Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 539
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Съвсем друго имах предвид. Нооо им разрешавам да се снимат и в нещо подобно. Grinning
Нека покажат, че са комплексни актьори. Wink

Бро, по-добра версия на "365 дни" устройва ли те? 🤔

# 631
Налбантова Hug , накара ме да се смея на глас с предложението за 365 . Ние с БРО какво говорим , а ти нали си малолетна , за какво си мислиш Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако ги гледаме във версия на 365 тук ще опустее , защото ще сме се гътнали от инфаркт Smiley

# 632
Фили, пубертет карам, какво да правя 😆 Пък и нали кака Бърборанка ме беше осиновила за известно време, та й схванах мераците спрямо Керем 😏

Айде, да не е напразно, ще ви пусна ей тоз клип. Вероятно сте го изгледали, но да ви стане малко топло преди лягане 🥴

# 633
  • София
Ето това изглежда е последният рекорд от световното туитване на 8 септември. Минали сме 9 милиона.

Аз  си представям Керем в роля в американски уестърн. Много ще му отива.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 00:13 от БлагаВест

# 634
  • София
Насладете се! Heart

# 635
Колкото и банално да звучи ми се иска Керем и Ханде да играят отново заедно. Защо не отново в сериал като двойка.

Ханде е толкова сладка с племенницата си.

Керем отново изглежда поразяващо и феноменално в тази реклама на BMV

# 636
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 637
Наистина страхотен тембър има, даже и да разбирах какво казва няма веднага да схвана посланието понеже се пренасям някъде докато го слушам Heart Eyes Joy

# 638
  • София
Добър ден и от мен скъпи ХанКерки. Наспахте ли се? Защото съм ви приготвила едно прекрасно съботно кафе.

Марги, тембъра на Керем наистина е убийствен. Направо те препарира и освен него нищо друго не чуваш и виждаш. Сигурно, затова фенките не спят посред нощ, а му задават странни въпроси.

Една такава фенка го пита, колко сантиметра са дълги ръцете му.  Може би е имала нещо друго предвид, но и било неудобно да го попита. А ние знам, че по дължината на пръстите на ръцете може да се определят и други неща.       
Керем е отговорил:  "Отговор късно довечера ... тази нощ  това е най -странният въпрос, който съм получавал досега"

# 639
JoyТази фенка дали не е сънувала нещо и е решила да пита Керем бей, като го гледам не се чеше прав по петите, така че колкото толкова са му дълги ръцете... А носа? Joy

# 640
  • София
JoyТази фенка дали не е сънувала нещо и е решила да пита Керем бей, като го гледам не се чеше прав по петите, така че колкото толкова са му дълги ръцете... А носа? Joy
Славенче,  не е сънувала, направо си го е представяла. 
Ей луда работа са това фенките. За по-сигурно можеше да попита Ханде. Ама не й стиска.

Знам, че още дълго време ще си припомняме за този вълшебен проект. Качвам ви едно кратко видео-ретроспекция.

# 641
Паралел първи тийзър - последен епизод:
"Чувствата ни са взаимни."

# 642
Паралелите много ги обичам Purple Heart

Едно ми е странно, признавам си. Аз май днес осъзнах, че сериала приключи Joy Никой не пита фраг ще има ли довечера и т.н. Както казах усещането е малко странно Joy И да, аз също като Азисия бих се зарадвала ако го пуснат по някоя от нашите телевизии. От любопитство за дублажа и превода.

# 643
Паралелите много ги обичам Purple Heart

Едно ми е странно, признавам си. Аз май днес осъзнах, че сериала приключи Joy Никой не пита фраг ще има ли довечера и т.н. Както казах усещането е малко странно Joy И да, аз също като Азисия бих се зарадвала ако го пуснат по някоя от нашите телевизии. От любопитство за дублажа и превода.

Дано озвучителя да е този от Шехира или някой с подобен глас,че нищо друго не бих приела след дублажа на ЗИ още се чудя как съм жива при наличие на толкова хуморестически измислен превод на диалози...И да вземат вече му купят сериалите ,че както е тръгнало по вестниците от гаджето на Серенай както беше преди сега ще минем към гаджето на Ханде....,но вината не е у пишещите де а у тези дето не купуват.

# 644
  • София
Диди, извинявай, но журналистите трябва да са някакви пишман журналисти, за да наричат Керем нечие гадже. Така че по-скоро да си скъсат дипломите и да се самолинчуват. Керем за мен отдавна се е доказал и като актьор, и като човек. Без значение колко успешни са били проектите му преди “Почукай на вратата ми”, талантът му е безспорен и е срамота за тези, които го отричат. Ако още има такива де. Освен в сериали, той участва и в редица рекламни и социални кампании. Така че Керем за мен е един много успешен мъж. Както в личен, така и в професионален план. За мен те с Ханде са напълно равноправни в тази връзка и нито един от двамата не бива да бъде наричан просто гаджето на другия. И двамата имат своите успехи, свой път в живота, който в момента и дай, Боже, занапред е / да бъде общ. Simple Smile

Относно сериалите, които купуват в България, според мен изхождат от това какво се гледа тук. Не знам дали ги интересува кой сериал е успешен в Турция или в световен план. Гледат си нашия пазар и вероятно си гледат сметката. Според мен масово се купуват по-евтини сериали, които се излъчват в следобедните часове по основните канали или по нишовите канали. В момента е модерно да се влага в собствена продукция, снимат се много български сериали и реалити предавания. Те заемат праймтайма в ефира на основните телевизии и реално изместиха турските сериали. Така че разбирам защо не купуват Ямата, например, който е супер успешен сериал не само в Турция, ами по принцип. Нямат сметка, ако ще го излъчват в следобедните часове или по нишова телевизия. А да пуснат в момента турски сериал в праймтайм е самоубийство. Навсякъде се пропагандира българското и зрителят в момента е така настроен, че винаги ще предпочете да гледа нещо българско и родно. Wink

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 17:47 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт