💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 307
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 320
Туй Мани-Мани има ли идея колко са 49 кг? 😅 Може и да е толкова, ако е 140 см.

# 1 321
  • Испания

Тези са дечурлига сигурно, иначе нормален човек надали я харесва.И лъже,като дърта  циганка, 49 кила, ама друг път.

Вероятно са дечурлига, но дечурлигата също са нормални хора.

Имаше и такъв въпрос. 1,66 е висока.

# 1 322
Не догледах снощи, защото ме изби нервата от нагласената идиотия.
Ами все повече се убеждавам, че всичко е по сценарии и е снимано, докато съвпадне с плановете на продуцентите.
Като се почне от тъпата реклама на вода, та до необяснимото самочувствие на Манка...
И интригите им като по сценарии...
Нещо все по-малко имам желание да им гледам сълзите и сополите на недооценените и не...клатени актьори от нискобюджетната продукция.
Ще се пробвам само на състезателните моменти, ама като знам, че и там играе режисьорската ножица до желан резултат...

Абе честит имен ден на именяците! Да сте живи и здрави и не се връзвайте /като мене/ на такива евтини манипулации!

Точно!
Аз искам да гледам готини, спортни (честни, не нагласени) състезания/игри, не някакви тъпи, малоумни драматични сериалчета....

# 1 323

Тези са дечурлига сигурно, иначе нормален човек надали я харесва.И лъже,като дърта  циганка, 49 кила, ама друг път.

Вероятно са дечурлига, но дечурлигата също са нормални хора.

Имаше и такъв въпрос. 1,66 е висока.
С глас се смея! 😅😅😅😅 Тая трътка може и да е била 49 кг, ама в осми клас.

# 1 324
  • София
Ох,голям смях с това Мани.То само главата й е 15 кила.Но все пак да не забравяме,че са й отстранени органи Simple Smile
Снощи гледах и не вярвах на очите си.Очаквах го ,но ми беше толкова в сферата на фантастиката...но не би.
Довечера ще разберем за алианса на Туджаров.Той би гонил силни,има и два гласа.
Лично за мен Семира няма място в тази игра,но демонстрира някакво самочуствие,което ме навежда,че ще е закриляна.Ще видим.

# 1 325
Без Мани отборът на бойците е силен и вероятно биха се представяли много добре в игрите. Но тя им тежи като воденичен камък на шията. Laughing Надявам се другата седмица да отидат на реката, за да не ми се налага отново да гледам ужасното ѝ червило от снощи.

# 1 326
  • София
Пропуснах една-две серии и затова не разбрах Мани как получи парите или гердана?

# 1 327
Пропуснах една-две серии и затова не разбрах Мани как получи парите или гердана?
Парите спечели за победата си над Елия, а с тях си купи гердана.

# 1 328
Може ли линк към профила на Неделчо Flowers Hibiscus

# 1 329
  • София
Потресен съм от наглостта на продукцията и гаврата с останалите участници и с нас зрителите.
Плюха си на всичко дотук. С едно решение на вожда осраха сезона. Жалко, защото самите игри са страхотни, за мен най-добрите от трите сезона.
Те загубиха връзката и вярата/нишката със зрителя още с първия си сезон, с нищо не промениха нещата и през втория, надявах се този да е по-различен, но положението е станало още по-нагло и безпардонно.
ОК, хубаво, решили са да и дадат имунитет на тази татуирана Годзила, но за 2 седмици?! Вие майтап ли си правите с нас? Реакциите на останалите от племето бяха един път. Аз ако бях там ставах и си заминавах.
Обвинявахме Мис Ели, но откъде да сме сигурни, че от продукцията не са и наредили нарочно да ходи като мърда в дуела с Мани и после умишлено да си събаря купичките? Можеше да я отвее за отрицателно време, но направи и невъзможното да загуби. Как пък така изведнъж загуби желание за игра, точно в момент в който Мани бе номинирана също?
Никакво доверие нямам на този екип и не могат да ме убедят, защото те самите с действията си през тези 3 години доказват правотата на думите ми. Язък за наистина страхотните игри. Но никой не им вярва вече!

Мани ако четеш тук да ти кажа, че си нагла и проста. Но тези, които са те взели там и те държат на командно дишане, за да смучеш като пиявица съотборниците ти, са много по-долни, грозни отвътре и пошли хора от теб.

Играта бе много добра, хареса ми. Крайно време бе да играят антисистемно с пъзелите и ето че се получи. Комбинацията от двама индивидуалисти, които не се харесват сработи и криво-ляво решиха задачата. Браво! Жалко, че Вальо и Туджаров бяха толкова зле на пъзела, те дори и не започнаха. То бива, бива, ама това вече минава всякакви граници. И двамата заслужават номинация, Туджаров повече, защото ги бавеше и по трасето. Но продължавам да си го харесвам. Не е слаб, не е глупав, има едно задоволително средно ниво. Не може всички да са като Андрей и Морунов на Арената, нито като Неделчо на пъзелите. На съвета е почти ясно какво ще стане, Паулина и Семира ще са номинираните и дано Паулина се върне, че ще е голяма загуба ако тя си тръгне. Представяте ли си, Паулина си тръгва, а Мани остава??? Е, как после да се запишеш и да ходиш в това предаване? Аз тотално се отказах вече след този нагъл цирк. Край с опитите ми да вляза там. Стана ми тъжно за Морунов и останалите. Истинската гавра бе с тях.
Плюха си и на целия втори сезон, в който можеха да спасят много качествени играчи с тези грошове, а накрая не направиха нищо с тях. Мани >>> 90% от каста на сезон 2. Това е родила главата без гънки на Фродо и останалите ''титани''

Откъде тръгват проблемите при приключенците и шампионите? Ами от женската завист и злоба. И по-точно ревност. Семира се издразни как красавеца Стратимир все е с Паулина. 100% иска тя да е харесваната ама то не става само с искане… Онази сцена в която хващаха рибки и Поли се лигавеше. Ако очите на Семира можеха да изстрелват лазери, то Поли отдавна да бе едно петно в пясъка…
Ето сега и Габи и Бети. За мен лично двете са много по-хубави от Красима, но Бамбито е височко, по-налято и русо и просто повечето мъже харесват точно това. Статистика. Това е положението.
И те видяха проблем в това, че мъжете не се трупат около тях. Ами може би не е само това. Да речем с Красима могат да се бъзикат, да имат някакви общи теми и пр. А Габи ако е скучна и мълчалива да речем, по-трудно ще и се случват нещата. А и действия трябват. Искаш ти да сготвиш. Ами отиваш, взимаш брашното и тигана и почваш. Инициативност му се казва. А тя е оставила тази инициатива на Бамби и иска да и отделят внимание. Просто няма как да се получат нещата. И разбира се вече не сме приятелки. Елизабет пък преди не се отделяше от Красима, сега пък се нацупи и тя и вече започна да се води по думите на Габриела. Класически ветропоказател.

# 1 330
Направи ли ви впечатление, че въжето на шампионите беше по-разхлабено /сигурно заради Братоев/? А волейболистът последното стъпало за нищо не го броеше през цялото време, направо с подскок от предпоследното слизаше на пясъка, докато Валентин си ги минаваше до последно

Приключенците пък си хвърляха частите за пъзела от 2-3 метра разстояние. Едните си спестяваха последните трупчета, другите си спестяваха последните метри.

# 1 331
Какво беше това чудо на врата на нашата Мани - връвчица със зъб на птеродактил от баба и- участница в древните "Игри на волята"? С такива индивиди се разминаваме на пътя. Но те съществуват. За мен е необяснимо защо... За който иска да гледа игри- олимпиадата мина. Сега гледаме как живеят и какви ценности имат тази част от хората, които също наричат себе си българи, но с които поне мен животът не ме среща на живо. Но имам едно наум, че съществуват. Но за случващото се във формата те нямат вина- явно е била направена договорката с Мани. Тя само че няма много акъл и си разказва всичко предварително. Не може да сметне какво може да стори с три гласа - и грошове щеше да си има. Казано и е- имунитет за 2 седмици. Може и пари да са и дадени после да ни мъчи на реката. Сценарий. Много харесвам думата "токана" - репертоар на Мартин или както се казва войничето. И на него му е толкова умствения багажец. Жал ми е само за Морунов- мисля си , че е от малко по-добра раса и трябваше да изтърпява събуждането от Мани за стаята. Време да върви...Поли снощи съвсем не се държа като сладка малка певица. Довечера и там ще си прегризат гърлата.
Diavolo, ако си спортист и търсиш честна игра- ами не си за там. Не кандидатствай. Забавлявай се с нас. Но нямаш ли наблюдения наистина ли има толкова много кандидати?

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 14:03 от victoria vassileva

# 1 332
  • Испания
Е, как после да се запишеш и да ходиш в това предаване? Аз тотално се отказах вече след този нагъл цирк. Край с опитите ми да вляза там.

А кой те кара да го правиш? Нали си гледал двата сезона и пак отиде на кастинг!

# 1 333
  • София
Е, права си, ама, аде... 🤔

Опа, ще имаме игра с точност? Ако е така, жените по дифолт са слаби на този елемент и ако наистина номинират Семира и Поли ще е проблем за тях.

# 1 334
Бойците не могат да си позволят да загубят играч, още повече мъж в момента, че ще иде по дяволите сценария. Така че .. нека да е ловкост и точност.

Общи условия

Активация на акаунт