Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 569
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Тук се отговаря на конкретни въпроси с конкретни отговори - пише го в началото на темата и е обяснено защо и как се случва.

# 316
Тук се отговаря на конкретни въпроси с конкретни отговори - пише го в началото на темата и е обяснено защо и как се случва.
Противоречите си, казвате че ако е неподходяща просто ще замълчите, тоест няма да отговорите. А и много от отговорите мъчно могат да се нарекат конкретни......

# 317
Не, дадох й пример само, в отговор на вечните й опити за заяждане.
Отговорите се дават, така, както идват.
Най-често с “да” или “не”, понякога с малки пояснения.

# 318
Здравейте от много време сънувам кошмари (починали и всичко свързано) Бях на ръба на паника ,вече съм по-добра пу пу ,но пак се връщат от време на време и не мога да се отпусна.Моля кажете ми какъв е проблема моля?

# 319
Здравейте от много време сънувам кошмари (починали и всичко свързано) Бях на ръба на паника ,вече съм по-добра пу пу ,но пак се връщат от време на време и не мога да се отпусна.Моля кажете ми какъв е проблема моля?
Ами раздай нещо за починалите, запали свещи в църква, помоли се за душите им и това е в общи линии.

# 320
Здравейте, на 31.01 ми предстои много важно изследване. Дали резултатите ще са добри? Ужасно много ме е страх...

# 321
  • Sofia
Здравейте!
Интересува ме здравословното състояние на мъжът ми.Ще се подобри ли с диетичен режим или ще трябва по-сериозно лечение с медикаменти?

Също да питам за мен и майка ми.
Напоследък /от 2-3год./имаме сходни здравословни оплаквания.
Каквото нея я заболи и на мен се случва....главоболие,болки в корем,крака,ръка,пръст...пъпки и т.н.
Не живеем заедно.

Благодаря !

# 322
Здравейте, на 31.01 ми предстои много важно изследване. Дали резултатите ще са добри? Ужасно много ме е страх...
Ще бъдат добри, ако успеете да регулирате емоционалното си състояние. Ако се притеснявате, ще предизвикате страховете си.

Здравейте!
Интересува ме здравословното състояние на мъжът ми.Ще се подобри ли с диетичен режим или ще трябва по-сериозно лечение с медикаменти?

Също да питам за мен и майка ми.
Напоследък /от 2-3год./имаме сходни здравословни оплаквания.
Каквото нея я заболи и на мен се случва....главоболие,болки в корем,крака,ръка,пръст...пъпки и т.н.
Не живеем заедно.

Благодаря !

За мъжът Ви диетичен режим ще е подходящо. Но той не вярва на това, а да настоявате, няма смисъл.

# 323
Здравейте,

В момента съм в чужбина и ще мога ли да се реализирам в сферата, която искам? Също така ще изкарвам ли добри пари?

# 324
  • Варна
Здравейте, оказа се, че баща ми е в предраково състояние (рак на езика). Предстои му операция за премахване на образуванието. Лекарите се надяват да е повърхностно, поне така изглежда от биопсията.  Хистологията след операцията ще покаже какви са шансовете..
Моля те, Ейнджъл, за отговор - ще се оправи ли татко?

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 11:51 от StarBright

# 325
Здравейте! Имам от известно време  оплаквания относно здравето ми. Въпросът ми е, дали не съм болна? Напоследък в дома ми е същински ад за мен. Ще се оправят ли скоро нещата,  и каква е причината да е така?Аз се казвам Десислава, 36 г.Благодаря ти предварително! 🤗

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 21:22 от Posledna roza

# 326
Какво се случи с мъжа ми. Ще се върне ли?

# 327
Здравейте, оказа се, че баща ми е в предраково състояние (рак на езика). Предстои му операция за премахване на образуванието. Лекарите се надяват да е повърхностно, поне така изглежда от биопсията.  Хистологията след операцията ще покаже какви са шансовете..
Моля те, Ейнджъл, за отговор - ще се оправи ли татко?

Хистологията ще е добра, не е злокачествено образуванието.

# 328
  • sf
Ще имам ли сериозна връзка с мъжа, с който излизам сега?

# 329
Здравейте!
Преборих ли успешно проблема, който лекувам вече 2 месеца?
Благодаря! 🙏❤🍀

Общи условия

Активация на акаунт