🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - Сезон 3, тема 2 - и по света

• 28 812
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да ,точно тази улика предполага известни родители и ме наклонява към Теди Кацарова,но тя пък нали участва вече.Чисто по гласови данни-Мишето... )

# 61
Не, Слави със сигурност не е под маска.
Особено в настоящата политическа обстановка ми звучи направо абсурдно. То само това остана партиен лидер, чийто изяви и без друго са от дивана през фейсбук, да се набута и в шоу с маски. Гротеска.
Сега, някой от екипа му, който не е политически ангажиран, да, възможно е, но Слави под маска ще е политическо самоубийство, а не смятам, че е чак толкова глупав, макар да е шоумен и шоуто да го влече.
Пп Да не говорим, че и чисто физически с оглед здравословното му състояние това май не е възможно.
Аз вчера през цялото време следих дали ще има друг от Слави, даже си помислих, че може Годжи някъде да се е бутнал или Борис (за който многократно Слави беше казал, че го е яд, как е напуснал толкова рано).

# 62
Аз си мислех за Виктор Калев и Мариан Бачев.
Госпожицата възможно ли е да е Милица?

# 63
Някой знае ли къде е това място, дето са снимали маските, каква е тази огромна метална конструкция. Простете ми невежеството. 😁

# 64
Възможно ли е Иво Сиромахов да е под някоя маска?

# 65
  • Пловдив
Заекът сигурно е Мария Игнатова. Същото телосложение. Когато в уликите споменаха, че като малка е искала да бъде момче, ми хрумна за Славена Вътова, защото ми се струва, че е казвала такова нещо, може и да бъркам.
Обаче преди малко пак изгледах уликите за участниците и за Заека казаха също, че когато била малка, искала да участва в уестърн. Порових малко и намерих, че Мария Игнатова като малка е искала да бъде каубой и също искала да е момче. Тя е!

https://www.24chasa.bg/Article/907360

https://novini.bg/razvlecheniq/liubopitno/108127

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 18:42 от marzeliva

# 66
  • Испания
В първия пост публикувах видеата с първите улики на маските. Може да ги разглеждате, когато поискате и колкото поискате.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 16:58 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 67
Мария Игнатова също така е живяла и доста време в чужбина (май Америка и Холандия). Там е учила, имаше и такава улика за заека, че е бил далеч и се е върнал в родината. Но пак - гласът не беше нейния, освен да го е преправила супер добре?

За порцелана - Дара Екимова не пее толкова хубаво. Не че много съм я слушала, но не съм забелязала да има толкова нежен и изчистен глас. Ако се окаже тя под маската на порцелана, наистина ще е голяма изненада.

# 68
Аз предполагам, че гласовете са доста обработени и сигурно самите участници трудно си ги познават, а какво остава за нас зрителите. Може би трябва да се гледат повече детайлите - улики, характерни движения, характерни гласови особености, цялостно излъчване и усещане за участника.

# 69
  • Sofia

За порцелана - Дара Екимова не пее толкова хубаво. Не че много съм я слушала, но не съм забелязала да има толкова нежен и изчистен глас. Ако се окаже тя под маската на порцелана, наистина ще е голяма изненада.
Напротив,пее..,колкото и да я хейтят отвсякъде..миналият сезон беше гост,пя страхотно,бяха възхитени и панел и зрители.. и изненадани като свали маската.

https://play.nova.bg/video/na-fokus/season-0/na-focus-2020-10-27 … ra-ekimova/551010

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 16:51 от Doli

# 70
За мен Порцеланката е Екимова точно заради характерни движения, глас и нейното тяло. Уликите всички знаем вече какви са измишльотини. Беше гост-маска миналия сезон, пуснете си изпълнението. Слагам и малък процент да е Виктория, но по-скоро не, твърде очевадно.

# 71
Напротив,пее..,колкото и да я хейтят отвсякъде..миналият сезон беше гост,пя страхотно,бяха възхитени и панел и зрители.. и изненадани като свали маската.
Те затова и бяха толкова изненадани, защото до скоро не пееше, само на мамините амбиции и татковата слава лежеше. Но, предполагам, е поработила здраво с вокален педагог и резултатите са на лице с това изпълнение като гост на миналия сезон. Но от тогава не съм я засичала някъде, където да е изпълнила смайващо друга песен и ако изобщо онова изпълнение е било на живо.

# 72
  • Sofia
Последната маска ли беше,за която казаха,че е живяла много далече? Сетих се за Ева Пармакова,която е израснала в ЮАР ...

# 73
Понеже много имали един вид известни родители, та се сетих (Господ знае как, като си вършех съвсем друга работа 😂) за дъщерята на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков, която последно си спомням, че медицина учеше, ама знае ли се, не се ли. Коеееето ми напомня, че Наум Шопов може да е някъде (ма той пък щял да води нещо по БТВ сега).

# 74
Ооо тя е лекар, администратор е и отговаря в една медицинска група за въпроси относно Covid-19 във Фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт