💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 788
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Sofia
На мен пък Неделчо още повече ми падна в очите (аз и поначало не го харесвам, де).
С какво право вчера държа сметка на Стоян, че не искал да участва в мъжката им коалицийка и отказвал да номинира Соня? Ми, така си е преценил човекът, така ще направи. На Неделчото пък чак пяна му излезе на устата от яд.
После мазно-мазно ходи да целува челото на Мани, забравяйки как довчера ѝ обясняваше колко е зле.
Интригант е тоя, не по-малко от останалите в това племе.
Плюс това, е доста слаб на физическата част – не го виждам като конкурентен на 80% от останалите във формата мъже.

# 1 006
Неделчо за Сървайвър.
С нетърпение чакам епизод за ИВ Simple Smile

# 1 007
На физическата част Неделчо може да е малко по-слаб, но реално е един от най-комплексните играчи този сезон. В плуването си го бива, а на пъзели е трепач.

# 1 008
Приписвачи гадни, взеха, че спечелиха. Аз пък се изкефих, как в момента, в който Милена нареди пъзела и жълтите се напънаха, вдигнаха техния играч малко по-високо и тя можа да надникне. Честно, нечестно щом е допуснато, значи може. То дали ще преписват или ще те влачат из терена, ще те изваждат от водата все си е нечестно. Ако я бяха оставили оназ с недостига да седи в дупката, сигурно още щеше да е там. Така че точно в тази битка съм ок.

# 1 009
  • Germany
Обаче Мани как обесняваше, че когато имало вода в играта не било нейното. Не е лошо да видим една сухоземна битка тогава, Мани да разгърне спортната си натура 😉

# 1 010
Тази година съм фен на отбора на Приключенците /сините/, колкото и скучни да изглеждат на Тупарев

# 1 011
Приключват с драмата на Мани и според мен фокуса ще се измести при Приключенците. И там има много драма според мен.

# 1 012
  • Испания
Според мен по-важното е какво пише Александър. Учудих се на смелостта му, но той беше казал /писах го в темата/, че зрителите са интелигентни и ще открият много неща, гледайки епизодите.

# 1 013
Нека видим съвета на Бойците тази вечер. Ако Манито не и спретнат един измислен имунитет, а Неделчо не номинира нея, и мен ще ме разочарова. Първата им задача е да махнат Мани, която ще ги тегли надолу всеки път. Факт е обаче, че всеки ще се замисли за после. Понеже ако Стоян, Соня и Морунов са трио, както той си мисли, те с Мартин са следващите на пангара. Само, че се номинират по двама от племе, така че няма оправдание ако реши да номинира друг, освен Мани.

# 1 014
Неделчо е способен, ама много самохвалство, много нещо, всяко второ изречение му е "Аз съм най-добрия", по различен начин казано..

# 1 015
  • София
Страхотна игра. За мен най-добрата игра през този сезон с голяма преднина. 🙂
Радвам се за приключенците. Железни са в номинационните битки и то без да имат спортисти и шампиони в редиците си. И при положение, че завъртяха втори цикъл на дивата река! Браво!
И да, може и да има лагери и дрязги при тях, но са много по-задружни и възпитани от другите две племена. А за Бойците изобщо да не отварям дума. Орезилиха великия червен цвят в Игри на волята.
Трети сезон подред пъзелското жълто проклятие продължава. Така и не могат и не могат да се справят с този елемент. Крайно време е да пробват с мъже на пъзела. Видя се, че с Елена и Красима не става. Да пробват с Елизабет и Габриела или да сложат мъже.
Днес Андрей за пореден път блесна. Неговото минаване бе като по учебник. Удоволствие е да се наблюдава. Влезе на близо 1 мин. изоставане от Мартин и го попиля по трасето. Александър също мина много добре по трасето. Друг не бих отличил. Все пак Туджаров и Елизабет заслужават добри думи, както и Братоев за първи път в игрите.
Мани не желая да я коментирам. Срам за продукцията е нейният избор и обида за толкова добре подготвени участници на които е изяла мястото. Соня също ми опротивя. Интригант номер 1 този сезон. Ако имат малко акъл трябва да ги номинират и двете. Едната ги дъни във всяка една игра, а другата разби колектива им отвътре.
Стоян е голям глупак така да се поддава на емоциите и да рискува оставането си във формата. Не знам за каква чест говори, но и в него няма чест, жестоко се лъже ако си мисли това.
Не прави чест на един спортист като Братоев да подканва съотборник да препише. Така и не взеха мерки от продукцията да крият пъзелите на противниците.
Не искам Стоян да отпада, не и на този етап. Най-добре ще е Мани и Соня на дуел или Мани и Мартин. А ако скандално дадат имунитет на Мани, то тогава Соня и Мартин.

# 1 016
Аз искам Приключенците да загубят тази вечер, за да има малко драма и при тях. Не са ходили на номинации и ми е интересно кой кого ще номинира. Шампионите са ясни - там Андрей ще е на пангара.

# 1 017
  • Варна
Аз честно казано не съм видяла намигането Братоево, но и честно казано все по-малко вярвам на показаното, защото не сме на 100 % сигурни кое кога е станало като действия. Монтажът е нещо като грима при някои жени, та дали наистина така е станало, както много хора мислят.... не се наемам да кажа.

# 1 018
# 1 019
Глас за дамите в анкетата от мен.

Общи условия

Активация на акаунт