💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 480
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Соня си е интригантка,което няма общо с тактиките по време на игра,в които Стоян се отличава.
Мани няма да я пусне продукцията.Просто не знам кого може да победи в дуел,че да продължи,може би Семира.

# 721
  • au bout du monde
Някои участници още не ги знам кои са. По-интересно става като остане едно племе.

# 722
Соня си е интригантка,което няма общо с тактиките по време на игра,в които Стоян се отличава.
Мани няма да я пусне продукцията.Просто не знам кого може да победи в дуел,че да продължи,може би Семира.
Хехехех
Дават им плуване до понтона, качване на него, заставане в минимум 5 пози за селфи на понтона и плуване обратно до финала.
Семира получава паник атака, Мани финишира след тричасова битка с морето и спасителите Simple Smile

# 723
  • София
Как не ѝ крампират на Мастера и клепачите от тея четки , не знам…

# 724
  • Испания
Паник атаките не са шега работа. Щом знае какво ѝ е, Семира не за пръв път получава такава атака.
Какво прави тогава във формата? Запълва квотата за деца от смесен брак? Риторични въпроси.

# 725
  • Sunshine state
В случая пожарникарят беше прав да я защити, защото ние реално не знаем дали тя е симулирала. Да, предполагаме го, но не знаем със сигурност. Какво да каже? Соня на мен все още ми харесва, но Стоян ми идва ту мъч. Мани и Стоян не харесвам от това племе, останалите са ми ок (то те и не останаха кой знае колко).

# 726
Така е Смайли.
Затова и писах по време на битката, че след Елия Семира е втория провал на кастинга.

# 727
  • Испания
Така е Смайли.
Затова и писах по време на битката, че след Елия Семира е втория провал на кастинга.

Станислава къде забрави, а?

# 728
Скрит текст:
Така е Смайли.
Станислава къде забрави, а?
Не съм я забравил.
Много ми се иска да я видя в поне една цяла битка между племената. Няма умения, но ще компенсира с воля, желание и себераздаване според мен. Не съм я зачеркнал напълно аз нея.

# 729
  • Испания
Не искам да те разочаровам, но мисля, че няма да се върне.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 14:18 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 730
Много възможно да мине по стъпките на Мая, да.

# 731
Снощи писах по едно време, че ако са хора, Морунов и Елена щяха да паднат нарочно, за да вземат награда приключенците и се предполагаше, че е храна. Елена нали е голям хуманист! Но не. Простакът Тодор направи това миналата година и получи заслужени аплодисменти.

Абсолютно подкрепям! Ама после мис дупе виж как се кефеше и хвалеше,че е победила двама силни мъже...

# 732
Най-накрая успях да изгледам тазгоишните епизоди и се намествам при вас. Учудващо много фенове на Паулина и Туджаров в темата - на мен са ми Ивана. Имат подготовка, но професията реалити уж-звезда ми е жалка. С нищо незапомнящи се изяви и все се чудят как да се добутат отново за ефирно време. Най-голямото недоразумение на сезона е Стейсито, останалите и назад да бягат, не мож я стигна.

# 733
Гледам и Американския и Австралийския сървайвър и много често има да седят по разни греди и дъскички и никога не са съобразени с "обиколката на стъпалата"... Даже оня ден беше финалът на Австр. сървайвър и играта за финалист беше за издържливост, тип стъпваш на едни колчета... Няма как да се намери равностойна игра и естествено, че тези за издържливост са "женски" игри... Имаше и дуел за връщане в играта на по-ранен етап между мъж и жена и пак беше нещо подобно... С две думи ми писна да чета как всичко било нагласено.

# 734
  • Sofia
Те провалите с кастинга не са един и два. Започваме с ходещото недоразумение, разбира се, минаваме през Братоев - всезнайкото, Красима - джукесата, грАничната, Самира, Елия, Александър - незайнтересования, Злодеида и т.н.. Много са! Къде ги сънуваха тези 10 000 кандидати, не знам!

Общи условия

Активация на акаунт