво съм пощуряла с този рекорд- не мога да си го обясня. 30-годишна жена, а като малките деца.
3 912 383

Ако нашите не ни пуснат лайф ще е направо срамота ...., с тия нерви последните няколко часа Wink

Това е от кръвната ни група ( ЕдСер), не се притеснявайте има по възрастна от вас, а е на същия хаос.Relaxed

# 81
4,1М Gift Heart

3 912 383

3 сме, но младея за годините си. Satisfied

+1 и аз така, днес ме бройте направо от детската градина Wink
Налбантова, за съжаление фраг тцъ за 53 еп. Wink ... но за 1еп, който ще бъде излъчен на 15.09 в бг мама  (ако не ме хване розето) ще го пусна в края на епизода  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 82
Не сте само вие и аз така

# 83
  • София
Ставам на 30 след точно 2 месеца, живот и здраве. Да сте тук, да ви черпя, ей! Но днес се чувствам като абитуриентка, която чака първата й любов да я вземе за бала… Grinning

Ей го на - кавалера, вижте го как се е барнал за мен! Grinning Grinning Grinning

# 84
Специално за Налбантова
15.09- 20.00ч
https://www.facebook.com/watch/?v=3366776373332993

# 85
Бро, кавалера няма да се излага ... Wink

# 86
Както обикновено бързам да си прибера маргаритките и останалите китки . Много ви благодаря. Heart Eyes И имам една молба  по възможност да отчитате и посещаемостта на темата.

Слънце, ако успеете да я изпишете тази нощ/утре, ще спретна една набързо няма проблем.Joy
Но, иначе казаното в края на предишната тема си беше сериозно. Не е целта да си придавам важности и някой да ме разубеждава, уверявам ви, че промяната, която предлагам ще е към по-добро.

Ех, като за последно.... Марги, страхотна е! Златни ръце имаш! ⭐❤
Целта беше да се потопим в една есенна магия, доколкото е възможно. Отчасти е постигнато, Тони ми разгада мисълта.

Али, позволявам си да сложа това и тук Heart

# 87
  • Плевен / София
Озетът започва....
Строй се и преброй се....

19 Потребители и 47 Гости преглежда(т) тази тема.

Anelia Ilieva 700127
Antoniqq
Danito40
gostenka68
guga51
kalina petkova
m@_ri
Michel22
midnight__sun
nevena14
sani1212
zlatna.1972
Диана Дечева 698520
ивман
Пролетина68
+ 4 скрити потребители

# 88
  • София
Ох, имам дежа вю - сякаш днес сме 9.06, когато започна втори сезон и Налбантова писа: “Не мога да повярвам, че навън е светло и е лято, а аз гледам турски сериал в реално време.” Grinning

# 89
Много се вълнувам. Като на война е положението.

Общи условия

Активация на акаунт