🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - Сезон 3, тема 2 - и по света

• 28 335
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Тази пък я бях забравила! Да я бяха облекли в костюма на Пауна, щеше да е доволна. Черен ѝ бил... Беше красив костюм, но тя като не знае какво иска, се чуди за какво да се чепка.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 08:31 от Анонимен

# 106
  • Далечният изток
Мила Роберт ми е и на мен Букетчето.
Зайчето е тяло и походка на Марчето Игнатова, обаче гласът пусто не е нейният...
Гъбата се моля само дано не е Къци, дано не е Къци! Дано е жена! Но уликите са за Къци, ама може да искат да ни заблудят...

# 107
Червеният надпис на моста във визитката на носорога улика ли е или е случайност?
Според мен Носорога е Коцето Калки.

# 108
Имам чувството, че Рафи е Куфарът, и излизането му на сцената, за да обяви че на следващия ден започва шоуто на Рачков, е за заблуда. Човекът под маската на куфара е много нисък.

# 109
  • София
Порцеланът съм почти сигурна, че е Вики, но много я харесвам как пее и се надявам да не си тръгне бързо. Смятам, че букетът е  Мила Роберт.

Мисля си, че под някоя от маските може и да е Стефан Попов - Чефо, той преди беше част от "охраната", а гледам, че тази, година не е. Не успях да хвана улики обаче, може би за Куфара.

# 110
Вили е и според мен под Порцеланът. Направо знакът сърце , който правеше покрай Евровизия

# 111
Прилепa - Стефан Илчев

# 112
  • София
Пинко, според теб всички ще се окажат вече участвали участници. 😀

# 113
Да направят Маскираният певец ол старс и да се знае 😂

# 114
  • София
Според мен те не си тръгват, когато някой ги разпознае, а ако зрителите не гласуват за тях, когато стигнат до елиминации.

# 115
Ами  по голямата си част да! Мисля си че Куфара е Фики, а госпоицата е Ванче Щерева

# 116
  • Стара Загора
А Прилепът и на мен ми напомня на Миро (но пък той не беше ли доста напълнял в последно време).
В момента според мен е в супер форма.

# 117
  • софия
Миро ще е водещ на някакво ново предаване по БНТ и не съм сигурна дали моге да участва в 2 формата в различни телевизии.

# 118
  • Испания
В държавна и частна ТВ може.

# 119
Аз също си мисля, че Носорога може да е Миро.

Не искам стари участници под маските, досадно ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт