Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 402
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Благавест, нали знаеш, звездите светят със собствена светлина, а планентите с отразена

# 721
Ако минете да оставите още бисквитки, баклавички, къдрици... или на кой каквото му се иска, би било много хубаво. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 722
Ново от Ханде, явно с тази рокля е била на сватбата заедно с Керем.

# 723
  • София
Не съм доволна. Очаквах обща снимка. Unamused
Иначе Ханде е ослепителна, както винаги. Wink

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 15:16 от Бърборанка с розови очила

# 724
Красотааа! Не знам какво повече да кажа... 💓💓💓

# 725
Не съм доволна. Очаквах обща снимка. Unamused
Иначе Ханде е ослепителна, както винаги. Wink

Невероятно красива е. Може на по късен етап да публикуват и общи снимки. Не е късно за това.

# 726
Колкото по малко грим , толкова по красива . Тези снимки го доказват Grinning
Как сте лудетини Heart Eyes Smiley

# 727
Вярно е, Фили. Ханде си е естествено красива. Приятна е гледката както с грим, така и без.

# 728
Много ми е мило като има коментар или дори емотиконка от майката на Керем. Relaxed Sparkling Heart

# 729

Докато гледам съпоставката се замислих дали има и друго общо между Бенсу Сорал и Ханде освен професията...

# 730
Някой знае ли докога е гласуването за Altın 61 Ödülleri и ще има ли официална церемония?

# 731
# 732
# 733
Защо ни мъчат. Толкова ли е трудно да ни пуснат една нормална снимка от снощи на двамата в цял ръст.
Не искаме много.

# 734
  • София
Марги, аз се сещам за няколко неща:
1. Братът близнак на Бенсу - Бедирхан, е близък приятел на Джанер. Оттам предполагам Бенсу се познава с Гамзе и Ханде. Трите се следват взаимно в Инстаграм.
2. Ханде и Бенсу преди години печелят заедно награда за дебют, гледала съм церемонията и двете бяха на сцената заедно с още една актриса - Нилай Дениз.
3. По-малката сестра на Бенсу се казва Ханде, тя също е актриса. Това си е чисто съвпадение, но все пак го споменавам. Wink

Докато гледам съпоставката се замислих дали има и друго общо между Бенсу Сорал и Ханде освен професията...

Общи условия

Активация на акаунт