Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 580
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
А някой знае ли защо днес Adba не са публикували резултататите от вчера? И Туитър си мълчат. Да не би да има някакъв спор колко точно са - 8 или 9 млн?!

# 526
  • Бургас
Сигурно не могат да го повярват и проверяват профилите един по един! Wink

# 527
БРО, те даже преди официалните данни от Дизилах си пуснаха данните? Пуснах ги след официалния рейтинг Wink
Ето ги отново: Sunglasses
Скрит текст:

А някой знае ли защо днес Adba не са публикували резултататите от вчера? И Туитър си мълчат. Да не би да има някакъв спор колко точно са - 8 или 9 млн?!

# 528
  • София
Моя грешка, Миси. Ама защото са в някакъв по-различен пост, а не както обикновено, затова. Е, значи само Туитър си мълчат. Замислям се, този рекорд може би е голямо нещо за феновете, но реално на какво влияе? Освен че е показателно за фенска любов, интерес и т.н.

Питам, защото очаквах по-голяма реакция днес. Де да знам. Може би аз не разбирам добре нещата.

# 529
Честно казано, не знам.
Италианките коментират, че явно никой не е очаквал такъв резултат и сега американците се чудят какво да правят. Това, което направихме за голяма част от хората, които не са свързани със сериала си беше нещо непостижимо и малко в  сферата на фантастиката.  
Не може турски сериал с не много голям бюджет, да измести мултимилионни компании като HBO и явно натискат много много да не се шуми. Тук започва да играе роля и политиката.
Арабите за сметка на това са в еуфория, че романтична комедия е победила и е влязла в книгата на Гинес (в новото издание ще ни впишат).
А най-странното е , че продължаваме да сме в тенденция от 9 часа.
Като разбера нещо официално ще пиша.
Gift Heart

# 530

Тези символи ми топлят сърчицето! 💝

# 531
Взех го от фейсбук:

# 532
И аз като mi_si започвам да си мисля, че нарочно не искат да се вдига много шум. Нищо чудно накрая да заметат всичко под килима все едно нищо не е станало и да се правят на ударени. Е, тогава много ще се ядосам!😤 Феновете цял ден тагват профилите на Туитър и Гинес, включително и аз пуснах 1 пост, обаче от тях ни вопъл, ни стон. Дано пък да греша и просто да го обявят по-късно.🙏
От Ханде и Керем очаквам все още постове за сбогом с Еда и Серкан. Мислех, че ще ги публикуват днес.🤔 Ханде има такива за ролите си в "Любовта не разбира от думи" и "Слънчеви момичета", а те не бяха кой знае колко успешни проекти, та смятам, че ще е несправедливо да не се отчете и с един пост за Еда.🙃

🤍

mi_si, сигурно ли е, че ще ни впишат в следващото издание? Понеже аз никъде не попаднах на официална информация, затова питам. Надявам се наистина да е така.🥰🤞

# 533
Засега да, на 100% ще ти кажа като пуснат новото издание в края на годината. Не вярвам да ни прецакат.
В  39 държави бяхме в тенденция, колкото и да ги боли и да им е криво до няколко дни (най-късно) ще го обявят, че Sen Çal Kapimi им разказа играта и нагледно им показа как се прави.
Дори Северна Корея се е отчела с 2 500 туита Wink Ние сме на 47 място Simple Smile Първа е Турция с 2М.
 След това са Испания, Италия, Бразилия и т.н.
Ние сме световен феномен. В момента се подготвя кампания, която да засипе Туитър с мейли и съобщения Wink ... Да се събудят малко Stuck Out Tongue Winking Eye
mi_si, сигурно ли е, че ще ни впишат в следващото издание? Понеже аз никъде не попаднах на официална информация, затова питам. Надявам се наистина да е така.🥰🤞

# 534
mi_si, Турция са тутинали 2м пъти? Сериала? Нашия? "Sen cal kapimi"? "Почукай на вратата ми"?... Същия сериал, който е с 2ка рейтинг там?
Жива да не бях 😆

# 535
И аз тъкмо това щях да пиша, че прочетох за кампания, която се подготвя и е насочена за неуважителното отношение към нас, като фенове на турска ром. комедия. Наистина никой не го е очаквал този резултат (дори моя милост). Дошло им е като студен душ

# 536
Мда, скрити таланти са те .... Stuck Out Tongue Winking Eye
mi_si, Турция са тутинали 2м пъти? Сериала? Нашия? "Sen cal kapimi"? "Почукай на вратата ми"?... Същия сериал, който е с 2ка рейтинг там?
Жива да не бях 😆

# 537
Не бе, хора, има два варианта:
1. Толкова са шокирани, че някакво сериалче, турско при това, недолюбвано особено в страната си и не предизвикало голям шум в нея, е бутнал GoT. Та още се чудят кой е този сериал и за какво иде реч. Вероятно са започнали гледането от 1ва серия и ще се забавят.

2. Чакат Ердоган или талибаните да им кажат какво да правят.

Предполагам, че ще има спекулации, а може да искат и "касиране" на туитовете 😆

# 538
То и при Game Of Thrones е имало забавяне от няколко дни, преди Туитър да се произнесе официално:

Може просто да сме нетърпеливи и само където ги нареждаме - тях и техните роднини по майчина линия Stuck Out Tongue Winking Eye
Може да ни изненадат приятно като ни "пишат" 9М+
и продължаваме да сме в тенденция в някой страни

# 539
А може да го правят нарочно, за да има за какво да пишем и да се вълнуваме, за да не мислим, че сериала ни свърши и да изпадаме в меланхолични състояние. Така все пак има за какво да се вълнуваме и да чакаме нещо да стане и да се появи нещо ново за обсъждане.

Общи условия

Активация на акаунт