Калориите броим и здравето ценим - тема 13

• 50 258
  • 797
  •   1
Отговори
# 795
Моля някой да пусне нова тема. Утре ще заключа текущата.

# 796
Извинявай, че задълбавам, но това ти ли си с късите панталонки? Защото момичето от снимката изглежда страхотно Heart Eyes не разбрах четейки поста ти дали е лична снимка. Ако да бравo, ако ти е цел само пак браво. Flowers Hibiscus

Flowersintheair, благодаря ти много Simple Smile Flowers HibiscusАз съм да и съм над 30 , та вече не съм момиче затова и казах около 162 щото подозирам че съм по-ниска предвид възрастта. Донякъде исках да пресека коментарите как който не харесва кльощаво едва ли не завижда, защото е наднормен - ето слаба съм пък целя повече килограми - парадокс, ама се съмнявам, че ще бъда разбрана от двете привърженици на ниските килограми. За мен е лесно да не ям в първите две седмици след като ми дойде ама не искам да плащам цената - килограми за сметка на мускули. Искам мускул и да махна бяла мастна тъкан малко. Но първото ми е приоритет. Затова и не обичам кантара, а шивашкия метър.

Съжалявам, че пиша след молбата на модератора, но нямам достъп до pc два дни и няма как да прегледам заглавния пост, да редактирам и да пусна нова, а винаги съм мразела мързела и как някои потребители пускат нова тема с неработещи линкове и стара/неревантна информация.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 11:01 от Jolinar

# 797

Общи условия

Активация на акаунт