Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 571
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Давам обратна връзка.

Здравейте, оказа се, че баща ми е в предраково състояние (рак на езика). Предстои му операция за премахване на образуванието. Лекарите се надяват да е повърхностно, поне така изглежда от биопсията.  Хистологията след операцията ще покаже какви са шансовете..
Моля те, Ейнджъл, за отговор - ще се оправи ли татко?

Хистологията ще е добра, не е злокачествено образуванието.

Операцията мина, хистологията действително е добра, премахнато е всичко. Но лимфните възли на врата са подути и се налага лъчетерапия, като продължителността на курса ще е ясна следващата седмица.
Да си призная, казаното от Ейнджъл, крепеше семейството.
Силно се надявахме се всичко да приключи с операцията.
Ако мога да си позволя втори въпрос по темата - ще се повлияе ли добре татко от лечението, което следва?
Благодаря предварително!

# 481
Прекрасна новина!
Относно терапията, не е необходимо да я правите, за да има подобрение. Може и без нея да се възстанови.

Здравейте,
На какво се дължи късното проговаряне на детето ми. Има ли някакви сериозни здравословни проблеми и ще успее ли да навакса пропуските?
Благодаря!

Няма здравословни проблеми детето Ви, ще проговори, когато то реши.

# 482
Здравейте,прекрасно е че помагате на хората.Адмирации. Бих искала да ви помоля и аз за помощ .Детето ми често боледува,дали наистина проблема е от трета сливица и ще го израства или има и нещо друго,да я водя ли на друг специалист ? Казва се Полина ,18.03.2018г. Благодаря ви много .Бъдете здрави.

# 483
Здравейте, реших да се включа и аз с въпрос. От 2018 не съм на работа. Днес ми се обадиха за интервю за продавач - консултант в магазин тип левче. Преди време кандидатствах при същите работодатели, но не ме взеха. Сега по настояване на майка ми подадох пак CV,  защото пак имаха обява, че търсят. Утре следобяд е интервюто, миналия път на интервюто казаха, че на който не звъннат до 17.00 часа, да не чака повече. Предполагам, че и утре ще е така, така че още утре вечер ще дам обратна връзка. Въпросът ми е, ще ме вземат ли на работа тези работодатели?

# 484
Неотдавна майка ми претърпя операция. Преди няколко години ѝ откриха рак на яйчника, мина две операции, тотална хистеректомия и курс химия. Сега при контролен откриха "нещо", което отстраниха. Още не знаем какво е. Според Вас дали ще е рецидив на карцинома и ще се наложи ли отново да мине през ада на химиотерапията? Много се тревожа за нея...

# 485
Здравей Ейнджъл, имам отново въпрос за себе си. От около месец изобщо не се чувствам добре, изведнъж ми падна тонуса и настроението, без явна външна причина. Не мога да спя добре, сънувам кошмари, снощи се събудих викайки сестра ми, която отдавна живее в чужбина. После докато се унасям, ми се изпречват страшни образи. Имам странни болки от едната страна в корема, лекарите нищо необичайно неоткриха по вътрешните органи, итдадоха го на мускулен спазъм. Но имам промени в храносмилателните навици. И едното ми ухо е постоянно запушено, все едно ми е влязла вода, но вече две седмици колкото и да се опитвам да я изкарам, не минава. И едни пъпки са ми се появили по шията, които преди нямах. И често ми се вие свят. Чувствам се бе на себе си… Какво да направя, за да съм отново на себе си и да се чувствам добре?

# 486
Временно ще прекратя да отговарям от името на ММ.
Нека други потребители да имат възможност да се включат.

# 487
Здравейте. От какъв пол ще е първото ми дете?

# 488
Здравей Ейнджъл, имам отново въпрос за себе си. От около месец изобщо не се чувствам добре, изведнъж ми падна тонуса и настроението, без явна външна причина. Не мога да спя добре, сънувам кошмари, снощи се събудих викайки сестра ми, която отдавна живее в чужбина. После докато се унасям, ми се изпречват страшни образи. Имам странни болки от едната страна в корема, лекарите нищо необичайно неоткриха по вътрешните органи, итдадоха го на мускулен спазъм. Но имам промени в храносмилателните навици. И едното ми ухо е постоянно запушено, все едно ми е влязла вода, но вече две седмици колкото и да се опитвам да я изкарам, не минава. И едни пъпки са ми се появили по шията, които преди нямах. И често ми се вие свят. Чувствам се бе на себе си… Какво да направя, за да съм отново на себе си и да се чувствам добре?

Звучи, по описанието ви, като тяло, задръстено от токсини. Пробвайте да пиете повече течности-неподсладен чай и вода, пресни плодове, зеленчуци и ограничете тесто и сладко. Това ще подобри работата на стомаха, оттам ще се изчисти кожата.
За ухото, посетете УНГ, в никакъв случай не чистете с клечки. За да не нараните ухото.
Смятам, че просто имате такъв период и с ваши усилия, здравето ще се подобри. Излизайте на слънце и се разхождайте.

# 489
Благодаря!

# 490
  • По света и у нас

Ти като се омъжи не ритна ли едно канче с две цветенца червено и бяло?

# 491
Вие сериозно ли?Наистина пола е вълнение,но нали е по-важно да е живо и здраво.
Не мисля,че е толкова жизнено важен въпрос какъв е пола.
Молете се да е здраво,да расте любознателно и усмихнато,дарете го с обич и го научете да обича .

Цитат на: kaktuzz
link=topic=1366719.msg44510128#msg44510128 date=1648191943

Ти като се омъжи не ритна ли едно канче с две цветенца червено и бяло?

# 492
Давам обратна връзка.

Здравейте, оказа се, че баща ми е в предраково състояние (рак на езика). Предстои му операция за премахване на образуванието. Лекарите се надяват да е повърхностно, поне така изглежда от биопсията.  Хистологията след операцията ще покаже какви са шансовете..
Моля те, Ейнджъл, за отговор - ще се оправи ли татко?

Хистологията ще е добра, не е злокачествено образуванието.

Операцията мина, хистологията действително е добра, премахнато е всичко. Но лимфните възли на врата са подути и се налага лъчетерапия, като продължителността на курса ще е ясна следващата седмица.
Да си призная, казаното от Ейнджъл, крепеше семейството.
Силно се надявахме се всичко да приключи с операцията.
Ако мога да си позволя втори въпрос по темата - ще се повлияе ли добре татко от лечението, което следва?
Благодаря предварително!
Какво показа хистологията?

# 493
Мисля, че е по-голям шанса да е момче.

# 494
Бременна ли съм. Имам проблеми с цикъла на какво се дължи. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт