🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - Сезон 3, тема 2 - и по света

• 28 849
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
ами не знам…Аз твърдо съм за Носорога-Миро.В първия сезон,който гледах само накрая,като чух Жана Бергендорф,даже не помня маската,и бях сигурна ,че е тя,така сега и за Миро Simple Smile

# 241
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Уликите отдавна съм ги зачеркнала като помощник, дори не ги и слушам Grinning Те са направени, за да подвеждат, а не за да помагат да разкрием участника. Уверих се напълно в това след предходните два сезона. Доста се преиначават различни факти , с цел да се внуши , че участникът е друг. Както например уликите за Бебето водеха към Криско, и всички мислеха, че е Криско, докато не излезе Къци Stuck Out Tongue Winking Eye Ето някои от уликите за Бебето:
"Пише песни, ходи с антураж, тренира, около него постоянно красиви жени, популярен в YouTube... Как не се сетихте по-рано, че е Къци?" Grin

За Макаронът пък в уликите казваха, че "има дълга история, която често е свързана с Италия и Франция" и че може да готви. А нито едно от двете не водеше към Десислава...

Но гласът няма как да излъже, това е най-големият жокер и издайник.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 09:49 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 242
Бе той има крака като на момиче! А този носорог има сякаш по-атлетични крака.
Нормални крака има,не са много слаби
Скрит текст:

Носорога ми се стори висок, с по-източени и слаби крака. А и стойката, която заемаше, беше някак мъжкарска.
Физически, не ми се връзва въобще със Стефан Илчев.

И аз почти не обръщам внимане на уликите. Доста са объркани, неясни и подвеждащи. Водя се основно от физически дадености, глас и поведение.

# 243
Аз по-назад си дадох мнението за Любо Ковачев, за мен е той и ми пасва на 100%. Абсолютна претенция към всичко, споменаха и авокадо, а в черешката прави авокадово суфле - единственото нещо, което Манчев беше казал, че е харесал с авокадо във формата. В допълнение - носът му може да има препратка към маската 😀

# 244
Точно мъжкарска е стойката на Носорога! Никъде под маските не чух гласа на Миро, слушах ги по пет пъти - и Прилеп, и Носорог! И както казах, Миро не може да си преправя гласа.
Не помня уликите на Камъка, но се сетих за един приятел на Миро от времето на Операта - Наско. Той стана актьор. Някога беше гадже на певицата Тони. Като млад беше много сладък и бяха очарователна двойка, познавах ги тогава. Сега е напълнял доста, има хубава жена и две деца, та дали не чакат трето. Не се сещам за фамилията му. Ще се опитам да го изнамеря и да ви го покажа. Той пее, не е висок.
Открих го - Атанас Сребрев
Скрит текст:

# 245
Но не е популярен днес. Повече е известен с участието си в ниско бюджетни холивудски продукции, снимани в студията на Бояна. Иначе е звезда в мюзикъла с Орлинчо.

# 246
  • София
Аз го знам от "Къде е Маги", но наистина не е масово популярен.

# 247
И аз никакъв Миро не чувам, нито пък Орлин. Пък и са малко тежкари, не знам дали биха се съгласили на такъв парад. Така че, Прилепчо съм към мненията за Иво Димчев или Славин, или Кристиян Костов. А пък Носорогът ми хареса първоначално като излезе, но след тия капризи ... вече ми е все тая кой е, но има нещо много познато в гласа му, не от масовите обаче. 

# 248
Кристиян Костов е в Москва 😂 няма как да участва тук. Аз си го мислех като опция заради уликата, че всичко му се случва двойно. Той нали все е втори. Съответно и за Богомил ми мина през акъла ама той си е в Англия. 🙄
Та се чудех имахме ли друг такъв сладникав от тия екс факторите, който да е станал втори?

А за Прилипа защо не Урсула?Борислав какъв беше по име.. По интервюта гласа му много прилича. 🙄

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 15:37 от Ivy23

# 249
  • Sofia
Атанас Сребрев не е нисък.
Съсед ми е.С нормален ръст е.Може би около 180см.
Третото дете е момиченце.
Много красиво семейство са и петимата.

Урсула/Боби е доста висок и не съм го чувала да пее 🤔

Преди дни гледах интервю с Дения Пенчева,участва в “Черешката” последният сезон,а понякога и от там има участници...завършила е музикално у-ще,може да пее,актриса,дизайнер...може да е под някоя маска 🤔

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 16:19 от Doli

# 250
  • Испания
1.80 пише в интернет. Но е толкова известен, колкото миналогодишният от "София - ден и нощ".

# 251
Самураят по гласа много ми напомня на Прея. Според уликите - всичко е двйно по пътя му- може да се има предвид, че участва за 2ри път.

Заекът според мен е Луна- единствено по гласа се водя.

# 252
Няма как самураят да е Прея. Прея пее при николаос в btv.

# 253
  • Sofia
И беше в сезон 1

# 254
Самураят не е ли мъж? 🥴😮

Общи условия

Активация на акаунт