💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 837
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 975
Неделчо кефи все повече.

За първи път ми хрумна че по няква професионална линия може да са имали вземане даване с Тупарев или най-малкото да имат общи познати отпреди.  Само казвам. Връзките сами по себе си нито пречат, нито помагат да се изложиш или харесаш. Виж ако искат нарочно да те представят в някаква светлина  - друг въпрос, по който беше писано с примери, забравих ника, извинявай.

# 976
даже съм склонна да споря, че на Милена масата беше по средата и Соня също е можела да препише, просто не е действала достатъчно бързо. Trollface

Соня нямаше никакъв шанс да препише. Тя беше седнала на платформата и едва виждаше собствената си дъска с буквите.  А Ленчето беше права и имаше чудесен обзор. И вярно Братоев и кимна да погледне дъската на сините.

# 977
Вече съм абсолютно сигурна че натруфените приказки във "визитките" са били изцяло написани от сценаристите. Поради умствена недостатъчност някои участници не биха могли да измислят такива приказки за себе си, а някои не биха ги казали въпреки че могат да ги измислят.
Крайният резултат е че доста повече хора ме отблъснаха тогава. В действителност не са толкова зле. Някои може да са зле в други отношения, други да са по-скоро добре, но визитките бяха "на стероиди".

# 978
Идолът на Мани в игрите бил Добрин. Щом той не може да плува но е спечелил сезон 1, що и тя да не спечели. Ето докъде води "победата" на такива " супермени" като Добрин.
Та затова ще гледаме такива като Мани, щото такива са им "победителите".

# 979
Сега го изгледах .Е не няма толкова долен интригант като Неделчо. В момента в който разбра че Стоян няма да участва във режисирания от него филм "Да изгоним жените" , веднага обърна палаичнката и хукна да целува тъпото Мани и да прави коалиции с нея.
Защо Стоян няма да издъни Соня - едва ли е заговор, просто човекът беше наистина възхитен от нея , когато издуха в морето и двамата мъжаги.
Не мисля че Соня е интриганствала, просто отвори очите на Мани  Тъ (пото) за това че Неделчо я манипулира от самото начало и ще и забие нож в гърба при всеки удобен момент ..както и на всеки друг де .
ЕДИНСТВЕНО  Мани и Неделчо виждам да ходят и да наговарят хората кой как да гласува
Да спомена и другия михлюзин Валентин заради когото загубиха състезанието за територия с неговото не по добро от Манито представяне. Не мога да повярвам, че такива хора , вместо да се изядат от огризения ,да намерят миша дупка и да се скрият в нея,  че са супер слабо звено, отиде и започна да обвинява вожда им че не спечелил капитанската битка .
Да прави са хората , че обвиняваш винаги околните в собственбите си недостатъци

# 980
И аз изгледах току що вчерашния епизод. Мани и Дечо са лика-прилика. Интригантстват и всяват раздор. Надявам се и двамата да отидат на елиминация. Тази вечер ми е без значение кой ще победи, накрая само да си тръгне Мани. 😃Изключително простее.
Не ги виждам Шампионите при отпадане на Мани… без човек на пъзелите, а Бойците ще станат силни колкото тях на физическата част.

# 981
  • SF
Не съм видяла, че Братоев кимва на Елена дали да препише. Тя го е питала за разрешение? Кой знае кое кимване на Братоев е показано и с каква цел.
Но на пъзелите се преписва спокойно. Могат да издигнат преградни дъски и играчът да няма поглед върху пъзела на другите, но нарочно не са сложени, ПЪК! Simple Smile Нека играчите преписват, нека има недоволни, нека някой се чувства прецакан от това, че той не е прецакал.

Неделчо е прав и логичен в цялата ситуация. Просто му е много голяма устата и няма търпение да се похвали, че се е усетил. Не може да играе играта тихомълком и да снове между свои и чужди. Директен е. Това е добро качество в игри на чест и достойнство, за каквито мислят Игри на волята, но не работи много в негова полза. Играта с "вие номинирате нас, ние номинираме вас" можеше да се получи и без скандали. Това, че не изграе подмолно, а открито, дори го прави симпатичен.

# 982
.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 10:23 от Диничка

# 983
  • SF
Кадрите от вилата са кадри от вилата. Интервютата се правят с извеждане на играчите на терен, определен за интервюто. Имат време да се облекат, да се измият, да си преглътнат залъка. Интервютата не са спонтанни. Пиенето на сокчета и витамини също. Режисирани интервюта са. Не си представяй внезапно нахлуване на камера, микрофон, клапа и участниците започват да говорят по любими теми. Задават им се въпроси, които остават зад кадър, а монтират само отговорите. Монтажите са последователни, но има време, в което интервюто трябва да влезе. Останалото се реже.
Може случка от вечерта да се обсъжда в интервю чак на другия ден след обяд. Нито по дърветата и храстите на реката, нито в двете къщи по таваните са монтирани камери, които да снимат 24 часа и някой да ги следи.

# 984
Голям проблем, че Елена преписа. Добре, че преписа, за да ходят палячовците на съвет.
Не видях обаче, някой да направи проблем на Стоян как качи Мани на стената и даже и подаде шамандурата. Направо си бяха за дисквалификация.

# 985
На мен червените ми стават все по забавни, нека стои Мани за да се дърлят.
Изненадващо за мен Сончето май бие по интригантство, за сега.

# 986
Неделчо спасява Мани на Териториалната битка, а Стоян на Номинационната. Двамата довечера номинирани, а Маня следващ Капитан на отбора! Smile

# 987
  • Испания
Александър

"Игри на Волята са коректни и честни, не ни саботират. Безпристрастни! Не лъжат и не мамят. Игрите са еднакви за всички, правилата също. Така беше през цялото време!"

Днес

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 09:43 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 988
Мани била имала напредък - плувала без жилетка JoyJoy Малко след това я дават как не може да излезе през дупката Joy И няколко пъти вече казва, че тежи 50 килограма Joy Тя ако е 50, по нейната логика Милена, примерно е 30 Joy
Много е нагла горката. Черешката беше, когато накрая каза "Дано да се спася" JoyJoy  Соня пък, не мога да я разбера, жена на такава възраст, да върти такива долни интриги. Време е и двете да си заминават спешно.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 11:23 от PreslavaD

# 989
  • London
А видяхте ли кимването с глава на Братоев към Елена - да препише и тя това направи? Не мога да повярвам, че този човек е известен спортист!
Това съм го пропуснала, но защо не са направили така, че да не се вижда е въпроса.Confounded

Общи условия

Активация на акаунт