💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 604
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 615
Защо не се дават на капитански битки пъзели или нещо логическо. В "Игри на волята" винаги е в крайности. Или се мъкнат тежести или е изометрия на един крак с ръце нагоре и ястреб на рамото, докато седиш на 3 сантиметра греда. Като започнат да се коментира как гонели и жените червените при положение, че те жените им сами се самоубиха за една седмица и Мани е абсолютна тежест за племето.

# 616
  • Испания
Соня и тя голяма умница. В дует с Тъ-то.

# 617
Е, защо и там бе жена, като си слаба в много звена?

# 618
  • Испания
Миналата година колко пъти си купуваха имунитет? Защо се заблуждават, че ще ѝ предложат да го купи.

# 619
  • София
Мани била готова да спаси Соня от номинация??

# 620
  • София
Ама и мъжете много ме дразнят с тези опити да манипулират.

# 621
  • В светлината на слънцето
Ма то хем нагло, хем тънкообидно.

# 622
А защо гредата, на която стъпваха не е пропорционална със стъпалото на играчите - няма как да е еднакво трудно за мъж с голям крак и миньонче с 35ти номер крак.
Много ме дразнят тези несъответствия.

Едит: Морска битка утре!!!

# 623
Голям търтей е тази Мани. Все гледа да мине между капките. Другите жени не са много повече на килограми, но се справят добре. Браво на Неделчо, че ѝ казва всичко в очите.

# 624
Мани е гола вода, но пък устата й е голяма и спори. Много ме дразни... дано да я махнат скоро...

# 625
  • Испания
Голямата умница.

А на Мартин не му се чу гласът.

# 626
  • Варна/Лондон
Тия дето най-не стават за нищо, най - много пушилка вдигат.

# 627
Ама и мъжете много ме дразнят с тези опити да манипулират.
Защото и мъжете са мъже там, колкото жените им са жени. До един са пълен леш, включително и мистър света вода ненапита Морунов. Главата си залагам, че в някакъв момент ще излезне колко е подмолен и долен.

# 628
Неделчо, президент! Как обичам прями и смели хора! Евалата! Добре се посмях как не цепи басма на Мани Joy
И Стоян е прав, че ако напусне мъж са тотал щета.
Ако продукцията предложи имунитет на Мани, ще ми паднат съвсем в очите.

# 629
Мани е потресаваща.
Ако е гледала миналия сезон имунитет се разигра само два пъти - в обединеното племе един път и във финалното племе един път.

За номинациите според мен тази седмица - При Бойците ще са Мани и Соня ако не се върне грАничната. При Приключенците ще са Паулина и Семира. При Шампионите ще са Андрей и не знам кой втори.

Общи условия

Активация на акаунт