Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 558
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Много благодаря. Искам да попитам  какво да разбирам под неправилен начин на живот: емоционално или физически, защото аз се храня здравословно и доста спортувам, но съм малко нервна. Ходих на кардиолог, който каза че не може да разбере от какво е високия пулс, защото ехогардиографията пока, че няма нищо на сърцето, ходих и на ендокринолог, там всичко е наред с хормоните и щитовидната жлеза. Преписаха ми магнерод, но все още усещам от време на време стягане. Възможно ли е да са паник атаки и как да се справя. Благодаря много

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 08:17 от kiky_54

# 466
Здравейте! Здравословен проблем. Имам разни уплътнения в гърдите. Безобидни ли са?

# 467
  • По света и у нас
Ние скенери и доктори ли сме? Отиваш на лекар да те види.

# 468
Ходила съм, бъдете спокойна! Явно вие не сте, ще се включи някой компетентен, надявам се! Още в първия пост е написано, че се отговаря на въпроси от здравна тематика! Или аз бъркам нещо?

# 469
  • По света и у нас
А на лекаря мнението чу ли изобщо или то няма значение за теб?

# 470
Трябва ли да влизаме в обяснителни режими сега? Нали ви е ясно, че не сте запозната със ситуацията, за да си позволявате да ми пишете по този начин и с тези настъпателни въпроси? Вашето мнение и виждане за живота нека си остане за вас. С коментари тук нито аз ще ви разбера, нито вие мен, така че, да не задълбаваме.

# 471
Здравейте! Здравословен проблем. Имам разни уплътнения в гърдите. Безобидни ли са?

Нямате повод за притеснение.
От какво е причинен шума в ушите на сина ми?

Така ли трябва да изглежда въпроса?

Алергична реакция е. Пие ли някакви лекарства? Лечение неправилно има..

# 472
Благодаря ви! Спокойна вечер!

# 473
  • Бургас

От какво е причинен шума в ушите на сина ми?

Така ли трябва да изглежда въпроса?

Алергична реакция е. Пие ли някакви лекарства? Лечение неправилно има..
Благодаря за отговора!
Пие само витамини от около година. А шума е от около 4 години.

# 474
  • Sofia
Здравейте!
Майка ми е без обоняние и вкус от 3-4год.
Вкусово усеща леко само солено,кисело  и ментово.
Ще се възвърне ли някога и как?

# 475
Здравйте Angel_wing, това стягане и високият пулс, на нервна почва ли се дължи, в тази насока ли да работя. Благодаря Ви от сърце

# 476
Здравейте!
От няколко години животът ми пропада. Със съпругът ми все повече не се разбираме, психически едва издържам вече. В следствие на това не се справям добре и с възпитанието на децата. От началото на ковид съм безработна за да ги гледам и това още повече ме закопава - мъжа ми не спира да ми натяква, че не изкарвам пари, в същото време не иска да поеме никакъв ангажимент към децата. И понеже това не е достатъчно - наскоро изгубих любимата си баба в нелеп инцидент и от тогава сякаш светът ми се срина. Не ми се живее вече. Тя беше толкова прекрасен човек, не заслужаваше да си отиде така... И мама е със съмнения за рецидив на карцином... Кога ще свърши всичко това? Не издържам! Има дни, в които искам да се метна пред някой влак и всичко просто да приключи...

# 477
Здравейте!
От няколко години животът ми пропада. Със съпругът ми все повече не се разбираме, психически едва издържам вече. В следствие на това не се справям добре и с възпитанието на децата. От началото на ковид съм безработна за да ги гледам и това още повече ме закопава - мъжа ми не спира да ми натяква, че не изкарвам пари, в същото време не иска да поеме никакъв ангажимент към децата. И понеже това не е достатъчно - наскоро изгубих любимата си баба в нелеп инцидент и от тогава сякаш светът ми се срина. Не ми се живее вече. Тя беше толкова прекрасен човек, не заслужаваше да си отиде така... И мама е със съмнения за рецидив на карцином... Кога ще свърши всичко това? Не издържам! Има дни, в които искам да се метна пред някой влак и всичко просто да приключи...

Хайде сега помислете, не какво нямате, а какво имате. Здрава ли сте? Децата ви здрави ли са? Оттам нататък за всичко се намира решение! Да, понякога тези периоди са по-дълги, отколкото ни се иска, но... Пробвайте... Поговорете с мъжа си не като съпрузи, а като приятели, всеки да се опита да разбере другия, а ако само вие полагате усилия и се чувствате нещастна и с него, значи не е вашия човек! Важното е със спокойствие и вяра да взимате решенията!
Относно възпитанието, не се обвинявайте, може да не правите най-доброто, което ви се иска, но правите най-доброто, на което сте способна! Изход винаги има от ситуацията. Приемете изпитанието и бъдете сигурна, че И ТОВА ЩЕ МИНЕ!
Но за мен в едно семейство наистина е много важна комуникацията, да можете да седнете и да говорите открито и спокойно!
Да почива в мир баба ви! За съжаление такъв е живота, всички губим близки и никак не е лесно! Прегърнете децата си, поговорете с мъжа си, споделете му болките си, нали и той е човек, би трябвало да ви разбере!
Пожелавам ви вътрешен мир и се успокойте, защото само така се взимат правилни решения.

# 478
Здравейте!
Майка ми е без обоняние и вкус от 3-4год.
Вкусово усеща леко само солено,кисело  и ментово.
Ще се възвърне ли някога и как?
Няма да се възвърне, но е възможно леко подобрение с напредването на възрастта.
Здравйте Angel_wing, това стягане и високият пулс, на нервна почва ли се дължи, в тази насока ли да работя. Благодаря Ви от сърце

Психическо нервно напрежение. Спрете да се фокусирате върху негативните мисли.

# 479
  • Варна
Здравейте,
На какво се дължи късното проговаряне на детето ми. Има ли някакви сериозни здравословни проблеми и ще успее ли да навакса пропуските?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт