💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 808
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Сега гледам и специално си превъртях за да видя - Братоев наистина кимва на Елена подканящо да види в масата на Елена.

# 991
Един от дискутираните моменти:

# 992
И на Милена подсказаха, макар и грешна дума.

# 993
За мен е по-приемливо да ти подскаже някой от отбора ти, макар и грешно, отколкото нагло да препишеш от другите. Още повече, че техният отбор са спортисти и би трябвало да играят честно.

# 994
  • Sofia
Елена определено си преписа, а Братоев определено я подкани да го направи! Спортист бе, спортист, а какъв спортмен....

# 995
Александър

"Игри на Волята са коректни и честни, не ни саботират. Безпристрастни! Не лъжат и не мамят. Игрите са еднакви за всички, правилата също. Така беше през цялото време!"

И какво показва, не мога да разбера? Тяхната шамандура минава в края, а на останалите в средата? Трябва да я избутват повече?

# 996
Аз ако бях на мястото на Стоян нямаше да бутам нагоре, а щях да натискам надолу.

# 997
Сончето и Манито трябва да са номинирани от Бойците, никой друг. Който вижда Неделчо като интригант, явно не гледа особено внимателно това предаване. На Неделчо проблемът му е само в това, че е много директен. В такива игри трябва да е с една идея по-прикрит, за да не е на пангара. Вижте Милен, победителят от сезон 2 - не блестеше с качества, но и не беше зле, беше ок в игрите, но ако не го раздаваше мил, тих и скромен, нямаше да му спасяват д-то и щеше да отпадне по-рано. Той и Тупарев явно си го беше харесал за победител, че го изкарваше по-читав отколкото е.
Та Неделчо е много добър и комплексен в игрите. Точно такъв като него заслужава да победи. Но прекалената откровеност не се харесва на повечето.

# 998
За мен е по-приемливо да ти подскаже някой от отбора ти, макар и грешно, отколкото нагло да препишеш от другите. Още повече, че техният отбор са спортисти и би трябвало да играят честно.

За мен не е приемливо нито едното нито другото. Ако правилата са да не се подсказва, нека се спазват. За преписването също не подкрепям.

# 999
То това е ясно, ама както виждаме, правила не се спазват и се променят постоянно, така че избирам по-малкото зло Grinning

# 1 000
Александър

"Игри на Волята са коректни и честни, не ни саботират. Безпристрастни! Не лъжат и не мамят. Игрите са еднакви за всички, правилата също. Така беше през цялото време!"

И какво показва, не мога да разбера? Тяхната шамандура минава в края, а на останалите в средата? Трябва да я избутват повече?
И аз не можах да разбера какъв е проблема според Александър?!?

# 1 001
Това с преписването е проблем още от старта на предаването в БГ. Но от Продукцията нямат желание да го решат и премахнат вече трети сезон.
Примерно вчера просто трябваше да заковат за горната част на дъската едно парче тъмен плат, с което играча след като подреди изречението просто да го покрие за да не се вижда.

# 1 002
  • Sofia
Копирано ФБ, не се сдържах: 😂                                                                                                                                   
Скрит текст:
Трябва  да има специална секция:"Мани. Ни могъ".
Да кажем 4-5 човека.
Един да ѝ бута трътката в морски конвой.
Друг да ѝ подпира задницата, щото видиш ли се е заклещила!?
Трети да е с дефибрилатор в случай, че има недостиг на кислород,
И четвърти с животоспасяващ магнезий!
А, да, пропуснах петия, дето ще и оправя миглопластиката,
мигли, кат възрожденски чардаци!

# 1 003
Да, шамандурите на останалите две племена не са върнати в края на стената и съответно пътя им е по-кратък.

# 1 004
Паулина също доста понадничаше в другата дъска на първия пъзел. Не че им помогна особено. А пък, както каза Esmee, кой знае кое точно кимване са монтирали. Продукцията помага на бойците, другите си помагат сами /не че одобрявам/. Като цяло харесвам и сините, и жълтите с някои изключения. Жалко, че не дават повече от приключенците конкретно, покрай скандалите при бойците. Противно на всички, харесвам Братоев и ми е страшно забавен. От червените симпатизирам на Неделчо.

Общи условия

Активация на акаунт