Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 643
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,
Какви са намеренията на Николай към мен?

# 286
Ще си сменя ли работното място?

# 287
Здравейте, преди 8 месеца котката ми се изгуби. Има ли смисъл да я търся, дали е открадната или още скита някъде, жива ли е изобщо? Sad

# 288
Здравейте,казвам се Димитър.Интересува ме как ще се развие животът ми в любовен план ,скоро ще срещна ли жена ,с която да създам сериозна връзка или ще се оправят нещата с момичето ,с което се разделих преди няколко месеца.

# 289
Здравейте .
Казвам се Ваня и съм на 29 г.
Преследва ме един "феномен".
Винаги, когато си намеря работа, нещата в началото са супер - харесва ми , разбираме се с колегите.
Но след около година се появяват проблеми, които неминуемо водят до напускане .
Колегите ме отбягват, говорят ми зад гърба , в работата допускам елементарни грешки и излизам като пълен некадърник.
Опитвам се да се стегна, а нещата стават все по-зле.
Аз съм доста свит и затворен човек , всичко трупам в себе си ,и не мога да се отпусна.
Замислям се дали да напусна поредната  работа заради невписване в екипа .
Дали изобщо има смисъл да търся моето местенце или съм толкова зле , че където и да отида ,пак ще е същото ?

# 290
Здравейте,казвам се Димитър.Интересува ме как ще се развие животът ми в любовен план ,скоро ще срещна ли жена ,с която да създам сериозна връзка или ще се оправят нещата с момичето ,с което се разделих преди няколко месеца.
Ако още я обичаш няма смисъл от нова връзка, или се опитай да оправиш нещата с разговор или остани за малко сам и когато си свободен и емоционално ще срещнеш друга. Хубаво е, че има мъже, които искат сериозни връзки Simple Smile

# 291
Здравейте .
Казвам се Ваня и съм на 29 г.
Преследва ме един "феномен".
Винаги, когато си намеря работа, нещата в началото са супер - харесва ми , разбираме се с колегите.
Но след около година се появяват проблеми, които неминуемо водят до напускане .
Колегите ме отбягват, говорят ми зад гърба , в работата допускам елементарни грешки и излизам като пълен некадърник.
Опитвам се да се стегна, а нещата стават все по-зле.
Аз съм доста свит и затворен човек , всичко трупам в себе си ,и не мога да се отпусна.
Замислям се дали да напусна поредната  работа заради невписване в екипа .
Дали изобщо има смисъл да търся моето местенце или съм толкова зле , че където и да отида ,пак ще е същото ?
Привет, Ваня! Моето усещане е, че докато не отработите проблемите вътре в себе си, водещи до това да не се вписвате в екипа, където и да отидете, все няма да сте на правилното място.
Опитайте с книги, нещо от типа на самоусъвършенстване и си отговорете защо става така, че ви отбягват. Отворете се към света, но с мярка, без да се разкривате и да не ви пука кой какво мисли за вас. На работа сте, за да вършите дейност, а не за сприятеляване.
Успех!

# 292
Здравейте,
Имам въпрос относно моята племенница. Детето е на 6 и няма развит говорен център. Изолира се, не осъществява очен контакт, нервна и хиперактивна е. Но лекарите не се наемат с конкретна диагноза. Правят й мозъчни стимулации, пие някакви хапчета.Моля за диагноза и как бихме могли да й помогнем? Може ли да се надяваме, че ще проговори?

# 293
Здравейте,
Имам въпрос относно моята племенница. Детето е на 6 и няма развит говорен център. Изолира се, не осъществява очен контакт, нервна и хиперактивна е. Но лекарите не се наемат с конкретна диагноза. Правят й мозъчни стимулации, пие някакви хапчета.Моля за диагноза и как бихме могли да й помогнем? Може ли да се надяваме, че ще проговори?
Тук, никой не може да постави диагноза. Дано не се касае за разстройство от типа на аутизма. Предполагам, че родителите са потърсили консулт с невролог, психиатър.
Допълвам, че ако няма ефект от терапията, да опитате в чужбина. Идва ми на ум-Турция. Но, имайте предвид, че бавно става напредъка.

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 23:01 от Ani888

# 294
За аутизъм помислих и аз. Но и моята проговори на 5. Имаше несвързана реч. Даже с учителката говорих да не е това. Каза ми да не мешам 2 езика. Сега не млъква.

# 295
Благодаря, че се включихте. Да, детето е от смесен брак, но определено проблемите не са само от това.

# 296
А приема ли физически контакт? Самонаранява ли се? За аутизъм май и това са симптомите.
Дъщеря ми също се изолираше, играеше сама. Даже имаше въображаем приятел Джуми. В парка избягваше децата, стоеше на страна. До 5 годишна говореше малко и трудно и се разбираше.
Сега е на 16. Има приятелки и е много общителна. Отличничка с огромни планове за живота.
Надявам се и при вас всичко да е наред.🤗

# 297
Здравейте,

Ще проговори, не губете надежда.
Диагноза конкретна (по лекарски) не мога да кажа, но усещам проблема във врата - отзад от над тила към гърлото (преплетени нерви и енергийни възли)

# 298
Ще осиновя ли дете скоро?

# 299
За сирачетата мога да споделя мнение. От училище помагахме, водехме на сладкарница, правехме подаръци. Почти никой не умееше да държи вилица (за тортата). Бяха късогледи и просто се усмихваха. Гледах ни от горе до доло и молеха подаръци. Например часовник. Почти всички ромчета.

Общи условия

Активация на акаунт