💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 72 609
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 420
Затова по стадионите често се случва да пеят за сексуалната ориентация на съдиите.

# 421
  • London
Аз останах с впечатление, че има доста кадърни и можещи хора, които не са взели на кастингите. Имаше ярки примери из фейсбук.....някакъв май влачеше камиони или нещо подобно не бил взет и тн. Сега колко реално и те са можещи е друг въпрос. Но действително хора точно като Мани, Елия, Стейси и според мен нямат никакво място в предаването.... чисто и просто, защото екранното време за изяви различни от физическите е точно 5 минутно и не си заслужава за 5 мин да влиза човек, който на терен е тотал щета.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 10:28 от La Catrala

# 422
  • София
Затова по стадионите често се случва да пеят за сексуалната ориентация на съдиите.

Sorry за спама, не се стърпях:

Мъж се провиква към друг шофьор:
- Извинете, може би Вашата сексуална ориентация Ви пречи да дадете сигнализация, когато желаете  да отклоните автомобила си в желаната от Вас посока?
Простете, не Ви разбрах...
- Давай мигач, бе, педал!

# 423
  • Испания
В промото за довечера гледам Симеон с пясък по лицето говори на острова. Водата до него, а той не се е измил още от битката.

Много хора от формата ми се струват нечистоплътни: Неделчо, Соня, Симеон, Мани, Стратимир. Не знам защо.

# 424
Истината е, че жените които имат качествата да спечелят такъв формат нямат никакъв стимул да участват. Коя успяла жена с акъла си ще влезе да се излага в този цирк и ще търпи продукцията да се гаври с нея за рейтинги? Очевидно е, че 90% от жените които влизат във формата са от типа които си търсят мъж, последователи и/или реклама.

Има и бездарни Манита които просто не виждат собствената си некадърност, но вече знаем какво става с тях.

# 425
  • London
Навярно част от тях заради татуировките ти се струват такива, а Неделчо защото е мургав сигурно. Аз така от екран не мога да съдя за такива неща..... би било чиста проба предубеденост.

А защо да нямат стимул? Ако съм спортист след завършена спортна кариера.... защо не? Те реално се пенсионират от спорта твърде млади, защо да не си подарят едно такова изживяване? Пък и 100 000 лева са добре дошли за всеки реално . Но точно хора като Мани и Стейси..... сриват реномето на формата и човек като ги види си казва ''Абе какво ще се излагам сред такива идиоти там''.

# 426
Ла Катрала, 100 бона са си 100 бона, факт. Но на мен ми казаха “имай предвид, че може да излезеш разведена от там”. Мерси съм, и не защото съм големия семеен стожер или ще съм първата разведена ама да ме вкарат във филм и после цяла България да ми се смее не ща! За мен това предаване е за свободни индивиди, предвид сценаристите. Ще кажете, че Братоев например е щастливо женен и никой не го вкарва в схеми ама аз нито имам неговата кариера, нито ме познава цяла България за да поставям аз условията. Вярно, на никой не са му излишни тия пари ама все пак…

# 427
Ла Катрала, 100 бона са си 100 бона, факт. Но на мен ми казаха “имай предвид, че може да излезеш разведена от там”. Мерси съм, и не защото съм големия семеен стожер или ще съм първата разведена ама да ме вкарат във филм и после цяла България да ми се смее не ща! За мен това предаване е за свободни индивиди, предвид сценаристите. Ще кажете, че Братоев например е щастливо женен и никой не го вкарва в схеми ама аз нито имам неговата кариера, нито ме познава цяла България за да поставям аз условията. Вярно, на никой не са му излишни тия пари ама все пак…

Абе условията... ама имаше хора които ги познава цяла България и пак се изложиха като стой та гледай. Имам предвид в различните Брадър версии.

# 428
Имам една много добра приятелка, която е страшно подготвена за такова предаване. Не би кандидатствала поради няколко причини - има си сериозна работа, в която не може да взима големи отпуски; казва, че не би изтърпяла доста от участниците, които обикновено взимат в това предаване; не иска да участва в циркове и интриги. Сега гледа само игрите и пропуска всичко останало.
Аз ако съм достатъчно добра физически, пак никога не бих се пуснала.

# 429
  • London
Е, аз все си мисля, че колкото и да искат да разведат някой, той не им ли даде поводи няма как и монтаж да направят по въпроса. Разбира се зависи и с какъв човек живееш, за някои мъже и прост разговор с другия пол е проблем и виждат свалки и искри. Но човек не се ли готви специално преди това няма смисъл и да влиза - смисъл да започне редовно плуване поне 4-5 месеца преди старта, да се организира да пореди пъзели, логически игри, да оправи кардиото. Иначе си на екскурзия..... то се вижда и от Братоев, че и спортист да си бивш това не те прави изначално конкурентен. Направо се е запуснал човека.

# 430
Снощи бях разочарована от "състезанието" и даже не ми се пишеше, ама преспах и сега ще се "изокам" Simple Smile
Както вече се повтори не веднъж - един отбор е силен, колкото е силно най-слабото звено. Най-слабите две звена на Бойците бяха отстранени и отбора остана само със силни играчи, което беше абсолютно нечестно спрямо другите отбори, нелишени от слаби играчи.
За дестинация "Реката" е тъпо недомислено. Да, няма лукс, ама постановката да няма И храна е тотално издишала.
Ми да им теглят по един куршум на Приключенците и да се приключва! Не говоря за течен шоколад, а за стандартни неща - хляб, сирене, консерви...
Ще си остане стимул за смяна обитанието:  Вила=Лукс, Ферма=Покрив+Работа, Река=Оцеляваща Мизерия.
Ама сценаристите май са там само за заплата....
Ще си помисля дали да продължа да се дразня от театрото, предложено от евтини магистрални актриси.
А може търпеливо да пропусна всичко и да гледам само финала.
Ще гледам какво пишете и нищо няма да пропусна, ама и времето си няма да загубя за блудкава помия...

# 431
Има разлики между Мани и Стейси, независимо, че и двете не стават.
Мани знае, че не става за нищо на арената. Не се мисли за голям играч, има сравнително вярна самооценка. Стейси мисли, че не става за нищо на арената и затова всяко излизане на арената е на живот и смърт за себедоказване. Тя няма реална самооценка според мен.

При срещата на капитаните на трите племена ще има дискусия относно симулацията, надявам се да има последици тази посъпка на Мани/Бойците.

За капитанската битка днес - на хартия поне Морунов е твърд фаворит според мен. Второто място ще делят Елена и Туджаров. Ще се радвам, ако Елена остане последна. Затова моето подреждане е Морунов - Туджаров - Елена

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 11:41 от Bengun

# 432
  • София
Понеже гледам с едното око и слушам с едното ухо, казаха ли какво стана с онова момиче, което се удари, Станислава ли беше?

# 433
Gerata, именно!
Цялата идея с глада, независимо дали е истинска или фалшива е отвратителна.  Удобства - разбирам, дъжд и студ - разбирам. Различни нива на лукс в храната - разбирам.
Но глад - това е прекалено!

sea.sea,
ми то на нея си ѝ хлопаше дъската, сега току виж се е оправила от този удар. Шегата настрана, да чукнем на дърво.

# 434
  • Sofia
Понеже гледам с едното око и слушам с едното ухо, казаха ли какво стана с онова момиче, което се удари, Станислава ли беше?
Вчера не чух да споменат нещо за нея.
И в миналият сезон някои пострадали изобщо не се върнаха и не беше отразено по никакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт