Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 640
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Angel_wing, здравей! Нещо се случва с дясната ми ръка. Получавам силни болки от лакътя надолу и изтръпване на дланта и кутре, безименен, понякога и среден пръст и тогава не мога да задържам предмети. Като цяло ръката ми сякаш не е толкова силна напоследък, не мога да я управлявам както преди месеци.
Не ходя на лекар, защото проблемът ми на мен ми звучи като нищо особено и в това време, когато кабинетите са пълни с много болни хора не ми се иска да занимавам ЛЛ.
Какво ми има?

# 181
Имате възпалени точки (нервни влакна) и оттам е болката. Бихте могла и сама да си помогнете, като ги масажирате.

Ето тези са възпалените енергийни точки:
Под и над лакътя:

# 182
Сърдечно благодаря! ❤️

# 183
Би трябвало точно там да Ви заболи, като натиснете.

Моля, потвърдете за аудиторията тук..Wink

# 184
За сетен път обяснявам - ММ е само проводник на енергия от “горе”, която помага, когато е насочена към конкретен човек, имащ здравословен проблем. Когато този човек зададе конкретен въпрос за себе си - тогава се получава отговор и лечебна енергия (ако поиска лично).
Няма гадателски или ясновидски способности. Просто получава отговори. Дори и такива, като: “Къде ми е пръстена?, Ключовете от колата и тн”
 Затова тук отговаря само на въпроси, свързани със здраве. И то когато усети, че човек наистина вярва, иска и има нужда от помощ.
На общи въпроси, явно провокативни или касаещи друг човек въпрос - няма да отговаря.
Понякога просто е изморен и не желае да отговори. Не е и длъжен, прави всичко доброволно и безвъзмездно и за това усеща веднага дали би могъл да е полезен или не.
Темата е за всички, които имат някакви способности и могат да отговарят на въпроси или теглят карти, гадаят и тн.
Ще е хубаво и други да се включат, не желая само ние да сме под “прицел” на невярващите..)
Моя въпрос -кога ще изчезне вируса ли се визира че е провокативен ,аз не виждам какво нередно питам .Като не можете да отговорите ,не можете ,няма проблем .

# 185
Би трябвало точно там да Ви заболи, като натиснете.

Моля, потвърдете за аудиторията тук..Wink
Точно на тези две места ме заболя при леко натискане с показалец. Пробвах на други места на ръката около тези точки, пробвах и на другата ръка - не ме заболя, усещам само лек натиск. Като притисна над лакътя точката, усещам реакция и на дланта си. Ще ги масажирам, дано се оправи това! Бъдете здрави! ❤️🍀

# 186
Здравейте, писала съм и преди време, но реших да го направя отново. Правим опити за бебе, имам странни болки и усещания от около седмица, а до цикъла 2-3 дни. Възможно ли е да съм забременяла? Как виждате нещата? А ако не, кога се очаква да се получи?

# 187
Здравейте , и преди време бях писала .
Имам ендометриоза и опитвам да забременея от много време . Ще мога ли да забременея естествено следващата година ?

# 188
За сетен път обяснявам - ММ е само проводник на енергия от “горе”, която помага, когато е насочена към конкретен човек, имащ здравословен проблем. Когато този човек зададе конкретен въпрос за себе си - тогава се получава отговор и лечебна енергия (ако поиска лично).
Няма гадателски или ясновидски способности. Просто получава отговори. Дори и такива, като: “Къде ми е пръстена?, Ключовете от колата и тн”
 Затова тук отговаря само на въпроси, свързани със здраве. И то когато усети, че човек наистина вярва, иска и има нужда от помощ.
На общи въпроси, явно провокативни или касаещи друг човек въпрос - няма да отговаря.
Понякога просто е изморен и не желае да отговори. Не е и длъжен, прави всичко доброволно и безвъзмездно и за това усеща веднага дали би могъл да е полезен или не.
Темата е за всички, които имат някакви способности и могат да отговарят на въпроси или теглят карти, гадаят и тн.
Ще е хубаво и други да се включат, не желая само ние да сме под “прицел” на невярващите..)
Моя въпрос -кога ще изчезне вируса ли се визира че е провокативен ,аз не виждам какво нередно питам .Като не можете да отговорите ,не можете ,няма проблем .
Това не е въпрос, който да касае пряко теб, а и не си болен/а в момента.

# 189
Аз питам дали съм болна в момента от Корона вирус, но не считате за нужно да ми отговорите.

# 190
Може ли отговор и на мен?
Благодаря!

Здравейте, писала съм и преди време, но реших да го направя отново. Правим опити за бебе, имам странни болки и усещания от около седмица, а до цикъла 2-3 дни. Възможно ли е да съм забременяла? Как виждате нещата? А ако не, кога се очаква да се получи?

# 191
Ейнджъл, имате лс от мен, става въпрос за здравословното ми състояние, ще се радвам ако можете да ми помогнете! ❤️

# 192
Може ли отговор и на мен?
Благодаря!

Все още не сте бременна. Но се успокойте, за да се случи.

# 193
Моля да отговорите и на мен , съжалявам ,ако съм настоятелна , но наистина това много ми тежи . Повтарям въпроса си :

Здравейте , и преди време бях писала .
Имам ендометриоза и опитвам да забременея от много време . Ще мога ли да забременея естествено следващата година ?

Благодаря предварително

# 194
Ще забременеете по естествен начин, ако не се ограничавате във времето и си поставяте рамки. Успокойте се, пийте повече отвари от билки - маточина, лавандула, розмарин, джинджифил.. може да ги миксирате.
Пийте ги в концентр малки количества с лъжичка от чай.

Общи условия

Активация на акаунт