💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 605
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Да видим дали Манито ще отрази Неделчо и как лъвската се хвърли да я спасява. Ако двете със Соня гласуват срещу него ще е голяма глупост, защото той и Морунов са най-ценните кадри в Ловците. Но много интелект от женския пол не виждам. Справка и кифлте при шампионите, които нарочиха най-силният им кадър, Андрей.
Според Елизабет, по-нататък във формата, Андрей щял да се орезили, ама не и вярвам (не го е казала директно, но се подразбира между редовете), кой знае как си мисли тя за орезиляване, особено като я гледам как се води по акъла на глупавото Бамби.

Бен Гън,
да бе да, аз просто си мислех други неща и просто изключих, че Мани победи и взе стоте гроша. Аз също си водя подробна лична статистика за дуелите и съм си писал даже (погледнах), Мани 100 гроша и подробно съм описал дуела. И няколко дни по-късно се чудя за какво ме поправя Смайли. Е, случва се... Grinning

Днес ще е скучен епизод като всеки вторник в ИВ.
Ще гледам късен запис, че днес и утре има Шампионска лига.
Туджарката ще наказва днес, казал съм, да се знае. Wink

# 526
  • Испания
Мани се хвали с маникюр. Убавиня!

# 527
  • Варна
Не ми се търси, за да гледам отново вчерашния епизод, но по спомен Мани Ту, когато клекна в локвата, изобщо не знаеше какво я боли или сърби, само крещеше да дойде някой да и помогне. Тогава някой друг използва думата ,,крампа". Дали не беше успяла да запомни сложната дума, а?

# 528
  • Испания
Не ми се търси, за да гледам отново вчерашния епизод, но по спомен Мани Ту, когато клекна в локвата, изобщо не знаеше какво я боли или сърби, само крещеше да дойде някой да и помогне. Тогава някой друг използва думата ,,крампа". Дали не беше успяла да запомни сложната дума, а?

Да. Когато я питаха: "Какво ти е?", тя отговаряше: "Не знам".

# 529
  • София
На Манка не пречи неханойският й родител да е от Рим, демек ром 😀 което ще обясни много линии в нейно поведение и външен вид

# 530
  • Варна

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬,
 ,,не знам, не запомних какво трябва да ми има" Laughing

# 531
  • Испания
Скрит текст:

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬,
 ,,не знам, не запомних какво трябва да ми има" Laughing

Баш!

Ей сега ще влети някой да ни размаха пръст, защото лошо пишем за Тъ-то.

# 532

Фродо четеш ли.
А сега какво е - ако си в съзнание, но отмалял и не можеш да минеш - наказание. Ако обаче си припаднал или просто отмалял но с болки - отнасят те с кислород и не само че няма наказание ами става бонус за отбора.

😂😂🤣🤣🤣 ...Ако си припаднал или просто отмалял но с болки...🤣😂🤣
какъв жесток формат гледаме

# 533
  • Великобритания
еми то който иска да не пишат лошо за него , си седи у дома , или поне не си показва магариите по тв-то Grinning

# 534
Тъ ми звучи и го чета като ТЪпото , не знам защо Smiling Imp

# 535
  • Испания
Да се чуди човек!

Ама това ѝ е фамилията! Аз какво да правя?

# 536
Ахахаха .. някой позна за сокола вчера Simple Smile

# 537
Как познахте за птицата!

# 538
Не.. Този плаж изобщо не е предвиден за Симеон. Значи вече очаквам всеки отпаднал, да отпадне и от Симеон, което е жалко.

# 539
  • София
И че ще му лови разни неща познахте. Simple Smile Каква реч дръпна отново, много "затрогващо"

Общи условия

Активация на акаунт