💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 939
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Манито е голяма карикатура. Съжалявам я милата, че няма представа колко е смешна и си мисли, че е красива. Абсолютно магистрална визия.
За симулацията нямам думи. Възможно е в момента от продукцията да не са се усетили и да са взели грешните решения за играта. Жалко за Приключенците.

# 406
В анкетата гласувах за приключенците, но не защото искам, а защото ми се виждат доста отпаднали духом и телом. Ще ми се и бойците да отидат на номинации, за да може Мани да се качи на влака за Бургас, че много дълго и стана участието.
Струва ми се, че този сезон ще има много като Елия. Понеже не върви да си тръгват по желание ще се разиграват циркове и ще бъдат изпращани с глупави и смешни речи колко са хай.

# 407
  • Брюксел / София
Изобщо не смятам, че напливът за това шоу е толкова небивал. Сигурно се чудят тупарев и сие (нарочно с малка буква) какво да обещаят на нормалните хора, за да се навият да влязат и участват в този панаир. Кастът само на пръв поглед изглеждаше добре. При жените има страшно много пълнеж + отново хора, които не са помирисвали вода и не могат да плуват.
Добре, че има и читави играчи, та да има какво да се гледа.
Импотентните сценаристи на схванаха, че това не е биг брадър и няма нужда от интриги.
Но след като първият сезон прецакаха Юлиян, а във вторият спечели заспалият Милен изобщо няма да се изненадам сега да спечели човек, който не участва в игрите, а се разхожда по плажа и яде комари. Пълна пародия е този формат. Но от тъпирев толкова, той не може да се надскочи.
Превъртам всички глупости и гледам само игрите, които тази година са дълги и монотонни, и сякаш целта им да вкарат колкото се може повече участници в линейката.
Мани, Самира, бамби, злодеида, другите жени дори не мога да ги запомня трябва скорострелно да си тръгват.
От жените стават Соня, Паулина, високото момиче от жълтите, акробатката пак при жълтите и май са това.
При мъжете има по-интересни участници: и мн комплексни като Андрей, Марунов и полицаят, и такива силни в определени неща: Неделчо в плуването и пъзелите; одиторът в математиката и има сносна физическа подготовка. Войникът е тотал щета, но никой не може да бие Братоев от мъжете по безполезност. Той помага предимно с акъл и то не винаги Simple Smile
Изобщо друга година започвах да гледам предаването, когато вече оставаха 7-8 човека и всеки играе за себе си, тази година ми се видяха обещаващи участниците в началото и реших да гледам, но греда. Нищо интересно не се получава. Толкова са им нереалистични и напудрени визитките, това подвежда хората. Както и да е де, просто смятам, че не е вярно че много хорс са кандидатствали.

# 408
Аз ли съм в грешка, но ми се стори че снощи с канарчето и клетката се занимаваш Борис, а не Братоев въпреки че на него беше възложена тази "тежка" задача

# 409
Не мога да разбера жените като вдигнат до вратовете си панталонките или ги в пият в гъзовете си чак ми е протевно да ги гледам къде си развяват гъзовете защо им дават такива облекла и на мъжете с тия клинчета!

Защото цялото предаване е една жълта чалгия. Камерата в едър план винаги спира я на цици, я на дупе, друго не ги интересува. И на джуки де. Явно е каква аудитория търсят.  А останалото е нарочно - да има скандал. Ей на, и аз се хванах на въдицата - вчера едно предаване гледах и още ми държи влага, ама май това е целта. Един го хващат с цици, друг с дупе, трети с джуки, четвърти със скандал, пети с възмущение. Няма значение за продуцентите.

Да не говорим, че игрите са необезопасени. В западно предаване това никога нямаше да бъде допуснато. При падане от онези варели спокойно се чупи врат, нищо че е мек пясък. А вчера можеше някой и да се удави. Лодката със спасителите беше някъде си.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 09:12 от Черна станция

# 410
  • София
Аз ли съм в грешка, но ми се стори че снощи с канарчето и клетката се занимаваш Борис, а не Братоев въпреки че на него беше възложена тази "тежка" задача

Да, добре, че е съвестен Борис. Онзи само лае. Аз не, че съм го познавала преди това предаване Братоев, но той е такъв въздух под налягане, че няма накъде.

Вчера, когато Габи и Виктория заплуваха наляво се притесних, че ще открият плажа на Симеон, хаххаха.

Малко ми е мъчно за Мани. Замислих се вчера в какъв измислен свят живее.

# 411
Игри на волята...и някои влизат да плуват с жилетки. Соня се представи доста добре вчера, но чак пък много силна...Не е като да се е представила уау и като да може да се сравнява с Неделчо или Морунов. От жените до момента най-силни ми се струват Паулина и Елизабет и смятам, че ще стигнат най-далеч. Габи също не е за подценяване. Никак не мога да съчувствам на Мани, че живее в измислен свят - тя сама си е виновна. Но поне май осъзнава, че е слаба в игрите.
Ако наистина е имало толкова много кандидати (в което се съмнявам), женският каст можеше да е доста по-силен. Но щом Тупарев е замесен, то драмите и интригите са на преден план. Затова съм подготвена да гледам как победител става някой като Мартин (много симпатично момче, но очаквах повече от него) или Туджаров (който не е сред най-силните, не е и сред най-слабите, но издиша на моменти) вместо някой наистина силен като Андрей, Алекс, Морунов, Неделчо. Жените вече ги коментирах, но леко се съмнявам да направят жена победител.
Игрите до момента са ми по-интересни от миналогодишните, но нещо не е измислено като хората щом са минали едва 10 дни, а вече се изпотрепаха. Линейката верно стана основен превоз.

# 412
На мен Паулина ми прилича на Аманда Сейфрийд. Simple Smile

Разбира се. Писах го на 5-ти септември и дадох снимка. Ето още една снимка:

а ето и предишното със снимка от Мама Мия:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1364321.msg43419655#msg43419655

Мадам Ву се наплеска и издокара като доайен на труженичките на околовръстното и тутакси грабна набитото око на стария Дон Жуан  Grinning

Димо пак сътвори бисер - Мис Ели била дала пример на учениците "Никога да не се отказват".  Като се отказа.

Но истинската агония на този епизод беше диалогът на плажа на отшелника. Това няма режисьор, няма дубли, няма сценарий които да спасят положението. Който си го не може - не може!

Новата Доба сега ще намери любимия си сокол на плажа. Първо ще има цуни гуни, после ще го пусне той да му лови риби и жаби.   Дано не улови по погрешка канарчето на Братоев, че както е без висше образование (не канарчето), опъна крачонгелите на земята и забрави за единствената си задача.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 09:44 от Soney

# 413
  • София
А възможно ли е да е нямало кандидати и затова да са намерили от кол и въже, само и само за да има сезон.

# 414
Да, точно така стана. Братоев най-нагло си легна да спи, а Борис остана да прибира канарчето.

# 415
А възможно ли е да е нямало кандидати и затова да са намерили от кол и въже, само и само за да има сезон.

Не бих казала. Идиоти се подбират нарочно за да вдигат самочувствието на зрителите. Точно както по певческите шоута пускат самовлюбени идиоти дето всички приятели и роднини са ги лъгали че могат да пеят и те горките са си повярвали. Ние си ядем пуканките, гледаме и доволно констатираме - то и аз не мога да пея, но поне не съм чак такъв идиот. 
Същия ефект се гони и тук.

# 416
Ей, Богу! Все съм виждала подмолни игри, все съм виждала победи с хитруване… били са ме в мачове със съдийска помощ, били са ме и с кофти номера и винаги съм казвала няма грозна победа, щом е победа и няма красива загуба, щом е загуба… обаче такъв ку@венски номер какъвто врътнаха бойците никъде не съм виждала! И никой не може да ме убеди, че другите не са ѝ го подшушнали, защото Манито няма акъл за 5 с’тинки за да го измисли това сама. Тази игра или трябва да се преиграва или да ги пратят на реката за наказание.

# 417
Тупарев превръща спортен формат в цирк.
Печели ,който симулира.

Нещо често срещано и в истинския спорт.

# 418

Уж 10 000 човека кандидати е имало. Ама това сигурно е вярно колкото информацията за височината на варелите...

# 419
Ей, Богу! Все съм виждала подмолни игри, все съм виждала победи с хитруване… били са ме в мачове със съдийска помощ, били са ме и с кофти номера и винаги съм казвала няма грозна победа, щом е победа и няма красива загуба, щом е загуба… обаче такъв ку@венски номер какъвто врътнаха бойците никъде не съм виждала! И никой не може да ме убеди, че другите не са ѝ го подшушнали, защото Манито няма акъл за 5 с’тинки за да го измисли това сама. Тази игра или трябва да се преиграва или да ги пратят на реката за наказание.

+1
Няма акъл, няма култура, няма визия, няма реална себеоценка.
Накрая и тя сътвори бисер - хора много ме е срам. Какво срам, те удариха 6-тица от тотото с тоя клинч.

Общи условия

Активация на акаунт