Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 396
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Чак сега пиша, че разглеждах, гледах и гледах - чудна е къщичката, Марги! Аз много харесвам всичко сътворено от теб и твоите верни феи от Дрийм тийм! Търсих една готина розичка да сложа по изключение, не маргаритки, но не я откривам и слагам това! 😍
Ей така се чувствам в темите, на които си държала ключа в твоите ръце!

Габи - тук отговарям за Туитър, нямам представа нямам профил в Туитър.

# 16
До 300 туита на ден. След определено време, системата те пуска да продължиш туитването, но дали отчита със сигурност не знам. Simple Smile

# 17
  • София
Алиджан е изтрил сторито с дупето на Керем, но що народ го видя и скрийншотна вече… Grinning Надявам се Керем да не се е обидил, изглежда ми като човек с голямо чувство за хумор и прави доста пакости, така че надали се е впрегнал. Вижте Гюнфер обаче може да е начокала канчето на Алиджан - сега забелязах, че тя е и негов мениджър. Wink

Ханде явно е прочела смс-а ми, че искам черно-бяло стори с обща снимка с Керем. Grinning

# 18
И аз това се опитвам да открия в момента, системите се претовариха.
Миси, къде следяхме туитовете преди, когато бъгваше системата? Thinking

2 часа до озета. Минахме 3 милиона, но тренда се срина.

# 19
Туитър ще ни прецака. Паднахме на 1,8 млн., а бяхме стигнали 3 млн.

# 20
Момичета, преди 3-4 часа ми беше добре. Колкото по-малко време остава до епизода, толкова повече не ми се иска да започва. Frowning1

# 21
Цитат на: O.A link=topic=1366521.msg43434830#msg43434830 date=163р1113324
Туитър ще ни прецака. Паднахме на 1,8 млн., а бяхме стигнали 3 млн.

2.05 вижда Sad
Жалко...
Бяхме стигнали 3 Sad

# 22
Администраторите на Туитър са писали, че работят по отстраняване на проблема и уж системите продължават да отчитат реалния резултат. Засега друга информация няма.
При тях към 17.45 часа е отбелязан този резултат

# 23
Точно сега ли блокира системата им.

# 24
Помните ли когато направиха 5 млн. Накрая бяха паднали под 3,а на следващия ден показа, че са направени повече от 5. Явно отчита нещо, но не се знае колко и не знаем как се движим! 🙄

# 25
От Ханде🤍

Оффф, много се ядосах. Теглих му една майна на туитър, добре, че съм сама вкъщи.🤭🤣

# 26
  • София
Само Туитър да не ни прецака! Заслужаваме световния рекорд!!! И ще го постигнем. Сигурна съм. Имам заредено шампанско за този повод и ще го отворя със сигурност. Nature Boom

Миднайт, аз съм със смесени чувства - хем искам по-скоро да започне, защото е нов епизод и съм любопитна, хем като знам, че е последен епизод, не искам да започва.

# 27
Надявам се, бързо да оправят проблема. Явно, до началото на озета 5 милиона няма да минем.
Пишат, че сме минали 3,2М.

# 28
  • София
Аз съм оптимист, че 5 милиона ще минем - имаме два часа. Сега фендомът ще изперка, че резултатът е паднал и ще се активизира. Керем го чакам да се включи всеки момент. Слушайте Бърборанка! Да вадя ли плика с розовите очила??
Надявам се, бързо да оправят проблема. Явно, до началото на озета 5 милиона няма да минем.

# 29
Трябва активността на феновете да не спада - туитване и ретуитване.
И аз съм сигурна, че ще подобрим рекорда. Без нерви явно, няма да стане.
Gift Heart

3,3М

Общи условия

Активация на акаунт