Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 649
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Здравейте, искам да Ви задам един въпрос дали детето ми ще проговори нормално и дали ще има обучителни проблеми и въобще проблеми с ученето? И какво можем да направим и това, което правим достатъчно ли е?
Благодаря!

# 226
Здравейте, искам да Ви задам един въпрос дали детето ми ще проговори нормално и дали ще има обучителни проблеми и въобще проблеми с ученето? И какво можем да направим и това, което правим достатъчно ли е?
Благодаря!

Ще проговори нормално и дори ще пропее.

# 227
  • Варна
Здравейте, знам че отговаряте на определени въпроси, но много бих искала да разбера, какво се случва с дъщеря ми М.. Ще си намери ли скоро сериозен приятел? Запознава се с някого и после много бързо приключва всичко и така с години вече. Не иска да говори за това, не споделя много. В нея ли е проблема или само на неподходящи попада?
Ще Ви бъда безкрайно благодарна, ако намерите минутка време за отговор!
Приятна неделна вечер!

# 228
Знам, че мнението ми е спам, но не се сдържах. Последният пост ми напомни на свекърва ми когато имахме репродуктивни проблеми, колко врачки беше обиколила, колко пъти ме подпитваше (защото аз я държах настрана от личния ни живот), то не бяха молитви, то не бяха черкви.
Смятам, че подобни въпроси са проява на излишно любопитство.
Ако искате докладвайте на модератор...

# 229
  • Варна
............... В нея ли е проблема или само на неподходящи попада?
...............

И аз  към спама.  Може основния проблем да не е нито в дъщерята, нито в мъжете. Може да е в родителя/майката и прекаления и контрол и притискане на всяка цена да се обвързва сериозно детето и там каквото следва после - деца и весели и щастливѝ до като смъртта ги раздели.
С майка на 51 години това дете няма как да е толкова престаряло че да е изтървало всякакви влакове, ако я оставиш да диша свободно без да я притискаш  вероятността да срещне подходящ за нея мъж е по голяма.
Ако изобщо това е проблема да ходи посърнала, че няма постоянен партньор, може друг да е...

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 21:47 от VassiLea

# 230
В тази тема емоционалните проблеми не се смятат за проблем! Не че са помогнали на здравословните такива.Смятах, че след ескалацията с прокървилото момиче темата ще се закрие или никой няма повече да търси помощ, но ...
А и винаги ще се намерят други хора, които да те съдят без да те познават, едва ли не дори ще омаловажат проблемите ти. Grinning

# 231
Вълчева, твърде много неща бяха заметени. Момичето беше добре на следващия ден, писа ми.
По въпроса на Синьо лято - ще се въздържа от отговор, защото ще отприщи нова вълна подобни запитвания, и без това получавам безброй лс.

# 232
Вълчева, твърде много неща бяха заметени. Момичето беше добре на следващия ден, писа ми.
По въпроса на Синьо лято - ще се въздържа от отговор, защото ще отприщи нова вълна подобни запитвания, и без това получавам безброй лс.
Радвам се много, че момичето е добре!!!!! Дано е жива и здрава, както и да роди здраво дете.
А защо да се въздържате от този отговор, тоест Ваше право е, но не мисля, че въпросът е маловажен и т.н.  че чак и жената да е нападната, че се тревожи за дъщеря си. А относно вината тя може да е във всеки, но търсейки вина не се помага .

# 233
Не съм нападала жената, напълно я разбирам. Но не мога да се меся, още повече че не дъщерята пита и търси помощ.

# 234
Не съм нападала жената, напълно я разбирам. Но не мога да се меся, още повече че не дъщерята пита и търси помощ.
Да, има го и това за непоисканото добро/помощ.

# 235
Здравейте,

От скоро чета форума, тъй като до сега не съм имала време.
    През май тази година забременях, но в 9.г.с загубих плода, защото нямаше сърдечен ритъм.
    Оказа се, че съм с генетично заболяване наречено тробмофилия по наследствто.
    Сестра ми и тя е със същото заболяване, само че първата и дъщеря се роди без да приема медикаменти.
    С второто момиченце си слагаже инжекции.
    В момента правим отново опити с мъжът ми от скоро.
    Въпросът ми е свързан с това: до колко време ще забременя, дали всичко ще е наред с плода, имам чувството че ще са близнаци (в родът ни по майчина линия има близнаци-еднояйчни).
    Предната бременност и аборт преживях тежко и си дадох сметка за много неща.
    Сега искам спокойствие и да знам, че ще успея да износя и родя здрави дечица.

Другият въпрос е свързан с работата на мъжът ми.
      На настоящата си има много напрежение, не може да спи, много му се възпалява себореята и е в една депресия, която определено ни пречи да се зарадваме на предстоящото, надявам се скоро да имаме деца.
      Кандидатства за нова работа, която пак има отговорности, но ще има и движение.
      Въпросът ми е "Мъжът ми да приеме ли предложението за нова работа за мениджър с бизнес клиенти". Работата е свързана с продажба на офис-консумативи и офис обзавеждане.
      Сегашната му е свързана с продажба на авточасти в цял свят, но е изключително натоварена.
      Благодаря от сърце!
      Бъдете благословенни.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 12:56 от prodigieuse

# 236
      Здравейте! Един въпрос, пък дано да имам късмет и да може да се отговори: Боли ме много от една ситуация, съсипваща ме с години емоционално и психически, дали някога ще влезна в мир със себе си спрямо нея, дали ще се изясни какво е станало?
      Весели празници на всички! Бъдете щастливи!

# 237
      Здравейте,

През май тази година забременях, но в 9.г.с загубих плода, защото нямаше сърдечен ритъм.
        Сестра ми и тя е със същото заболяване, само че първата и дъщеря се роди без да приема медикаменти.
        Въпросът ми е свързан с това: до колко време ще забременя, дали всичко ще е наред с плода, имам чувството че ще са близнаци (в родът ни по майчина линия има близнаци-еднояйчни).

На настоящата си има много напрежение, не може да спи, много му се възпалява себореята и е в една депресия, която определено ни пречи да се зарадваме на предстоящото, надявам се скоро да имаме деца.
          Въпросът ми е "Мъжът ми да приеме ли предложението за нова работа за мениджър с бизнес клиенти". Работата е свързана с продажба на офис-консумативи и офис обзавеждане.
          Сегашната му е свързана с продажба на авточасти в цял свят, но е изключително натоварена.
          Благодаря от сърце!
          Бъдете благословенни.

Здравейте,
          Да, ще имате здрави дечица. Кога - когато се успокоите и двамата.
          Мъжа Ви да приеме новата работа. Добре ще му се отрази и на Вас също.

Здравейте! Един въпрос, пък дано да имам късмет и да може да се отговори: Боли ме много от една ситуация, съсипваща ме с години емоционално и психически, дали някога ще влезна в мир със себе си спрямо нея, дали ще се изясни какво е станало?
          Весели празници на всички! Бъдете щастливи!

Отговорите винаги идват, когато пуснете очакванията и желанието за контрол на ситуацията.
          Прошката и смирението са пътя, по който трябва да минете.

# 238
          Ангелче, много благодаря!

# 239
          Здравейте,

Благодаря от сърце!
              Бъдете благословенни.

Здравейте,
              Да, ще имате здрави дечица. Кога - когато се успокоите и двамата.
              Мъжа Ви да приеме новата работа. Добре ще му се отрази и на Вас също.

Здравейте,

Много благодаря за бързия отговор!
              Очакваме резултат от вчерашното интервю, тъй като имаме притеснения относно основната заплата, дали ще бъде в очакваните граници.
              Ако е, ще започне.
              А за дечицата, когато е реалност, ще пиша обратна връзка.
              Бог здраве да Ви дава!
              До скоро! Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт