🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - Сезон 3, тема 2 - и по света

• 28 738
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз мисля, че си е джитнал една регистрацийка, и то не отсега.
Хахха, да, напълно е възможно. А и що не Satisfied

pantera666, то това е главната им задача - да се правят на ударени, да разсейват и да объркват зрителя.
О, да, напълно съм наясно, но този маниер вече дразни.

# 661
Може да ви е чудно, но този Борислав не го зная. Погледнах
За Гларусът си мисля, че може да е Здравко от ББ.

# 662
  • Велико Търново
Миналата седмица Васил е казал, че Циркът е Мариан Вълев.
И е прочел тук или във ФБ, че е Боби Ваклинов и хоп! като става ясно, че той със сигурност отпада, казва името. И естествено - печели овациите.
Те хората сума ти вестници, статии и сайтове списват на базата на публикации в социалните режи, че Азис бил прочел - голяма работа! Ами сетил се - чел. То по тази логика (с вземането на телефоните) да ги затворят някъде без никаква връзка с външния свят, че да не получават информация отникъде.

pantera666, дразни, да, не го оспорвам. Просто съм приела, че си вършат работата и някак си не го имам за дразнител това.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 23:27 от DamaPika

# 663
  • Пловдив
Дааа честито на тези които познаха. Не мисля обаче ,че панела знае кои стоят зад маските. Не са чак толкова добри актьори че да го изиграят добре. А в крайна сметка изненадата е ефекта който се търси . Помните с Къци как ахнаха.....Този ефект търси продуцента.

# 664
И аз не го знам Боби Ваклинов, то аз кого ли знам, не гледам телевизия, нито предавания. И Маскираният не гледах, но ме е стегнала шапката и имам нужда от смешки на живо , пък били те и идиотски. 😁

# 665
  • Испания

*от миналата година ви чета, но чак сега се "осмелявам" да се включа.

Добре дошла! Тук не хапем. Е, с малки изключения.

# 666
  • Велико Търново
За да няма такива, които се чувстват ощетени, че Азис чете тук и "краде" предположенията, просто нарочно може да се предполага грешно. Satisfied Или пък поне не чак толкова категорично.

# 667
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
В такъв случай...По логиката на панела:
Перлата е Братоев, Порцеланът - Любо Ганев, Гларусът - Сашка Васева, а Заекът - Деян Донков.

# 668
Да допълня предишното мнение:
Камъкът - Нети; Малинка - Башар Рахал; Гъбарко - Фънки; Самураят - Петя Буюклиева; Носорогът - Ваня Червенкова; Госпожицата - 100 кила; Букетът - Камен Воденичаров; Прилепът - Рут Колева... забравих ли някого?
Апропо, истинското име на Боби Ваклинов е Борис, а не Борислав.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 00:07 от Балкай Бартокомляс

# 669
Аз нямам против това да четат, все пак нали затова са тези форуми и фен групи, да се споделя мнение и обсъжда. На тяхно място и аз бих чела, както и сега правя като зрител.
Дразнещото наистина е редовният номер, да им идва просветление в последния момент преди да се разкрие кой е участникът. При всички изпълнения се правят на ударени и нарочно дават грешни предположения /което им е работата, ок/ , но точно преди да бъде свалена маската, им се дава от горе и вземат, че познаят кой е. Това е тъпото, поне да си държат на предположенията, които са давали преди това.

# 670
E, Азис обича да се прави на врачка, наследил го е от баба си. 😃

# 671
  • София

Маскираният певец (18.09.2021) - част 1
Сезон 3 Епизод 2

Маскираният певец (18.09.2021) - част 2
Сезон 3 Епизод 2

Тези линкове са без реклами, отварят се в чужбина, но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширение - HLS плеър

На МОБИЛНИТЕ, се отварят без добавки

за Хром  

за Мозила -

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 00:32 от Mari_Mar

# 672
Четат тук, но и във фейсбук предполагат. В интерес на истината в момента, в който написах за Жоро Игнатов, чух абсолютно същият коментар от водещите, но видян от фейсбук. Аз коментари във фейсбук не съм чела, мое си беше мнението 😂 Та 🤷

# 673
Като говорим за ФБ - предположението, че Заекът е Ваня Червенкова ме разсмя. 😁

Или е майтап или тя самата го е написала, въобразявайки си, че има такава фигура.

# 674
И тук се спускат толкова нелепи предположения, че не е нужно и да ходя до Фейса. Имам чувството, че са налазили темата разни внедрени да ни объркват само.

Общи условия

Активация на акаунт