💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 636
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 600
Много са на мода крампите и "крампирането" този сезон😁

# 601
Бе тези на реката не се ли оплакваха, че нямат четки за зъби? Явно имат нокторезачки обаче..

А Елена е с перфектен маникюр и педикюр.

# 602
Страшно тъпо подбрана игра. Единият участник не е ял достатъчно и е гроги, другия е с контузия в рамото и е видно. Очакван беше победителя от километри.

# 603
  • Испания

А Елена е с перфектен маникюр и педикюр.

До "вчера" беше в резиденцията.

# 604
Предрешена битка.

# 605
Браво на Елена. Предизвестен финал на тази игра преди да е започнала.
Добра игра и на Морунов. 56мин е достойно представяне с това рамо.

# 606
  • София
Тази Ралица защо се опитва да дава наклон на Морунов за кой да гласува?? Щели да им трябват жени, колкото по-бързо го разберели, толкова по-добре??
Червените ще са най-големите идиоти, ако гласуват за Неделчо да отиде на елиминация. Ще си заслужават да падат всеки път. Мани с претенции, че можела да решава пъзели? WTF??

# 607
Определено този сезон още от началото е супер нагласен. Замислям се вече дали си заслужава изобщо гледането.

# 608
Аз знаех кой ще победи от самото начало. Само който никога не се е занимавал със спорт и не знае разликата между мъжка и женска физика не може да прецени от пръв поглед, че това е "женско" състезание.
Но поне си беше честна конкуренция, не като онова с крампата.

# 609
  • Испания
Туджаров така и така никой не го чакаше...

# 610
  • Варна
Дечо към Маниту: Аз те спасявах!

Ееее някой ще се намери да й го каже.

# 611
Еми да им бяха дали да мъкнат дънери например, за да не е предрешена победата на Морунов.
Всяка година ли ще дъвчим темата, че ВОЛЯ не значи само СИЛА?

# 612
Неделчо ѝ го рекна на стратегаджийката.

Или наистина племето не е участвали в стратегията или им е много добра актьорската игра.

# 613
Не мога да разбера, защо трябва племето на бойците да се защитава от нападки, заради решения на Екипа на Игри на волята. Не са решили те как да се развие играта с рампата в морето. Водещите казаха - "Ще стане това и това". Да са преценявали лекари, организатори, съдии, спасителен екип на момента. А дори да са сгрешили, що за подмятания от водещите са това?
За първа година го гледам, ама много тъпички опити за интриги виждам... Аз го гледам заради състезанията. Харесва ми даже, че има слаби играчи и грешат, губят... искат да се откажат и да си ходя. Едно от любимите ме предавания беше Форт Бойяр - разнообразни игри и екшън това ми трябва...

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 22:30 от Лъчестлъч

# 614
Не е истина колко е нагла тая!

Общи условия

Активация на акаунт