За бебета и деца от 0+ месеца - Бързи въпроси, отговори и съвети 96

• 19 402
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
АнМари, свързах се вече с модератор, благодаря!

Профила му вече е ограничен. Но имайте едно на ум, защото всякакви хора четат. А и той може да си направи друг.

Орион, не знам ти кой имаш предвид. Аз за първи път се сблъсквам с такъв индивид. Във второто си съобщение ми пише, че щял да плати детето ми да му скача на корема 🤮😠 Направо да го изкормиш! И се беше закачил за някакъв мой коментар от стара тема, където обсъждаме бънджитата.

# 211
Мен някъв пак изрод ми бе писал преди време.
Не е за коментар, да, внимавайте в интернет пространството.Не само гениталии не е ок да се качват, но всеки си избира за др неща.

И аз да кажа, не е алергия и за мен, даже не знам дали е нужно лекар.

# 212
  • Пловдив
Момичета, не знам дали съм в точната тема, но ще ставам кръстница на момиченце на годинка, искам да й взема златно кръстче със синджир, имате ли идея за някакъв магазин (онлайн), в който със сигурност може да се открие нещо качествено на добра цена? Благодаря предварително! Simple Smile

# 213
Какво мислите за бебешките кехлибарени герданчета? Някой ползвал ли е и има ли ефект?

# 214
  • Пловдив
Детето ползваше. Първият зъб не го разбрахме, останалите 5 мисля и комшиите разбраха, че избиват.

# 215
  • София
И аз ги постнах с притеснение. Човек като е притеснен не знае кое най-правилното решение. Пак ви благодаря за отговорите.

# 216
Понеже ще пускам на детето профилактични изследвания кръвта на гладно ли трябва да е взета? Става въпрос за тези в 6 месец. Досега 2-3 пъти са и взимали кръв, но не е било на гладно. Доколкото знам за пкк няма значение, но…

# 217
Не е нужно да е на гладно.
Ние не сме ползвали кехл.герданче, но излизат бързо и с хомеопатично е ок.

# 218
Понеже ще пускам на детето профилактични изследвания кръвта на гладно ли трябва да е взета? Става въпрос за тези в 6 месец. Досега 2-3 пъти са и взимали кръв, но не е било на гладно. Доколкото знам за пкк няма значение, но…

Не на гладно, но е добре да са минали поне 2 часа от последното ядене.
На тази възраст, синът ми си пиеше млякото към 6-7 сутринта, а кръвта ни я взеха в 9. Simple Smile

# 219
Какво мислите за бебешките кехлибарени герданчета? Някой ползвал ли е и има ли ефект?
Ползва.Не знам дали от него ,но от десет зъба  много малко разбрахме.Мазах я в началото с Калгел и Мундисал ,от доста време с нищо.Не свалям герданчето изобщо .

# 220
Мамчета, чакаме нашето бебче скоро, та по повод никненето на зъби моя позната, лекарка от старата школа, препоръчва по половин ампула калций да се дава всеки ден от старта на никненето, докато избие зъбчето.
Моля не давайте такива съвети тук запазете си ги за себе си. Калций ампули не може да се дава туку така докато избие зъбчето. Има си определени дни максимум 4-5 на месец и то след като е изписан от педиатър.

# 221
Здравейте, нашият бебок е на 8 месеца, седи стабилно. Дали се сещате за нещо, което мога да ползвам за кратък (няколко минути) превоз? Това нещо трябва да има седалка, колани и да е много леко. Гледах тронитетки със седалки, но те са за по-големи деца, както и триколки, но те са много тежки.

# 222
# 223
Споделете нещо ефикасно за спокоен сън от доста дни се върти, рита спи и рита не може да си намери място в кошарата,заспива към 9 и след два часа всяка вечер рита върти се по корем,по гръб,а спи😳😳😳😳 ставам давам играчката нищо не помага ... Преди съм давала чай блевит чудя се дали да купя пак или нещо хомеопатично

# 224
На тази възраст единствено количка! Има колички по 4кг.

Общи условия

Активация на акаунт