Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 550
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
papa6ka,
Аз не съм ясновидец, интуицията ми е традиционна....
Отговора на въпроса ти е в самия въпрос.
Ясно е, че не знам подробности, но от написаното проблема според мен е по-скоро в теб, от колкото в него.
Да не беше този мъж, друг да беше мисля, че пак щеше да има проблем.
Не е задължително човек да работи нещо велико и значимо, дори не е задължително и да работи.
Но все с нещо смислено трябва да е изпълнен денят му, освен партньора до него.  Не съобщаваш и да учиш...
Работа или някакво друго занимание, и чувството ти за изолация ще намалее, а и мисля че ще подобри връзката.
Според написаното, очакваш основно той да ти осмисли деня и забавлява.
Ако работиш или се занимаваш с нещо, може би и ти ще имаш нужда да си почиваш сама с мислите си като него.
Нещата трябва да са взаимни... ....

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 11:45 от VassiLea

# 511
Здравейте!Моля да ми кажете какво става в живота ми.Имам почти две годишна връзка с един мъж,но напоследък, предимно заради работата му,ми се струва,че сме се отдалечили,че му идвам в повече,че е изнервен и сякаш забравя колко сме важни един за друг.В началото се разбирахме много,имаше повече емоции във връзката, имахме планове.А сега я караме ден за ден,казва ми че ме обича,но по малко го показва от преди.Аз не работя и не съм обременена със служебни задължения,той работи.Но преди тичаше към мен,а сега сякаш предпочита да си почине сам с мислите си и аз се чувствам изолирана.Всеки ден се измъчвам- това края ли е или просто период? Благодаря!

Ако наистина има служебни проблеми е нормално да е така отдалечен. Това, което мога да ви предложа е да създавате домашен уют и да се опитвате да го оставяте да си почива. Ако до два-три месеца, няма промяна, говорете с него да не би да е охладнял.
Засега, не усещам да има сериозен проблем между вас.
Много благодаря!

# 512
От 2 месеца изпитвам странно чувство.
Имам чувството, че трябва да говоря с врачка и съм готова за това
До някъде ме е страх защото ако ми каже нещо лошо ще го мисля още повече
Какво да правя?
Какво ме бихте посъветвали вие?
И ако може да ми препоръчате добра врачка а не измамница ще е добре

# 513
От 2 месеца изпитвам странно чувство.
Имам чувството, че трябва да говоря с врачка и съм готова за това
До някъде ме е страх защото ако ми каже нещо лошо ще го мисля още повече
Какво да правя?
Какво ме бихте посъветвали вие?
И ако може да ми препоръчате добра врачка а не измамница ще е добре

Здравейте! Лично аз не ви препоръчвам среща с врачка/гледачка. Каквото ви интересува, отговора го знае сърцето и душата ви. Замислете се сериозно върху това. Освен това, ясновидците усещат само за в момента, на друг етап, нещата могат да добият различен развой.
Ако човек е склонен да вярва на врачки, животът му ще се превърне в ад. Ще ги търси, вярва, прехвърля отговорността и оттам един опорочен кръг.

# 514
Какво искате да попитате тази врачка?

# 515
Какво искате да попитате тази врачка?
Неща които много ме интересуват и искам да получа отговор
Ама повечето врачки са измамници
А аз не имам да попадам на измамница

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 13:20 от Stoqnova_V_00

# 516
Точно това имах предвид, че каквото искате да питате, дълбоко в себе си, знаете отговора. Искате някой да ви потвърди.
Моето мнение е да не ходите. Бъдещето човек сам си го прави, ако трябваше да го знаем, щеше да ни е дадено. Искате някой да ви обещае нещо и така да се успокоите.

# 517
Помислете си дали някой човек в живота ви действа негативно, но не е стигнало ясно до съзнанието ви. Аз съм се хващала, че в такива моменти ми се смрачава живота без ясна идея защо, и се започва едно въобразяване за външна намеса. И то вероятно има външна намеса чрез некоректно чуждо отношение, което обаче не сме анализирали. Някой с действията си е станало ядно, че не ви мисли доброто, цели нещо, което не е във ваш интерес. Или ви е злепоставил, или унизил, или използвал. Каквото се сетите. Така се разваля “магия” - като се анализира. Ако толкова има нужда, на мен ми е помагало да си направя “ритуал”. Дори психолозите признават, че като деца мислим магически, и този архаизъм винаги си остава някъде там под слоевете възрастна рационалност. Та “ритуалът”, след като вече е анализирана ситуацията, може или да се вземе идея от интернет - нещо със свещ, с писане на листче, изгаряне на листче и тн. Или пък каквото вдъхновение ти дойде. На мен поне ми действа да се фокусирам и да се успокоя, и да добия яснота, как решавам да действам оттук нататък, и да се настроя позитивно. Понякога също и отивам в църква да запаля свещ и да си налея светена вода. Също ми помага, въпреки че не съм религиозна и не ходя редовно на църква. Действа ми смиряващо. Аз така действам тези дни, откакто изпаднах в шок, защото паднаха всички маски и “най-дибрата ми приятелка” се оказа абсолютен нарсис и манипулатор. Върнах се назад в годините, пъзела ми се натеди в главата, и си дадох сметка какви “заклинания” ми е правила включително зад гърба ми от прикрита завист.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 21:01 от Анонимен

# 518
Точно това имах предвид, че каквото искате да питате, дълбоко в себе си, знаете отговора. Искате някой да ви потвърди.
Моето мнение е да не ходите. Бъдещето човек сам си го прави, ако трябваше да го знаем, щеше да ни е дадено. Искате някой да ви обещае нещо и така да се успокоите.
[/quote]

Здравейте,Ani
Въпрос на гледна точка.
Нали за това има свобода на словото .
Много добре разсъждавате наистина.
,Но виж аз съм човек ,който иска да му казват само и единствено истината независимо дали е болезнена тя.
Точно за това ми трябва добра врачка да познае както миналото така и бъдещето ми
Но ще послушам съвета ти дали да говоря с врачка или не.

Помислете си дали някой човек в живота ви действа негативно, но не е стигнало ясно до съзнанието ви. Аз съм се хващала, че в такива моменти ми се смрачава живота без ясна идея защо, и се започва едно въобразяване за външна намеса. И то вероятно има външна намеса чрез некоректно чуждо отношение, което обаче не сме анализирали. Някой с действията си е станало ядно, че не ви мисли доброто, цели нещо, което не е във ваш интерес. Или ви е злепоставил, или унизил, или използвал. Каквото се сетите. Така се разваля “магия” - като се анализира. Ако толкова има нужда, на мен ми е помагало да си направя “ритуал”. Дори психолозите признават, че като деца мислим магически, и този архаизъм винаги си остава някъде там под слоевете възрастна рационалност. Та “ритуалът”, след като вече е анализирана ситуацията, може или да се вземе идея от интернет - нещо със свещ, с писане на листче, изгаряне на листче и тн. Или пък каквото вдъхновение ти дойде. На мен поне ми действа да се фокусирам и да се успокоя, и да добия яснота, как решавам да действам оттук нататък, и да се настроя позитивно. Понякога също и отивам в църква да запаля свещ и да си налея светена вода. Също ми помага, въпреки че не съм религиозна и не ходя редовно на църква. Действа ми смиряващо. Аз така действам тези дни, откакто изпаднах в шок, защото паднаха всички маски и “най-дибрата ми приятелка” се оказа абсолютен нарсис и манипулатор. Върнах се назад в годините, пъзела ми се натеди в главата, и си дадох сметка какви “заклинания” ми е правила включително зад

Завист за какво се питам аз
Какво си и направила та така да постъпва с теб.
Повярвай ми има много завистливи  хора ,но така е устроен светът просто.
Завистта е нещо ужасно
Това доказва ,че истински приятелки в днешно време няма
И аз го разбрах това
Вие сигурно сте по- големи от мен и би трябвало да го знаете това

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 21:42 от Stoqnova_V_00

# 519
Здравейте, не знам дали е точно по темата, но ми се случват странни неща. Този пример е пресен - преди няколко дни загледах една върба и си мислех колко е красива, а днес разбирам, че е съборена от вятъра. Подобни случки се повтарят през няколко месеца, дали е знак или съвпадение?

# 520
Здравейте, не знам дали е точно по темата, но ми се случват странни неща. Този пример е пресен - преди няколко дни загледах една върба и си мислех колко е красива, а днес разбирам, че е съборена от вятъра. Подобни случки се повтарят през няколко месеца, дали е знак или съвпадение?

Според мен е знак.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 12:26 от Не се сърди, човече

# 521

Развивате интуицията си. Явно усещате енергията и затова мисълта ви се фокусира натам. Не се притеснявайте, това е хубаво за вас.

# 522
Здравейте, от известно време не се чувствам на мястото си, в работата има постоянно напрежение.. не се чувствам ефективна и оценена, в личен план нещата са в застой от доста време.Ще се подобрят ли нещата на сегашното ми работно място, или ще си намеря ли друга работа в която да се чувствам добре? И другия ми въпрос е ще срещна ли човек с който да има взаимност, човек с който да създам семейство и деца? Общо взето ще има ли някаква положителна промяна?

# 523
Здравейте! Чудех се винаги, когато ми се случва нещо значително хубаво, след това ми се случва нещо много лошо. Аз не си мисля, че ще ми се случи нещо лошо.  Просто усещам после, че тъкмо съм се радвала на нещо много хубаво. Това какво означава? Да не би просто прекалено много да драматизирам?

# 524
Не драматизираш..просто още не си в “потока”, т.е в синхрон с Вселената.

Общи условия

Активация на акаунт