Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 521
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Постът на Дизилах ме разплака:
https://www.instagram.com/p/CTkJ_JxrBIe/?utm_medium=copy_link

Прочетете текста тези, които знаете английски. Мисля, че Инстаграм има опция да ви го преведе, на какъвто език искате, вкл. български. Извинявам се, но е много дълъг и не мога да го преведа целия тук. А и съм толкова развълнувана в момента, че, ако го прочета още веднъж, пак ще ревна.

За 22 минути вече има 3 945 лайка. Wink

# 31
На мен ми показва 3,2М, като тенденция.
Това е добре, още сме в играта по думи на феновете Flowers Four Leaf Clover

# 32
и мен ме мързи, затова с Гугъл:
#SenÇalKapımı, Sen Çal Kapımı, Sen Çal Kapımı, what a ride it's been, eh?
#SenÇalKapımı, SenÇal Kapımı, SenÇal Kapımı, какво пътуване беше, а?

Когато заглавието на шоуто не беше финализирано и решенията за кастинг все още се взимаха, всички бяхме много развълнувани ... малко знаехме какво ни очаква. Бързо напред към днес, шоуто приключва, оставяйки ни толкова много, за което да бъдем благодарни. Решението да се хвърли Ханде Ерсел заедно с Керем Бюрсин беше блестящо за начало и през първите няколко епизода стана ясно, че се готви нещо велико, докато актьорите, съставляващи актьорския състав, някои нови, някои стари, всички те бяха фантастични сами по себе си. Всеки герой носеше собствената си тежест, без усилия доставяйки хумор, драма и незабравими сърдечни моменти в еднаква степен.

Със сигурност имахме възходи и падения, но в крайна сметка всичко си заслужаваше? АБСО-ФРЕКЦИОННО-СВЪРЗАНО. Всеки туит, всяка история, всяка камера arkası ... актьорският състав и екипажът ни накараха да се почувстваме изключително специални, и както един мъдър човек веднъж каза, че част от нещо специално ви прави специални ♥ ️💫

Много хора ще могат да изпробват шоуто за първи път в бъдеще и ние се радваме за тях, но също така ни е тъжно, защото когато започнат да гугълт, за да видят какво е направил актьорският състав от края на шоуто, те няма да се запознаят с усещането да гледат как Ханде и Керем излизат на живо за първи път, нито вълнението, което изпитвахме, докато гледахме първия по рода си фрагман, нито срива, който имахме, когато плакатът беше представен за първи път (помните ли това 😂?) Хей, плюс страна обаче, те няма да се притесняват за рейтингите като нас всяка седмица asdfghkl;

Всички хубави неща трябва да приключат и като такива се сбогуваме с шоуто днес, но едно е сигурно - само споменаването на „Sen Çal Kapımı“ е нещо, което винаги ще ни носи толкова радост. След години ще се оглеждаме назад и ще казваме: „Помнете кога Sen Çal Kapımı ...“, защото спомените, създадени тук, са завинаги вид спомени!

На актьорския състав, екипажа, фандома, благодаря, че се люлеехте с нас! Обичаме и със сигурност ще ни липсвате много. *вмъкнете турската Ана, която излива кофа с вода във всички отдели*

Постът на Дизилах ме разплака:
https://www.instagram.com/p/CTkJ_JxrBIe/?utm_medium=copy_link

Прочетете текста тези, които знаете английски. Мисля, че Инстаграм има опция да ви го преведе, на какъвто език искате, вкл. български. Извинявам се, но е много дълъг и не мога да го преведа целия тук. А и съм толкова развълнувана в момента, че, ако го прочета още веднъж, пак ще ревна.

За 22 минути вече има 3 945 лайка. Wink

# 33
# 34
Явно ще липсваме и на симпатягите от Дизилах ..... Stuck Out Tongue Winking Eye

3,4М
За да сме в график до 19 часа трябва да направим 4М, така че ...

# 35
Запис в новата тема! До после 💓

# 36
Пишат, че Керем тъкмо е приключил със заснемането на новата фотосесия. Така че, скоро го очакваме да се включи.

Трябваше те двамата, да се отчетат с няколко туита. Щяхме да сме дръпнали напред.

# 37
Two HeartsFlowers HibiscusFlowers HibiscusБлагодаря на Марги и компания за новата ни къщичка, прекрасна е.Flowers Hibiscus Всеки път надминавате себе си, Благодаря Ви от сърце.

# 38
3.5мил

Бедо е в болница но цял ден качва сторито за сериала

# 39
  • София
Мисля, че след дупето на Джей Ло и това на Ники Минаж, дупето на Керем е най-известно в света. Хайде, поствам го още веднъж. Grinning

# 40
Много се вълнувам. Пак да повторим, колко ни трябват до началото на озета? 4 милиона?

Сега сме на 3.5М. Simple Smile

# 41
"Селфи" опасен .... скрит талант Wink
Мисля, че след дупето на Джей Ло и това на Ники Минаж, дупето на Керем е най-известно в света. Хайде, поствам го още веднъж. Grinning

Миднайт, за да сме в графика в 20.00 часа трябва да сме около 5М Sunglasses

# 42
Добре го е "заковал", имам предвид заснел
"Селфи" опасен .... скрит талант Wink

Миднайт, за да сме в графика в 20.00 часа трябва да сме около 5М Sunglasses

# 43
  • София
Ето ме и мен на линия в новата ни тема за последният епизод на "Почукай на вратата ми".
Марги огромно БЛАГОДАРЯ, за целият труд по подготовката на всяка една тема. Отново си ни приготвила една красиво подредена и много уютна къщичка.     
Бърборанке, не мога да те подмина и да не си изкажа възхищението от шапката. Наистина в нея си събрала цяла една, прекрасно изживяна и незабравима година.   
Много ще се радвам, ако в този ден се включи и Диди, нашето момиче,  създателката на темата. Диди дай едно рамо на финала на СЧК, моля те.

Понеже днес почти не съм била активна, затова сега компенсирам. Подготвила съм ви виртуална почерпка. Нека да си изгледаме последната серия подобаващо.
Да започнем с предястията и коктейлите.

Малко по-късно можете да похапнете сухите мезета. С тях върви виното.

Не може и без сладичко. Да си подсладим душичките.

Подготвила съм се и за най-тежката част тази вечер. Очаквам много сълзи, затова съм предвидила и носни кърпички. Даже едните са специално произведени с моето име Linda.     

Ако тези свършат има и още...

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 19:51 от БлагаВест

# 44
Ееех, момичета, дойде краят на историята...
Благодаря на творците за новата тема, както винаги е чудесно оформена.
Благодаря на всяка от вас, която в дългите си "чаршафи" разнищваше и с най- малката подробност поредната серия и с какъв интерес изчитах всичко писано.
Влизам и в други теми, но тук сме най- многобройни, винаги е оживено. Ще продължа да влизам в темата и след финала и ще се радвам тази оживеност да се запази, т.е. ще си бъда на Балкона 😄. Е, ще слизам да се записвам в новите теми.
Щастлива съм, че съм тук, с вас!

Общи условия

Активация на акаунт