🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - Сезон 3, тема 2 - и по света

• 28 853
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Може и да ми се смеете,  но за Самурая това “всичко по две” ме насочи към близнаци и за такива се сетих не знам защо за Хасан и Ибрахим Игнатови ( има някаква нишка със Слави, ако работят в шоуто в сътрудничество не само посредством участието на Краси Радков) .  Но са си и още дечица те, не си представям визуално под костюма такъв ръст/структура.
Все пак си мисля, че едва ли са те, но ще има пак някой участник, свързан с другата тв.

# 256
  • Sofia
Самураят не е ли мъж? 🥴😮
Май не е 😁

Да не е някоя  от близначките Алекс и Влади 🤔

# 257
На мен ми зазвуча като мъж Самурая, слушах от телефона със слушалки. Не помня обаче за него или за Прилепа останах с впечатление, че не пее много убедително, така че пак трябва да слушам, за да си припомня.

# 258
  • Далечният изток
Аз се сетих за други близначки - Толеви. Доротея нали сега е в Нова, в Пътят на честта. Но нямам идея дали може да пее...

# 259
Но е доста висока и върви като мъж, тъй че нищо чудно. 😁
Леле, 181 е близначката, ако са расли заедно, и Доротея е толкова.

# 260
Ами 180 за мъж не е кой знае какво сякаш, такива по-скоро са ми следни на ръст, отколкото снажни. Та по тая причина Наско Сребрев не ми е изглеждал никога много висок.

# 261
180 си е точно среден ръст за мъж. А и той си е леко снажен.

# 262
  • Далечният изток
Сега гледах Заекът. Излизането на сцената, походката, точно на Мария Игнатова. И пеенето като нейното, само гласът много не ми е нейния, но да кажем, че е обработен. И уликите казвате отговарят на нея... Засега за Циркът и Заекът са ми по-сигурните предположения - Боби Ваклинов и Мария Игнатова. За останалите никаква идея на този етап. Прилепът - евентуално Иво Димчев.

# 263
Ако търсим близнаци, Деян и Дарин Ангелови са вариант. Е, не са еднояйчни, но все пак са близнаци Joy

# 264
Дарин Ангелов може да пее, но на мен на моменти Носорогът ми прилича на жена.

# 265
Като споменавате Дарко, се сещам колко актьори има и решат ли да канят може да е всеки, дори и не чуван.
А не изключва факта да има и някой от предишни реалити формати на нова, известни само с това.

# 266
Накрая остава другия Братоев, че да е семейно участието във формати на Нова 🤣🤣🤣🤣🤣

# 267
Не е той, имало някъде първенство в момента, та е там.

# 268
Ми може да е този Братоев, то Игрите са приключили 😂

# 269
Значи, майка му стара, пак прослушах Прилепа и Носорога - и двата гласа ми приличат на Миро, като се оказа, че не ми се е сторило, а вярно в последното за песента ,,shape" се чува специфичното за Миро ,,ш". При Носорога пък цялото звукоизвличане е почти същото. Damn it. 😃

Общи условия

Активация на акаунт