Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 628
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Няма ли да отговорите кога ще изчезне вируса ?

# 166
Не..)
Питай някой на таро или ясновидец.

# 167
Е защо не ?

# 168
Здравейте. Много често ми се случва следното:
През ума ми минава мисъл, че в дадена ситуация може да случи нещо неприятно (да не казвам лошо). Точно конкретно: например, вероятно ще ме заболи зъб. Тогава си казвам - а не, това няма как да стане. И забравям, че съм го мислили. И то винаги се случва. Вече ме е страх да си помисля нещо.
Не знам как да се отърва от това нещо.

# 169
Да, Бреза - точно това повтарям постоянно. Мислите се материализират винаги, а страховете - най-бързо.

# 170
И аз често си самовнушавам. За зъб например ако моя приятелка се оплаче. Съвсем нормално е. Това съвсем не значи, че вместо зъболекар ще посетя ММ на Ангел в офиса под наем, където приемат "безплатно" .

# 171
Сайлънс,  за щастие ММ цени времето и способностите си и не ги раздава на тези, които не вярват.

# 172
Сайлънс,  за щастие ММ цени времето и способностите си и не ги раздава на тези, които не вярват.
Или се надценява. Така и не прочетохме някой излекуван да напише.

# 173
Има достатъчно положителни отзиви, а дали някой тук ще реши да сподели - е личен избор. Не  всеки е готов да заяви за какво е потърсил помощ.

# 174
Не дали е потърсил, а дали е намерил. Отново въртите и сучете, госпожа.

# 175
По-рано в темата имаше отзиви, но никой не се връща да ги чете.

# 176
  • Варна
Не дали е потърсил, а дали е намерил. Отново въртите и сучете, госпожа.
Ако не е намерил помощ човек и не са му взели пари, не виждам някакъв сериозен проблем. Просто човека е опитал още нещо, може да е неуспешно, но е и безплатно.
Незнам какво може мъжа на Ейнджъл, но от други теми си личи, че си имат други начини за изкарване на пари и не се издържат/живеят от лечителство.

За ваксините наистина не е удачно да се дават отговори публично. Освен, че отговор "не се ваксинирай", ще психира много хора да не го правят. Ами големите разбирачи от темите за ковид, ако надушат тук такъв отговор ще направят див скандал и обвинения в антиваксърство, конспирации и платено тролство.
Ваксинирането не е личен проблем на един човек, а на повечето българи.
Потребителите на бг.мама по спомени май са около милион. Дори и само част от тях да кажем една пета зададат въпрос на лични  съобщения "да се ваксинират ли", не знам къде ще му излезе края и ще е някакъв ужас за отговарящия.

# 177
Ето ме с конкретен, здравен въпрос:
От корона вирус ли съм болна в момента?
Направих си тест, но както знаем те грешат понякога.

# 178
За ваксините да не се даде отговор го разбирам ,но защо не се отговаря кога ще изчезне вируса или не могат да отговорят ,духовният водач не дава ли информация ,полезна за хората ,която дори и да се окаже невярна няма да навреди на никого?

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 14:55 от IIG

# 179
За сетен път обяснявам - ММ е само проводник на енергия от “горе”, която помага, когато е насочена към конкретен човек, имащ здравословен проблем. Когато този човек зададе конкретен въпрос за себе си - тогава се получава отговор и лечебна енергия (ако поиска лично).
Няма гадателски или ясновидски способности. Просто получава отговори. Дори и такива, като: “Къде ми е пръстена?, Ключовете от колата и тн”
 Затова тук отговаря само на въпроси, свързани със здраве. И то когато усети, че човек наистина вярва, иска и има нужда от помощ.
На общи въпроси, явно провокативни или касаещи друг човек въпрос - няма да отговаря.
Понякога просто е изморен и не желае да отговори. Не е и длъжен, прави всичко доброволно и безвъзмездно и за това усеща веднага дали би могъл да е полезен или не.
Темата е за всички, които имат някакви способности и могат да отговарят на въпроси или теглят карти, гадаят и тн.
Ще е хубаво и други да се включат, не желая само ние да сме под “прицел” на невярващите..)

Общи условия

Активация на акаунт