🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - Сезон 3, тема 2 - и по света

• 28 865
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Този Прилеп е с накакъв басов глас, слушах го пак днес и ми зазвуча на моменти като Заки.

# 286
На мен ми е абсурдно предложението за Прилепът да е Миро. Миро никога не би се съгласил да облече такъв костюм! Той е докачлив и не би поставил мъжеството си под съмнение. Идеално пасва на капризите на Носорога + гласа си личи.

# 287
Прилепа е Стефан Илчев
Губарко е Къцамун

# 288
  • Далечният изток
Прилепа е Стефан Илчев
Губарко е Къцамун
Дано не!

# 289
Стефан все мрънкаше, че женски образи в Капките, макар да му иде отвътре... Сега пак някакво женоподобно същество от мъжки род... Ми не искам пак Стефан и не е той!

# 290
Съмнява ме да ги има пак, който и да е от двамата. За Миро също мисля, че не из маските. Все си мисля , че има повече актьори тази година.

# 291
Ако върнат някого от миналите сезони, си мисля, че това по-скоро ще е Димо Алексиев. Никой не го позна и направи фурор, когато свали маската. А и ИВ сигурно вече са приключили и едва ли ще му е проблем.

И пак - Прилепът, Камъкът и Носорогът са върха!!!
(Дано Миро да не е зад някоя от тези маски.)

# 292
  • софия
Димо Алексиев го познах още първото предаване, но той ми е слабост. Основно по ръста.
Този сезон не гледах миналата седмица, но ми е по-интересно да ви чета (както обикновено 🙂).
Надявам се Къци най-накрая да не участва, че аман от него.

# 293
Прилепът не ми изглежда толкова висок,за да е Заки -1,94 .Иначе който и да е,дори и да е Кулагин,както пишеше някъде,на мен ми е любимата маска.

# 294
Никакъв шанс Прилепът да е Стефан Илчев. Миналата година го чухме колко може да си преправя гласа.

# 295
  • There I was on a July morning
Според мен, Прилепът е Миро. Гласът и изпълнението му бяха същите, както и в Капките на тази песен.

# 296
Да се включа и аз в темата с две предположения. Гласът на Носорога много ми прилича на Деян Донков, но не мога да го свържа с уликите.
Порцеланът би могла да е Дара Екимова. Има подобно телосложение, но не знам дали може да пее толкова хубаво. Миналата година си спомням много добро нейно участие.

# 297
  • Sofia
Порцеланът според мен е Дара Екимова.
Гледах/слушах нейни изпълнения.Стойка,държане на микрофон в лява ръка,маниери..99%
Уликите обаче не ги свързвам с нищо 🤔

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 19:36 от Doli

# 298
Имам абсурдно предложение за Камъка - Александър Сано. Някак си на него ми бие по глас.

# 299
И аз съм за Д.Екимова , дъщерята на майка си, заради жестовете.

Общи условия

Активация на акаунт