Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 642
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
За сетен път обяснявам - ММ е само проводник на енергия от “горе”, която помага, когато е насочена към конкретен човек, имащ здравословен проблем. Когато този човек зададе конкретен въпрос за себе си - тогава се получава отговор и лечебна енергия (ако поиска лично).
Няма гадателски или ясновидски способности. Просто получава отговори. Дори и такива, като: “Къде ми е пръстена?, Ключовете от колата и тн”
 Затова тук отговаря само на въпроси, свързани със здраве........
Моя въпрос -кога ще изчезне вируса ли се визира че е провокативен ,аз не виждам какво нередно питам .Като не можете да отговорите ,не можете ,няма проблем .
Това не е въпрос, който да касае пряко теб, а и не си болен/а в момента.
Въпросът си е много на място и актуален ,точно защото не касае само мен и би било много полезно за всички някой да отговори .Като не можете ,няма проблем .А относно мен ,не прекарах ли нещо преди няколко дни (не съм ходил на лекар) аз попитах ,но вие не казахте какво е ?

# 196
Благодаря.
Кой месец виждате да се случи?

Може ли отговор и на мен?
Благодаря!

Здравейте, писала съм и преди време, но реших да го направя отново. Правим опити за бебе, имам странни болки и усещания от около седмица, а до цикъла 2-3 дни. Възможно ли е да съм забременяла? Как виждате нещата? А ако не, кога се очаква да се получи?
Все още не сте бременна. Но се успокойте, за да се случи.

# 197
  • Варна
IIG,
Аз не съм ясновидка, но това което усещам е,  че ако тази свръх упоритост която демонстрираш тук я пренасочиш в друга сфера ще имаш големи успехи.

За ковида направи си тестове каквито са подходящи в случая.. за актуална, за минала инфекция, елементарно е
И ще видиш имал ли си допир с ковид някога.

# 198
[Просто получава отговори. Дори и такива, като: “Къде ми е пръстена?, Ключовете от колата и тн”
 Затова тук отговаря само на въпроси, свързани със здраве........]
😅👌 Само аз ли нищо не разбрах.
И това, че няма гадателски или ясновидски способности. Просто получава отговори "отгоре". 😅
За бременността не ви отговаря нито с "да" нито "не", а "може би". Не питайте за време.

# 199
Хора, като не ви устройват отговорите, които се дават защо пишете изобщо? Аз, ако не вярвам в нещо няма да чета темата или да се опитвам да саботирам единствените хора, които регулярно дават отговори в нея - Angel wing и мъжа ѝ.
Прочетете малко литература по темата, образовайте се ако имате интерес в сферата.
На въпроса “Кога ще забременея?” Вие сами се саботирате, защото по този начин вътрешно се вярва, че няма да е скоро и изпращате сигнали до Вселената точно с това ваше (не)желание.

# 200
Всички, които искат да забременеят, ще го направят като се успокоят и мислят позитивно!
И престанат да се фиксират в това!

Девойката с болки в ръката да вземе да иде на невролог да й изпише нестероидно противовъзпалително, защото или има възпален нерв или сухожилие и само с точкови самомасажи няма да се оправи.

# 201
А, отгоре на всичкото момичето само си е виновно, че не става.🤯

# 202
А, отгоре на всичкото момичето само си е виновно, че не става.🤯

Познавам достатъчно двойки с неуспешни с години опити, които в момента който разберат, че НЯМА ДА ИМАТ ДЕЦА И СЕ ОТКАЖАТ ОТ МИСЪЛТА “Искам” в която са се фиксирали - Забременяват.
Имам и приятелки с перфектни изследвания, отново фиксирани само в тази цел и познай какъв е резултата - бебе няма.

# 203
Момичето просто пита, кога ще се случи. А аз от отговора разбирам, че не се наема да каже дали въобще ще се случи.
Не забравяйте, че има много нежелани деца. Та настроя е най-маловажен за мен.

# 204
Аз се възхищавам на търпението на Angel wing към откровени провокации.

# 205
И без да съм ясновидка, ще посъветвам момичето с проблемното забременяване да си следи ендометриозата, да не засегне яйчниците и фалопиевите тръби. И вместо да пие отвари от розмарин, лавандула, джинджифил и т.н., препоръчани от "великия" лечител, да отиде при истински лекар. И ако е за операция, да се оперира, че и ако забременее, тази ендиметриоза ще й създава проблеми.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 17:10 от Book_79

# 206
zigizagi, писала си, че "само с точкови самомасажи няма да се оправи". Ами не е така. Преди 4 години имах подобен проблем с лявата ръка. Оказа се възпален нерв и ми изписаха лекарства за 600лв. Докато се вайках какво да правя, познат ме закара на чакръкчия или каквото и да му е името там. Човекът имал дарба. Наистина има! Леко натисна с върховете на пръстите си по гърба ми, за секунди само. Изчезна проблема, изчезна! От тогава не ме е боляло, а беше ужасно! От няколко месеца ме боли дясната ръка, но този човек не практикува в момента, защото се притеснява от коронавируса. Да е жив и здрав му желая от сърце!
Затова се доверих на Angel wing и мъжа и́. Здрави и щастливи да са! Надявам се, че ще мога с масажи да се излекувам.

# 207
Ендометриозата е много сложен проблем и традиционната медицина няма трайно лечение, а само туширане на симптомите. Хубаво е да се прочете по темата включително алтернативни методи. Имам операция на яйчник, три мнения за ендометриоза, клетъчното изследване след операцията, слава богу, показа обикновена киста, с размери на яйце… съответно ми изписаха хормони, от които имах сърцебиене нощем, не можех да спя, а през деня не издържах от нерви, и ги спрях. Отидох при един масажист, който натисна една точка на свода на стъпалото, където много ме заболя. Като натисна същото място на другия крак, от страната на здравия яйчник, нямаше болка. Каза ми да натискам болезнената точка всеки ден, докато ми се изчисти яйчника, и да пия отвара от цариче, тройчатка и още една билка, не помня. И се изчистих - имах кафяви зацапвания, докато се изчиствах, и болките спряха. Има една облайн билкова апрека, забравих как се казваше - търсих в гугъл, билкова смес номер еди коя си, и си пише - за миома, за киста, за еди какво си, според заболяването. От какво се появява ендометриоза? Медицината не обяснява, само реже и изписва лекарства. Не съм против традиционната медицина, но здравето е наша отговорност, и трябва да се образоваме. Всеки знае, че храната, която ядем не е винаги читава, че трябва движение, но никой не спазва, докато не опре нож до кокал.

# 208
Здравейте, правим опити за бебе и 2 ри отрицателен тест, вече се отчайвам... Моля ви, кажете ми ще имам ли бебето скоро за, което мечтая.

# 209
zigizagi, писала си, че "само с точкови самомасажи няма да се оправи". Ами не е така. Преди 4 години имах подобен проблем с лявата ръка. Оказа се възпален нерв и ми изписаха лекарства за 600лв. Докато се вайках какво да правя, познат ме закара на чакръкчия или каквото и да му е името там. Човекът имал дарба. Наистина има! Леко натисна с върховете на пръстите си по гърба ми, за секунди само. Изчезна проблема, изчезна! От тогава не ме е боляло, а беше ужасно!...Надявам се, че ще мога с масажи да се излекувам.
Добре съм запозната със силата на т.нар чакръкчии или мануални терапевти и те със сигурност могат да ти помогнат като 'отщипят' нерва и с времето той се възстанови. Лекарите разчитат на лекарства, които да премахнат възпалението, нерва да възвърне нормалните си размери и да се отщипе сам.
Но не вярвам, че ти, със самомасажи ще се оправиш на 100%, защото едва ли имаш познания кой нерв къде минава, как трябва да го докосваш, за да не го прецакаш още повече и тн!
Ще се радвам да се оправиш от самосебе си! Но ако не стане - в ДКЦ-то на ул. Искър и 11 август има два мануални терапевта, едната е доцент и е много добра (aко не ме лъже паметта се казва д-р Караджова - тя ми оправи врата).
Боуен терапия и юмейхо масаж (Масажно студио Айя на Мария Луиза, Манчо) също помагат много.

Общи условия

Активация на акаунт