Кюретаж и забременяване след това - тема 86

• 37 615
  • 776
  •   1
Отговори
# 630
Bubble, би ли споделила повече за пробиотичния курс? И след флажила беше ли се изчистила бактерита?

# 631
Момичета, има ли сред вас някой ходил при д-р Начев ендокринолог в МД? Може ли да ми кажете как се случват нещата там? Записват ли се часове, някакъя контакт на д-р Начев (може на ЛС)?
Разбрах, че не работи с направления, което не ме притеснява. Поради все още играещото ми кръвно кардиоложката иска да направя консултация и с ендокринолог за да се види щитовдната и надбъбречните жлези.
Ноеври месец като бях при доц. Русев ТСХ ми беше 1.58 сега януари беше 2.45. Обаче, имах малко повече стрес на работа и ми предстоеше защита на дисертация. Ще изследван отново в средта на февруари, но ми се ще да отида февруари или март на консултация при него.
Благодаря ви!

# 632
  • Замък сред облаците
Бъбълс, отдавна беше, някакви на Лактофлор бяха.

Синеочка, не съм ходила при Начев, но освен в Майчин дом има и часове в Надежда, та може през тяхното приложение/сайт да си запишеш час.

# 633
Момичета, има ли сред вас някой ходил при д-р Начев ендокринолог в МД? Може ли да ми кажете как се случват нещата там? Записват ли се часове, някакъя контакт на д-р Начев (може на ЛС)?
Разбрах, че не работи с направления, което не ме притеснява. Поради все още играещото ми кръвно кардиоложката иска да направя консултация и с ендокринолог за да се види щитовдната и надбъбречните жлези.
Ноеври месец като бях при доц. Русев ТСХ ми беше 1.58 сега януари беше 2.45. Обаче, имах малко повече стрес на работа и ми предстоеше защита на дисертация. Ще изследван отново в средта на февруари, но ми се ще да отида февруари или март на консултация при него.
Благодаря ви!

Начев преглежда в Майчин дом без часове. Кабинетът е в ендокринологията, намира се долу (в подземния етаж). Започва от 8-8.10ч. (след оперативката). Има много хора, но се минава. Ако отидеш и преди 8, ще си от първите. Минаваш първо през регистратурата и казваш, че си за него, за да те запишат. Прегледът е 60лв., издават и фактури, ако си с ДЗО. Той ще ти даде неговия телефон, след като ти назначи изследвания. Ако си бременна и трябва да се следиш всеки месец, не се ходи, а само му се обаждаш с резултатите и ако прецени, че е нужна терапия, тогава те вика на преглед.
В МЦ Панацея също преглежда, но там часовете са за след месец. В Надежда не съм ходила.
Допълвам се: ТСХ по принцип е по-висок в зимните месеци. Според мен не бързай с хапчетата, особено ако другите хормони от панела са добре, но все пак той ще ти каже най-добре Simple Smile

# 634
АА, благодаря! Не знаех, че ходи и там. Една приятелка, обаче преди 3 години е ходила, каз ми, че не се записва час. Отиваш и чакаш, ама аз пътувам от Благоевград. Не мога да си позволя цял ден да кисна пред кабинета.

Бъбълс, отдавна беше, някакви на Лактофлор бяха.

Синеочка, не съм ходила при Начев, но освен в Майчин дом има и часове в Надежда, та може през тяхното приложение/сайт да си запишеш час.

# 635
  • Замък сред облаците
Ей тук се запазва часът, но имай предвид, че където и да идеш ще си почакаш известно време, той е много натоварен: https://web.nadezhda.bg/public/appointment

# 636
За мен лично най-бързо и удобно беше в Мд. Не съм чакала повече от 30 Мин.

# 637
Аз ходих при др. Начев миналата седмица в кабината в МД/УСБАЛЕ и прегледа и чакането бяха по-малко от час (там е зелена зона и с 1лв минах). Отидох към 9ч. Преглежда до 12-13ч там. Сега имах само преглед и не помня дали ехографията не се заплаща допълнително.

# 638
  • Sofia
Да, допълнително се заплаща. И пак се чака ред, но пред друг кабинет.

# 639
И преглед и ултразвук бяха в един кабинет, бях преди 3 седмици. За МД става въпрос

# 640
Всеки ден ли е това от 9 до 12 - 13 часа?
Благодаря ви! Дори да се заплаща отделно не ме притеснява. Важното е, да се прегледат на ехограф и да се види дали всичко е точно.
Кой номер е точно кабинета?
Да, и сз така зразбрах, че в МД най удачно. Благодаря ви, girls!

Аз ходих при др. Начев миналата седмица в кабината в МД/УСБАЛЕ и прегледа и чакането бяха по-малко от час (там е зелена зона и с 1лв минах). Отидох към 9ч. Преглежда до 12-13ч там. Сега имах само преглед и не помня дали ехографията не се заплаща допълнително.

# 641
  • София
Bubble, би ли споделила повече за пробиотичния курс? И след флажила беше ли се изчистила бактерита?
Контрола ще правя след три месеца.Имам първо Флажил вагинално да сложа за 10 дни,ама чакам да ми мине цикъла,че да не взема да прекъсна лечението по средата и за пиене 2 гр са ми изписани.
После пробиотик за пиене за жени и Инулин на прах ,който да разтварям в кисело мляко или сок за три месеца.
Вагинално имам курс след Флажила с Феминела ваги Ц за шест дни,после Гинофилус и Лактобор глобули за 10 дни заедно.
Надявам се да има ефект.

Аз с бременността ми също ползвах на Гинофит гелчетата с млечната киселина,че и там имах някаква яка дисбактериоза ,а със серклажа не трябваше да го допускаме.

# 642
Sineochka, др. Начев мисля че преглежда всеки ден от 8 до около 13ч. В един кабинет е прегледа и ехографията. Обяснява доста подробно. Аз ще търся сега друг ендокринолог, др. Начев мисля че се занимава само с щитовидната жлеза.

# 643
Bubble, а мъжът ти лекува ли се?

# 644
  • София
Bubble, а мъжът ти лекува ли се?
Не,казаха,че нямало нужда,проблемът бил в моята флора.

Общи условия

Активация на акаунт