💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 990
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 105
За новата анкета - според мен сините този път ще отидат в резиденцията, жълтите ще са в стопанството, а на реката ще са червените.

# 106
Благодаря за темата! Като се откъснах от гледане два дни си зададох въпроса кой ми е бил най-дразнещ. И пред очите ми възникна голият задник на "мис бикини". Даже не знам как се казва. Но подобен ексхибиционизъм е стъписващ. Другите малко трябва да се напрегнат за да си представят простотията, която блика от тях. На тази и е на челото. Надявам се на хубави игри и по-малко контузени. Дано и Стейси и Мани да са добре.

Въпросната гледка ми е по- противна и от тази на всички мигли и джуки, събрани накуп. Брррррррррррр!!!

# 107
За новата анкета - според мен сините този път ще отидат в резиденцията, жълтите ще са в стопанството, а на реката ще са червените.
Абсолютно по същият начин гласувах

# 108
И аз мисля като горните две момичета за разпределението;
Но за сега нито един отбор не печели моите симпатии

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 11:41 от Наоми

# 109
Ако грАничната не се е върнала и без Елия и Мани в отбора Бойците няма да са последни. Още повече с Неделчо за завършващата фаза на играта.
Искам Приключенците победители, Бойците втори, а Шампионите да скандалят на реката. Така и гласувах.
Не изключвам и победа на Бойците довечера. Прекалено много слаби плувкини има и при Приключенците и при Шампионите.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 12:51 от Bengun

# 110
  • София
И аз гласувах, че шампионите ще са на реката. Да видим Братоев какво ще прави без наргиле. Там ще се изядат с парцалите тези интриганти.

# 111
Благодарности Смайли. Така с тези бързи анкети темата става много по-приятна и динамична. Ако е възможно само затвори анкетата в момента на старта на битката. Ако не е възможно ще направим screenshot в този момент Simple Smile

# 112
  • London
А на мен ми се струва по-вероятно Шампиони да запазят мястото в резиденцията.....все пак спортисти следва да плуват по-добре знам ли. Ще видим де....

Бойци ги виждам на Реката.

# 113
  • Испания
Благодарности Смайли. Така с тези бързи анкети темата става много по-приятна и динамична. Ако е възможно само затвори анкетата в момента на старта на битката. Ако не е възможно ще направим screenshot в този момент Simple Smile

Възможно е. Аз така и правя.

Любимата песен на Андрей е "Черната овца". Тук отговаря на въпос:

# 114
А, аз нямам нищо против шампионите да са и на реката. Да видя, Красима и оная дето се хили като улава, а и Братоев как ще са там. Пък знае ли човек като се гушнат под найлона може и да стоплят отношенията

# 115
А, аз нямам нищо против шампионите да са и на реката. Да видя, Красима и оная дето се хили като улава, а и Братоев как ще са там. Пък знае ли човек като се гушнат под найлона може и да стоплят отношенията

Баш като вещица се хили. Злодеида.

# 116
  • Sofia
Баш Злодеида! Много й отива и прекрасно я описва! 😂😂😂

# 117
  • София
Благодаря за новата тема, смайли.
Bengun, страхотна работа по статистиката.

Много се смея с коментарите ви. Мно-го! По-яко е тук в темата, отколкото да гледам предаването

# 118
  • Испания
Поне 20 пъти публикуваха тази снимка. Остава да се сетим защо.

# 119
Благодаря за темата! Много се забавлявам тук,много повече отколкото когато гледам предаването Simple Smile.
За сега впечатленията от визитките не са ми се променили. Все така най-неприятни са ми  Андрей,Красима,госпожата от ДА,момичето-културист с отровния смях,Мани-то и донякъде Габи. Фаворит твърдо Морунов,харесвам още Неделчо,защото е умен и е голямо перде,Алекс ( не е гей,метросексуален го докарва Wink Simple Smile ),Борис ( но ми е скрита лимонка).
Довечера ди мисля,че бойците ще спят в резиденцията,приключенците във фермата,шампионите на реката.

Общи условия

Активация на акаунт