За бебета и деца от 0+ месеца - Бързи въпроси, отговори и съвети 96

• 19 396
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Моето дете като е без памперс постоянно се пип там.. и му се получават червени петна. Много е чувствителна кожата. Не мисля, че е реакция от храна.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 15:06 от toni1189

# 196
  • София
Благодаря. Ами не бих казала, че се пипа там. Възможно е мъжът ми като го е сменял, да не е бил с достатъчно чисти ръце, знам ли. 🤦‍♀️
Но просто ме усъмни, че стана скоро след захранването.

# 197
Това не е алергия към храна.

# 198
  • Пловдив
Петна/пъпки от претопляне не сърбят.

Червените петна по гениталиите на детето не са от храна. Ако е замърсено или недобре почистен може да тръгне наченка на подсечено. Намажете с подходящ продукт.

# 199
  • София
Много ви благодаря за отговорите!

# 200
  • Бургас
Sea, изтрий снимките. Темата я чете някакъв извратеняк и вече две съобщения получавам на лични.

# 201
Моля?Сериозно ли?Може ли да го докладваш?

# 202
Моляяя… как така, какво пише?? Ужас 😭😭😭

# 203
  • София
Изтрих. Тони, моля те редактирай и ти, че си ме цитирала.
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Иначе сега поизмих със смрадлика, че одеве не исках да го будя. До довечера ще опитам поне още 2 пъти. Пък ще видим какво ще каже дерматоложката утре.
Аз и ММ сме без алергии, дъщеря ми имаше към АБКМ, но беше с разстройство само и не знам как би трябвало да изглежда обрив от храна. Днес реших все пак да не давам пюре.

# 204
  • Бургас
Ще го докладвам със сигурност. Исках да видя дали и на някой друг е писал. Чел е в стара тема и пише доста несвързано, само с намеци, не директно.

Имал топка, на която детето ми можело да поскача...

# 205
Мъжът ми има големи шамари,много големи шамари .
Не го е срам....

# 206
  • Бургас
Според мен и централно, в главата нещо не е в ред, ама... Първото му съобщение го прочетох набързо, изобщо не го разбрах и подминах. Но след второто вече ми светна и се върнах да видя и първото. Адски гнусно същество!
Писах вече до модератор, ще ви държа в течение.

# 207
  • София
Sea, изтрий снимките. Темата я чете някакъв извратеняк и вече две съобщения получавам на лични.
Напишете ми лс.

# 208
Форума е публично пространство и не бих си и помислила да кача снимка на гениталиите на детето си.
Sea.sea не е алергия, така че няма смисъл да му спираш морковите.

# 209
Да не е същият дет можел и бебе да прави безплатно ...Луди хора!

Общи условия

Активация на акаунт