Кюретаж и забременяване след това - тема 86

• 37 650
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
Ами странни съвпадения са....

Тези неща сме ги видяли без инсулиновата и са ок.
Не са перфектни, но са добри резултати.
Въпреки, че мрънкам досадно - благодаря, че мога да си го споделя и обсъдя с вас тук..

Искам просто да мине това без усложнения и никога повече да не се случва този миссед гаден...

# 571
Catlover, миналата година без да съм ваксинирана бебето умря в 16 седмица..изследвай задължително плода, за да знаеш къде да насочиш усилията си. Аз не успях да го изследвам, защото "лекарят" ме прати с цитотек вкъщи и когато успях да стигна до болницата, само плацентата беше останала. Не се фокусирай в гадателство.

# 572
  • Замък сред облаците
Виж инсулиновата резистентност, тя принципно скапва качеството на яйцеклетките и оттам също може да причини подобни проблеми. Направете спермограма на мъжа ти. Два аборта един след друг не са малшанс вече, АГ да не те утешава само, да търси причина.

# 573
Не твърдя, че е единствената причина..
Просто твърдя, че в близък срок на бременността оказва лошо влияние. Според мен.
Ще пуснем отново изследвания, разбира се..
Все още обмисляме абортивния материал.
Бучи ми главата още от сутринта..
Наистина очаквам едно "Всичко ще е наред" подкрепено с някой и друг позитивен съвет от вас.

# 574
  • Замък сред облаците
Ще е наред, разбира се. You can make it happen Simple Smile

# 575
❤ Благодаря, така е ❤

# 576
Момичета, ИР влияе ли на качеството на сперматозоидите? На ММ му е повишен инсулина (35-36на гладно, кръвна захар 6.5пак на гладно), след прекаран ковид, но го открихме след А. Възможно ли е това да наклони везните??

# 577
  • Замък сред облаците
Да, и ИР, и метаболитния синдром, и диабетът (типове 1 и 2) влияят негативно на качеството на спермата и се наблюдават по-големи фракции от некачествена сперма отколкото е обичайно.

# 578
  • На изток от Ада
Аа, виждам, че четеш и можеш да дадеш съвет.
Какво би казала за моя случай. 4 спонтанни аборта, единият беше малко след кюртажа...
Изследваха тромбофилия, Нк клетки,
Имам миома 2 см.
Последна Б имах, хематом и помип. Изтекли води в 11 седмица... Насочихме се към фертилити тест уж и двамата.

# 579
  • Замък сред облаците
Още преди година ти казах е добре да видиш за бактерии в матката, нали ти бяха казали инфекция уж заради това изтичане на водите. Отделно мъжът ти да си направи спермограма също, освен фертилити теста.

# 580
  • На изток от Ада
Да, мерси, не помня ! То ние се мотахме, че чак сега се решихме за теста. Пълна каша ми е и затова питам. Да инфекция. Било и до тамм.

# 581
  • София
Насито хистероскопия и имунологична биопсия , както е казала АА да се види има ли някаква инфекция в матката.

Аз съм с ИР, три неуспешни бременности, една успешна. Успешната беше след приемане на метформин и диета.

# 582
Момичета, докато спрях сутринта дуфастона и ей го на..всичко изпадна само..
Поне този път абразиото може да се размине, но все пак ще кажат в Понеделник.
Дори до 30ти не изчака .. и двата пъти в еднакъв период на бременността на една и съща дата- 29ти.
Ама айде да не започвам пак, че АА ще ме нашамари вече с моите пропаганди 😁

Поне малко се поотпуснах и ме боли малко вече. Не е проблем, ако не пия веднага антибиотик, а започна от утре нали?

# 583
Антибиотик за какво?

# 584
  • Sofia
Поне малко се поотпуснах и ме боли малко вече. Не е проблем, ако не пия веднага антибиотик, а започна от утре нали?
Антибиотик са ми изписвали за всеки случай, но след абразио, защото е имало външна намеса в матката все пак.
Но при положение, че не е имало абразио... АГ ли ти изписа антибиотик?

Общи условия

Активация на акаунт