Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 635
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря за отговора Angel! Не, детето няма склонност към самонараняване, добродушно е, не избягва физически контакт с най-близките, ходи с желание на детска градина. Но сякаш е в собствен свят. Липсата на говор много забавя развитието й. Когато я карат да повтаря, много се изнервя. Прави го само по собствено желание. Има маркери от аутистичния сектор.

# 301
Здравейте!Имам доста здравословни проблеми,но сега ме вълнува този с бъбреците.Вдругиден съм на манипулация,ще бъде ли всичко наред? Страхувам се и се притеснявам.Също така,след дълъг период у дома,ще си намеря ли подходяща работа?

# 302
Эдравейте !

Вие , как тълкувате следните карти : влюбените , 6 чаши , 10 меча , 5 чаши ?
Въпросът е : Ще ме потърси ли даден човек ?

Благодаря Simple Smile

# 303
2 чаши - избор
6 чаши - минало, носталгия, припомняне
10 меча - болезнен край/ край на мъката
5 чаши - оплакване на липсващото, пренебрегвайки това, което имаме
Остава елемента интуиция

# 304
2 чаши - избор
6 чаши - минало, носталгия, припомняне
10 меча - болезнен край/ край на мъката
5 чаши - оплакване на липсващото, пренебрегвайки това, което имаме
Остава елемента интуиция

Влюбените , не 2 чаши Simple Smile  А как се свързват в история ? На мен ми е доста трудно . При различните въпроси , едни и същи карти явно се тълкуват по различен начин , не знам

# 305
Така де, влюбените е избор. 2 чаши е реципрочна любов. Таро съответстват на астрологични знаци. Влюбените съответства на въздушните Близнаци. Чашите са елемент вода, 2 чаши е Риби, затова е любов тип сродна душа. Има големи и малки аркани, Влюбените е голямата аркана в случая, Избор, най-много тежи сякаш. Аз гледам таро канали в ютюб и така знам. За история, вече е въпрос на интерпретация

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 21:00 от Анонимен

# 306
Така де, влюбените е избор. 2 чаши е реципрочна любов. Таро съответстват на астрологични знаци. Влюбените съответства на въздушните Близнаци. Чашите са елемент вода, 2 чаши е Риби, затова е любов тип сродна душа. Има големи и малки аркани, Влюбените е голямата аркана в случая, Избор, най-много тежи сякаш. Аз гледам таро канали в ютюб и така знам. За история, вече е въпрос на интерпретация

Всеки може да ти ги раэтълкува по - раэличен начин , обаче кой ще е верен Simple Smile

# 307
# 308
Здравейте , от година време имам проблеми в работата ,които уж все ми казват,че ще разрешим и все още не се е случило. Ще се променят ли най-после нещата този или другия месец в положителна насока за мен? Даниела,29г.
Благодаря ви много.

# 309
Вие трябва да направите промяната - т.е да сте активната страна

# 310
Ще повторя въпрос отпреди няколко дни,свързан с работата.Здравословния въпрос се реши безболезнено.Но вече от доста време съм без работа и се отчайвам.Как мислите,ще успея ли да намеря нещо подходящо,две деца имам да гледам🥺

# 311
Да, ще намерите.

# 312
Трябваше да добавиш "някога". Grinning То какво да се отговори на такъв въпрос.

# 313
Може и да е неподходяща, нали?
Тогава щях да си замълча.
Тук отговора беше ясен.

# 314
Може и да е неподходяща, нали?
Тогава щях да си замълча.
Тук отговора беше ясен.
е, така е по-гадно - да си замълчите! Вече всички разбраха, че ако има нещо лошо се премълчава и така човек се чуди и обърква, и затъва още повече. Може поне да се даде съвет как да се намери подходяща или както е според случая....
Според мен съвет една правилно развита стратегия на поведение за конкретен случай е по-полезна отколкото просто мислете позитивно или мълчание, което е ясно че е нещо лошо...
Не може ли да се каже пример за работа търсете в еди коя си сфера, или ще получите предложение, ако правите еди какво си? Или не знам.... нещо полезно за човека.

Общи условия

Активация на акаунт