💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 752
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 305
Не харесвам и двете кокошки. Семира не е за там със сигурност, Поли пък е решила, че си е вкъщи и може да командори всички. То бива самочувствие, ама чак пък толкова. Може да си най-добрият играч, но когато по такъв остър начин постоянно гледаш да го изтъкнеш и да се наложиш, вече хората не ги интересува колко си добра на арената.

# 1 306
Защо разрешиха на Мани да си купи имунитет. Миналата година парите ги харчиха чак накрая, даже имаше хора с торбички, които си отиваха и торбичките им биваха наследени от победилите ги.

# 1 307
  • Асеновград
Ееее чак се ядосах , на тези правила с имунитета. Този въздух под налягане Мани , ще я добутат както е тръгнало до финала.
То не стига че тъпо като г-з , а и самочувствие до небето.
Тази Семира и тя гола вода, само претенции и мрънкане.
Стоян направо се излага....
Морунов горкият му стана лошо като разбра че Манито остава....
Много скучен сезон с ужасни състезатели.
На мрънках се и Аз.

# 1 308
Защо разрешиха на Мани да си купи имунитет. Миналата година парите ги харчиха чак накрая, даже имаше хора с торбички, които си отиваха и торбичките им биваха наследени от победилите ги.
Защото искат да има сеири...
А Манито ги прави супер добре.

# 1 309
Сега Бойците да вземат да оставят Мани да се оправя сама по трасето. Без никой да ходи и да и помага. Да я спускат от зор. Тя така и така ги бави и губят заради нея. Поне да види зор

# 1 310
  • Козлодуй
Питам каква им е файдата че победиха на първите номинации Приключенците нито храна нито поне да ги залъжат с грошове а ги наказаха с тази сложна игра да загубят още сили в случая загубилите Бойци почиват един ден и са по-добре Simple Smile

# 1 311
  • София
Според мен трябва да има една игра за спасяване от елиминации. Само първият отбор се спасява и така.

# 1 312
Аз изобщо не видях Самира да крещи, Поли беше тази,к оято повишаване тон.
И аз така. Голямо мрънкане да бързат. Другото племе изчакваше последният да излезе от препядствието и не препираше... Движеха се горе долу в едно темпо и двата отбора, има различни типове хора, но в такива състезания трябва да се съобразиш с най-бавния и последните...Просто Семира нададе глас, за да защити мъжете от двете и страни, а те си замълчаха, но пък Стратимир защити Паулина и излезе Семира виновна..

# 1 313
  • София
Тотално е объркана логиката в тия игри.
На първата битка за номинация е редно победилият отбор да се спасява, другите да отиват. Втората битка като бройка ще я наваксат по друг начин. Или ако има две номинации, както сега, то първите победители да получават и бонус.

Също грошовете при елиминация е редно да, се печелят така: 100 за победителя между четиримата и 50 за победителя между двамата.

Sea, писали сме едновременно Simple Smile

# 1 314
Не догледах снощи, защото ме изби нервата от нагласената идиотия.
Ами все повече се убеждавам, че всичко е по сценарии и е снимано, докато съвпадне с плановете на продуцентите.
Като се почне от тъпата реклама на вода, та до необяснимото самочувствие на Манка...
И интригите им като по сценарии...
Нещо все по-малко имам желание да им гледам сълзите и сополите на недооценените и не...клатени актьори от нискобюджетната продукция.
Ще се пробвам само на състезателните моменти, ама като знам, че и там играе режисьорската ножица до желан резултат...

Абе честит имен ден на именяците! Да сте живи и здрави и не се връзвайте /като мене/ на такива евтини манипулации!

# 1 315
Време е Семира да продължи да си търси мъж, който да и подреди и оправи живота. Ако е възможно неженен този път. Само трябва да се отбие да се запознае със Симеон по пътя навън.
Според мен Туджаров ще успее да мине между капките оставени от Паулина и Семира на съвета. Паулина и Стоян според мен ще се спасят. Очаквам смесен дуел на елиминацията между Мартин и Семира.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 13:13 от Bengun

# 1 316
  • Испания
Ето публиката. Пишат на Тъ-то. Тупарев преценява.

Продължение

Скрит текст:

# 1 317
Направи ли ви впечатление, че въжето на шампионите беше по-разхлабено /сигурно заради Братоев/? А волейболистът последното стъпало за нищо не го броеше през цялото време, направо с подскок от предпоследното слизаше на пясъка, докато Валентин си ги минаваше до последно

# 1 318
  • София
Скрит текст:
Ето публиката. Пишат на Тъ-то. Тупарев преценява.

Продължение

Скрит текст:

Тези са дечурлига сигурно, иначе нормален човек надали я харесва.И какъв пример ще им даде?И лъже,като дърта  циганка, 49 кила, ама друг път.И аз минах на Фермата.

# 1 319
...
Би било чудно на следващия съвет за 100 гроша някой да откупи имунитета на Мани, вече очаквам всичко от сценаристите Simple Smile
Това е страхотна идея, ако не са го измислили тази година, да го направят следващата!
Така парите ще са в оборот постоянно, а на участниците няма да тежат и няма да ги получава винаги победилият.

Общи условия

Активация на акаунт