Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 648
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Това ми припомни, как когато ходихме на срещи с разни други подобни лечители, за да обменим опит и информация с тях - ММ питаше как точно да го “прави”, защото хората не вярват, че не е нужно дори да ги докосва, а лечителя му каза, да казва,  че прави масажи - рейки или юмейхо. И ММ се записа даже на курс по юмейхо..😅

# 211
Tanya-S,
може да ти помогне човек, занимаващ се с рефлексотерапия. Единственият, който познвам, макар да не съм го ползвала за такъв тип масаж, е Павел от студио Криа в Бъкстон.

# 212
Аз мога да препоръчам Георги - рейки мастер, чакръкчия и иглотерапевт. На “княз Борис” 110 е кабинета. Преди 5 г, когато получих дисковата херния и не можех да мръдна (буквално), ме заведоха при него - с две усуквания и няколко игли, скокнах като заек.   После на всяка криза ходех при него и все ме наместваше. Сега, по обясними причини, вече не ходя..

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 09:43 от Angel_wing

# 213
  • София
zigizagi, на Искър и 11-ти Август не виждам ДКЦ. Има на Искър и Бенковски. Може ли да уточните дали става дума за 3-то ДКЦ? Също, ако можете да се сетите за името на терапевта, ще съм благодарна. В сайта на 3-то ДКЦ ми излиза като физиотерапевт само д-р Мая Нанкина. Извинявайте, че разпитвам така подробно - важно ми е.

# 214
Искам да дам Обратна връзка . Два пъти съм задавала въпроса си за бременност. Отговора все беше положителен. Имах даже и трето запитване, дали ще стане скоро, че се бях отчаяла и притеснила.
И сега мога да кажа, че съм бременна, даже вече видяхме сърчицето. Благодаря много на Енджъл, че ми дадоха надежда и успокоение.
Дай Боже всичко да е наред до успешен финал, че сега почват най- големите притеснения!

# 215
Angel wing, може ли телефон на този Георги? От около две седмици цялата дясна половина на гърба ми е схваната и боли. Имам си плексит, но никога не е било толкова зле.

# 216
zigizagi, на Искър и 11-ти Август не виждам ДКЦ. Има на Искър и Бенковски. Може ли да уточните дали става дума за 3-то ДКЦ? Също, ако можете да се сетите за името на терапевта, ще съм благодарна. В сайта на 3-то ДКЦ ми излиза като физиотерапевт само д-р Мая Нанкина. Извинявайте, че разпитвам така подробно - важно ми е.
Извинявам се, на картата ми излизаше 3 ДКЦ на ъгъла на Искър и 11 август.
Това е лекарката, вече приема на друго място - ул. Българска морава 139, ет. 1
https://superdoc.bg/lekar/d-r-marieta-karadzhova-dm-2850

# 217
Рончо, чудесна новина! Щастливо и спокойно износване ти желая! Само спокойна и без притеснения бъди!

Магика,
Няма как конкретно да ти отговори. Не пита детето или майката поне. Вероятно - да. Но трябва то да поиска лично помощ, както и да вярва в подобен вид помощ/лечение. 
Ако прецениш - кажи на майката и ако тя прецени, ще ти пратя тел да поговорят.

# 218
Ейнджъл аз май рано се похвалиха. Може ли да попиташ дали всичко, ще ли е наред. Защото прокървих.

# 219
Имам син, въпроса ми е дали ще бъде единствено дете? Ще забременея ли пак?

# 220
Здравейте, знам, че по принцип тук не се отговаря на подобни въпроси и предишния път не получих отговор от никого, но ще опитам пак, за последно, като изменя малко въпроса. Имам едно предложение за работа, което трябва да приема/отхвърля до Понеделник. Проблемът ми е, че в тази работа ме интересува само заплащането. Другият проблем е, че имам малка надежда или по-скоро интуицията ми подсказва, че от "мечтаната" работа, ще ми се обадят. Там бях на интервю, преди месец, но ми казаха, че заради новия щам на Ковид и други проблеми, свързани с пандемията, засега отлагат процесa по подбор. Не знам как да постъпя. Някой, ако може да се включи със съвет?

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 00:34 от Анонимен

# 221
Започни работа в понеделник и настоявай в договора ти срокът за изпитване да е уговорен в полза на двете страни, а не само на работодателя. Така ще можеш да напуснеш веднага, ако от другото място ти се обадят преди да е изтекъл срока на изпитване (обикновено е 3-6 месеца).

# 222
Благодаря, за бързия отговор. Само да допълня, че за мен варианта започни-напусни не е Ок, тъй като с работодателя говорихме, че търсят човек за постоянно , а не за 3-5-6 месеца и аз потвърдих, че ако приема, ще е така. Принципно вярвам, че човек трябва да се отнася с останалите, така, както иска те да се отнасят с него /иначе е лоша карма 😅/

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 20:20 от Анонимен

# 223
Невинаги “мечтаната” работа се оказва това, което си мислим и очакваме. От опит и интуиция, веднъж отложено наемане, не говори добре, колко те ценят като кандидат, служител? Приеми си сигурното и им натрий носа, че са те изпуснали. В най-добрия кармичен смисъл. Ако е “писано”, ще те откупят от работата, която си приела, дори да не е в твоя полза договора.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 20:28 от Анонимен

# 224
Не приемайте, изчакайте мечтаната работа.

Общи условия

Активация на акаунт