🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - Сезон 3, тема 2 - и по света

• 28 759
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Гледайки в звездно-компроматната тема тоалетите на звездите на Met Gala, разбрах Кремена откъде е черпила идеи и вдъхновение за маските:

Това е нещо като 3в1-Свещ, Перла и елементи на Порцелан. Joy

# 181
Е то не се ли състоя вчера? Smiley
Кремена откъде е знаела. Или това е от друга година?
Видях. 2019 е.
Иначе на костюмчето на Наоми Осака попаднах днес. Като за Хелоуин става.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 09:19 от Merelenda

# 182
Е, аз се пошегувах. Може пък Мет Гала да са черпили вдъхновение от Кремена. Joy Wink

# 183
  • София
Рут не я ли дадоха няколко пъти в публиката или аз бъркам?

# 184
Оказа се, че не е Рут. Рут има татуировки по ръцете, а показаното момиче - не.

# 185
Сега ги гледам и почти никой не мога да позная, но Циркът със сигурност е Боби Ваклинов. Дори не прави минимални усилия да си прикрие гласа.

# 186
Твърде възможно, Балкай, но да видим.
Със слушалки от телефона пуснах още веднъж Носорога, май има (не)прикрити нотки на гласа на Миро 🤔…

# 187
Носорогът ми звучи по-скоро като Калки.

# 188
Миро, както знаем от Капките, не може да си преправя гласа. Той винаги пее като себе си, та как ще си преправи гласа тук, не знам...

# 189
Куфара е нисичък, но по описание отговаря на Владо Карамазов.
А Деси Добрева освен, че е от Варна - сега си и живее там (щото нали Гъбарко живеел край вода в Североизточния край).

# 190
  • Deutschland/HE
Владо Карамазов участва в проект на БТв и няма как да е и тук (водещ е на Сървайвър).

# 191
Не съм сигурна, просто на някои моменти докато пееше Носорогът ми заприлича на гласа на Миро, но разбира се може само на мен така да ми се е сторило. Може би трябва пак да си пусна записа.

# 192
Кога стартира кариерата на Миро? Височината е единственото, което ме разколебава за Калки, иначе гласът е същият и доста от уликите съвпадат. Под маската на Заека също разпознавам гласа на Мария Игнатова. Другите трябва да ги преслушам отново, някои ми звучат изключително познато.

# 193
Уликите винаги са уклончиви. Ето нещо, което също може да се отнася към десетилетията:
“ На 8-годишна възраст взема участие в мюзикъла „Росица и вълка“ на Парашкев Хаджиев. ” - от биографията на Миро. Не твърдя, че е той, но нещо ми заприлича на неговия глас, та затова…
Пуснах си и записа на Букета - много преправен, в смисъл от самата пееща, ми се стори гласа, някоя може би по-разпознаваема като глас дама май иска да се прикрие така.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 12:42 от fenyx

# 194
  • Пловдив
Наскоро открих, че много харесвам гласа на Дара Екимова и съм почти сигурна, че е тя Порцеланът. А и този жест с ръката, прави подобен в клипа на Мой Свят.
Определено не е Вики, тя пее тихо, сякаш шепне.

Общи условия

Активация на акаунт