🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - Сезон 3, тема 2 - и по света

• 28 856
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Значи е все Миро. 🥴😁

# 271
Пестят от хонорари - един участник под две маски 😁

# 272
  • Велико Търново
Според мен те не си тръгват, когато някой ги разпознае, а ако зрителите не гласуват за тях, когато стигнат до елиминации.
Е защо да е според теб, като си е точно според правилата на форма́та.

А и с тези рози в букета е доста тематично, само дето не са бели
Розите са любимите цветя на Кремена, така че е обяснимо присъствието им в букета. Иначе и на мен много ми допада предположението за Славка Калчева.

# 273
Че не е невъзможно този път да вкарат един участник в две маски. Няма да се очудя, ако този път това е изненадата в шоуто.

# 274
Аз за тезата ми с Носорога и Любо Ковачев да си кажа в допълнение, че е точно на 40 г. (уликата с четирите декади) 😃

# 275
  • София
За него ли беше уликата, че всички го познават/всички са чували за него или нещо такова? Ами, от рекламата на цифровизацията, която само от чешмата не я бяха пуснали 😂

# 276
Само морето не ми се връзва обаче 🤷 Но пък Живи легенди е сниман там, та винаги може да се върже нещо 😃

# 277
Морето също е подвеждащо-  “близо до морето” не е като “ на морето”.

# 278
Абе аз като се сетя миналата година какви малоумни улики се оказаха повечето, изобщо не знам дали си заслужава да ги връзвам 😂

# 279
Ми във Франция ако е живял до морето 😁 нали е френски възпитаник.

# 280
Ей, запомнила съм, че е живял в Лион, ама, доколкото разбрах от Уикипедия, Лион не е до море.

# 281
  • София
Аз мисля, че в Париж е живял. 😀

# 282
Аз пък ще ви шашна с моето предположение за Носорога-100 кила.Има някои препратки във видеото,които ме "водят"към него.Мост също виждам ,а той е от Аспарухово-кварталът на Варна,за който да стигнеш до него,минаваш по Аспаруховият мост.

# 283
Килата не е толкова висок и не може да скрие говорния си дефект.

# 284
Привет, записвам се и аз, въпреки че рядко ще мога да гледам в деня на излъчване, но все пак този формат ми е много любим.
От уликите рядко се водя, защото доста често се случва да са подвеждащи.
Моите предположения засега са:
Циркът - добра идея за Боби Ваклинов, аз също смятам, че е той.
Перлата - Лора Караджова.
Самураят - за мен това е един млад талант, който изгря на сцената на "Гласът на България" в миналия му сезон, беше любимецът на публиката и тембърът му е доста близък до този на Самурая. Името му е Алекс Георгиев.
Прилепът - според мен Миро, освен това е пял тази песен в Капките и по свои участия. Не е изключено, обаче, да е Иво Димчев и нарочно да ни заблуждава.
Порцеланът - много интересен костюм, според мен е Дара Екимова.
Госпожицата - нищо чудно да е Галя от "Каризма", както чета вече на няколко места.
Засега толкова, с напредване на формата може да измисля нещо и за другите маски.

Общи условия

Активация на акаунт