Калориите броим и здравето ценим - тема 13

• 50 266
  • 797
  •   1
Отговори
# 750
Записвам се тук. Ползвам един калкулатор, който ми изчисли 946 кКал за сваляне на 10 кг. Това нормално ли е при ниска спортна активност?

# 751
От какви кг. тръгваш?

# 752
От 60 искам да стана 50. При ръст 153 и минимално физическо натоварване. Не тренирам нищо. Работя на бюро. Тичам след едно 5-годишно, но това е крайно недостатъчно.

# 753
Нормално е за тази височина и без активност.

# 754
Благодаря, BasilA Simple Smile

# 755
Не е нормално, никога никога не слизайте под 1200, без значение от размерите и дали лежите цял ден. Има една възможност и тя се използва рядко - 400-500 кал един ден 1500 следващия. Не повече от два пъти в седмицата - това само в първите фази на цикъла. Една седмица преди цикъл не се гладува. Чудя се про ана ли е темата - как ще хрумне на някого, че подобно хранене е нормално за възрастни хора.

# 756
Абе аз 10 да сваля, банкет ще вдигна. На моя ръст съм била и 39 кг, което при мен изглежда фрапиращо слабо. На 47 бях перфекна, но искам да съм реалист.

# 757
Абе аз 10 да сваля, банкет ще вдигна. На моя ръст съм била и 39 кг, което при мен изглежда фрапиращо слабо. На 47 бях перфекна, но искам да съм реалист.
Сигурна съм, че с постоянство и дисциплина ще успеете. Мотивацията е здравето, свежата кожа и хубавата фигурка : ) Успех! 🌹

# 758
От здравна гледна точка 44 килограмова жена е добре да се консултира с психолог,не да дава подобни съвети (непоискани при това на жени с малко повече от желаното нормално тегло, работа и детенце) Побесявам! Съвет от здравна гледна точка отслабвайте бавно и с възможно най-голяма активност. Пазете си мускулната маса и психичното здраве, детето трябва да бъде вдигано, Вие да сте здрава, а не при първото падане да се почупите защото няма мускулатура и костите са загубили плътност.

# 759
Не, аз си знам урока. Когато като момиче се стопих до 39 кг, ми оредя косата, припадах и ми спря цикъла за 1 година.
На около 37- годишна възраст свалих от 58 на 49- 50 и изглеждах чудесно. Нищо, че съм ниска, аз имам добре развита мускулатура. Явно и оттам съм по-тежка, без да съм чак дебела.

# 760
Аз съм 165 см и на 57 кг изглеждам недохранена и болна. Ако стана 44 кг, ще съм сигурно в болница. Не всички можем да живеем на подобни кг.

# 761
От 60 искам да стана 50. При ръст 153 и минимално физическо натоварване. Не тренирам нищо. Работя на бюро. Тичам след едно 5-годишно, но това е крайно недостатъчно.
Не искам да Ви засягам, но от здравна гледна точка ще е добре да свалите повече от 10 кг. По съвет на гастроентеролог при ръст 168 съм 44 кг. и нямам никакви здравословни проблеми. Всички останали лекари, при които ходя само профилактично са на същото мнение - гинеколог, ендокринолог, мамолог и т.н.
Успех!
Това е някаква шега може би. Joy последно съм виждала 47 килограмови на ръст 168 и бяха за болница.

# 762
Аз съм била на 44 кг при 169см. На човек не приличах.
Към 58-60 са ми топ,но сега съм отгоре ще си призная.

# 763
Аз съм 175см и 54кг и изглеждам добре, в никакъв случай не изглеждам недохранена, но на мен конструкцията ми е тънка.

Поставила съм си минимум и максимум, ако ги мина, трябва да се върна в релси.

# 764
Аз съм 175см и 54кг и изглеждам добре, в никакъв случай не изглеждам недохранена, но на мен конструкцията ми е тънка.

Поставила съм си минимум и максимум, ако ги мина, трябва да се върна в релси.
Сигурно си прекрасна! Благородно завиждам на този ръст и килограми, браво!
На мен също костите са ми издължени и тънки и 44 кг изобщо не изглеждам слаба, а по-скоро нормална. Гледам да не падам под 43 и да не качвам над 45.

Общи условия

Активация на акаунт