🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - Сезон 3, тема 2 - и по света

• 28 345
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Даже той Наум не снима ли вече? 🤔
Почти е невъзвожно някой да има ангажимент в НОВА и БТВ едновременно.

# 76
  • Велико Търново
Наум Шопов може да е някъде (ма той пък щял да води нещо по БТВ сега).
Няма да е сега. Да, водещ ще е на "Ергенът", но вероятно ще е през пролетния сезон. Въпреки това не очаквам, че след като вече е обявена неговата нова роля в друга телевизия, той ще се появи отново в Нова.

sea.sea, писали сме едновременно Blush

# 77
  • София
То или родителите са известни,или разделени,че да се събират по Коледа и Великден.
Да не е на Армутлиева щерката-Алма?
И Ева Пармакова може да направи така песента,да.

# 78
  • Пловдив
В уликите за Гъбарко казват, че обича да тича на воля и да играе всякакви игри. Да е някой от "Игри на волята"?

# 79
  • Испания
В уликите за Гъбарко казват, че обича да тича на воля и да играе всякакви игри. Да е някой от "Игри на волята"?

Ваня

Знаем как пее.

# 80
Всички маски с малки изключения ми харесват. Засега Порцеланът, Букетът, Перлата и Гъбарко намирам за най-красивите.
Самите водещи не ме дразнят, но някои от шегите и подигравките ми идват излишни. Азис доста е отслабнал, изглежда добре. Марта на моменти е изключително досадна.
Вече имам предположения за част от участниците.
Гласът на Порцеланът оприличих като гласа на Виктория Георгиева от Евровизия. В уликите казаха, че често е оставала сама. Свързвах го някак с песента, с която ни представи на Евровизия и посланието към нея - "Growing up is getting  old". Доколкото разбрах от статии и интервюта, Виктория е автор на текста. Ето малка част и линк към цялата статия.
Скрит текст:
"Посланието на тази песен е много лично за мен, защото я писах в такъв момент, че някак си се чувствах малко загубена, имах нужда от семейството си, исках да ги видя, защото бях далече от тях и някак през това време осъзнах колко ценно е семейството и колко трябва хората да се грижат за семействата си, да ги оценяват, да не пропускат един ден ей така да е загубен за тях. ..."
https://bntnews.bg/news/viktoriya-chuvstvah-se-malko-izgubena-ko … -1099597news.html
Фигурата, изборът на песен също ме насочват към нея.
Имайки в предвид уликите и статиите, които съфорумка сподели, структурата и типажа на костюма, съм почти убедена, че зад маската на Заека се крие Мария Игнатова.
Носорогът оприличавам на Орлин Павлов. Структурата и гласът. Уликите малко ми се разминават. "Жива легенда" свързвам с участието му във филма "Живи легенди". Участвал е в Черешката на тортата и точно в тази седмица, мисля, участниците имаха задача да включат авокадо в менюто. В уликите също споменаха, че е капризен относно храната. Рибата не е от любимите му храни и не харесва всякакви меса. Направи ми впечатление, че в Черешката менюто му не включва нито месо, нито риба. Казват, обаче, че е израснал близо до морето. А Орлин е от София. В интернет не намирам информация за негови роднини в близост до морето, където да е прекарал детството си.
Прилепът според мен е Миро от Каризма. В Капките Миро изпълнява същата песен.
Скрит текст:
Циркът - Боби Ваклинов.
По гласа Букетът ми заприлича на Нети.
Надявам се зад маската на Гъбарко да не е Къци.

# 81
Надежда всяка оставете, Гъбарко си е Къцамун и туй то!
Слагам бас на каквото искате!
Уликите също са 100% за него

# 82
  • До морето
Записвам се в новата нема, че в старата не успях.
Марта, въпреки че ми е неприятна по принцип, тук има по- адекватни включвания, за разлика от Владо Пенев.

Много се надявам да има гост панелисти и да му разредят участията. Азис и Александра са готин тандем, от миналия сезон ги харесвам.
Маските много ми харесват.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 22:04 от Boho chic

# 83
Няма как Гъбарко да е Къци, освен ако толкова са му обработили гласа, че да е женски.

# 84
  • Sofia
Дано няма никой от предните участници,много банално би било 🤨

# 85
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Снощи изтървах предаването, но днес го превъртях.
Гларусът има много познат глас, но не мога да го свържа с име.
Носорогът наистина прилича на Миро.
Миналата година пак имаше подвеждащи коментари как Криско се издал няколко пъти в Инстаграм и накрая под маската се оказа Къцко.Надявам се този сезон да го пропуснат.

# 86
Малинката може ли да е Есил Дюран?

# 87
Оф, тая фръцла отново, ли?!
Дано не е тя.

# 88
Малинката може ли да е Есил Дюран?
Мисля, че е Мара отварачката. И в Шоуто на Рачков са я привикали, зор да каже на всички, че е развела някакъв будала и сега ще го ожени за себе си, а и да ни напомнят за нея. Няма случайни неща в Нова.

# 89
  • софия
Понеже много имали един вид известни родители, та се сетих (Господ знае как, като си вършех съвсем друга работа 😂) за дъщерята на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков, която последно си спомням, че медицина учеше, ама знае ли се, не се ли.
Не е тя със сигурност. Снощи беше на доста км от София.

Общи условия

Активация на акаунт