Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 544
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Дано не Ви се стори смешен въпроса ми.
Искам да си направя татус символичен ,малък ,но ме е страх да не ми стане нещо от него. Ще ми стане ли нещо след татуса?

# 541
Имам незакрита фирма, която никога не функционирала. Има много неуредици .... вследствие на некомпетентност и
незаинтересованост от моя страна назад в годините.И съм допуснала сериозни грешки в това отношение.
Ще успея ли да докажа, че фирмата никога не упражнявала дейност?
Ще успея ли да закрия и залича фирмата?   Ще има ли тежки финансови санкции заради допуснатите грешки?

Ще успеете да закриете дружеството, с всички правни последици, но си намерете читав адвокат.

Kika 76, на нервна почва е, успокойте се и се допитайте до личния ви лекар. Направете си нужните изследвания. Нямате вмешателство.

Благодаря Ви!

# 542
Ани, трябва ли да започна да търся нова работа? Ще се подредят ли нещата добре за мен?

# 543
Ani888, ще успея ли в работата си?
Разбира се, ако работата ви допада и искате да останете.
Обожавам си работата! Бъди здрава!❤️

Прекрасно! Ще е наред, имайте търпение и упоритост! Стискам палци!

# 544
Ani888, ще сменям кардинално попрището, в което работя, а вече не съм първа младост. Ще успея ли да се реализирам и ще бъда ли щастлива в това?

# 545
Ani888, ще сменям кардинално попрището, в което работя, а вече не съм първа младост. Ще успея ли да се реализирам и ще бъда ли щастлива в това?

Да! Не мислете за възрастта, тя е само цифра. Ще намерите вашето място и ще бъдете щастлива!

# 546
Може ли да кажете и за мен? 🙏

# 547
Пак пускам въпроса си .. съжалявам ако Ви се стори тъп ,но имам хипохондрия и малко ме е страх

Дано не Ви се стори смешен въпроса ми.
Искам да си направя татус символичен ,малък ,но ме е страх да не ми стане нещо от него. Ще ми стане ли нещо след татуса?

# 548
Ако прекалено много се притесняваш, може да го възпалиш. Иначе няма да имаш проблеми.

# 549
Ако прекалено много се притесняваш, може да го възпалиш. Иначе няма да имаш проблеми.

Благодаря много 🍀

# 550
Имам ли здравословен проблем, или са компрометирани изследванията ми ?
Благодаря !

# 551
Здравейте
Казвам се Ваня и много искам да Ви попитам ще създам ли семейство и  кога?

# 552
Здравей, Ani888! Искам да те попитам, дали скоро ще заживеем с моето семейство в нова къщичка? Огромно напрежение има в този чужд дом, в който живея в момента. Карат ме да се чувствам, като натрапница. Толкова много мъка и сълзи имаше за мен, дори и сега продължават. Чудя се, дали психически не съм добре. Казвам се Деси, 36 год.

# 553
Защо не отидете някъде под наем ?

# 554
Здравей, Ani888! Искам да те попитам, дали скоро ще заживеем с моето семейство в нова къщичка? Огромно напрежение има в този чужд дом, в който живея в момента. Карат ме да се чувствам, като натрапница. Толкова много мъка и сълзи имаше за мен, дори и сега продължават. Чудя се, дали психически не съм добре. Казвам се Деси, 36 год.
Здравейте, Деси! Ще имате ваше място и ще се отделите от средата, в която не се чувствате добре. Още малко търпение!

Общи условия

Активация на акаунт