💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 851
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Испания
Неделчо за Сървайвър.
С нетърпение чакам епизод за ИВ Simple Smile

Страхотно е! Благодаря.

За първи път го гледам. В началото не приемах на сериозно Неделчо. Но човекът играе. Всичко бих му простила, след като видях с какво се занимава. И Соня, и Тъ-то му намират кусур.

Глас за дамите в анкетата от мен.

Дами?

# 1 021
И какво показва, не мога да разбера? Тяхната шамандура минава в края, а на останалите в средата? Трябва да я избутват повече?
Да, шамандурите на останалите две племена не са върнати в края на стената и съответно пътя им е по-кратък.

Не само, че не са върнати, а изначално е построено трасето по този начин. Wink

Хора, аз пък интриганти не виждам. Силни думи са това за някакви 6 души, борейки се да спасят кожата и минат напред в играта с воденичен камък на шията. За мен всеки от набедените (без Мартин който...Neutral Face) в даден момент вижда ситуациите по определен начин и то в рамките на денонощие. Като добавим, че всички се имат за умни и големи стратези от споделяне и донякъде празни приказки се стигна до огромно напрежение в отбора. Соня не е сляпа и идеално вижда как Маня за нищо не става, но трябва такт и уж женска солидарност. И ей на, Маниту останала неподкрепена от Соня на масата. Smiley Неделчо като ѝ го казва в очите, тя пърха с мигли и успява да отклони разговора в друга посока.
Всеки дърпа за себе си, накрая Мартин се съгласява с всички. Simple Smile

# 1 022
  • Sofia
И пак от ФБ! Ода за "героя" на сезона. Поздравления за автора. Simple Smile
Скрит текст:
Питат я на кастинга защо мотивационното й писмо е толкова неграмотно написано, наща каже, че била наполовина виетнамка, казвала се Мани... Продуцента цъка с език, мисли си: "По-вярно име надали биха могли да ти дадат" - избере я, каже си - Българина обича сеир и панаир.
 Иде там, съберат племето, изпратят им писмо, наща тръгне да го чете, срича, племето нищо не разбере, оправдава се, че била виетнамка и затова има трудности с четенето - нейното IQ по ниско от размера й обувки в Английската номерация. Идат на първата игра, дадат им да редят кулата на Ханой, наща свърши последна, накрая вика "Това, че съм виетнамка не значи нищо, аз съм родена и израснала в България" - гледа български, мига като Пекинез... Била майстор на мигли, миглите й заприличат на нищо - хванат въшки, които след консултация с доктор биват установени като срамни такива, които просто се "преселили" заради по-добрите условия и влага. Заведат ги на елиминационна битка срещу приключенците, наща сложи шнорхел, плувна шапка, плувки на раменете и спасителна жилетка, безопасността била преди всичко - плуването й била слаба страна, не можела да бъде добра във всичко - она на връзано куче леб не може да даде. Тръгне да плува, още не стъпила в морето, види, че понтона е на 100 метра, сети се, че т'ва и на тичане нема да го мине, камоли на плуване, каже, че получила крампа на крака - държи се за корема, заприпада... Дойде лекар, освестят я, чуе, че й се подиграват, хвърли шапки, пояси, отскубе си миглите, каже - "Сега ще им покажа какво мога" - увери ги, че може да продължи, върнат я. Влезне във водата, докторите пак тръгнат по нея, помислят, че е припаднала... Наща каже, че просто така плува и всичко е наред, продължи напред. Приключенците се изредат един по един, съберат пъзела, преметнат дънерите, търкалят варелите, хвърлят стрели, изиграят шаха, остане им само пъзела - Мани стигне до понтона, вземе парчето, тръгне наобратно. Наща докато се върне, на един от дроновете на снимачния екип му падне батерията, изгасне у въздуха, падне на главата на Туджаров он припадне, дадат служебна победа за бойците. Излезне от водата горда, това била нейна победа, гледа категорично-победоносно.
 Върнат се в лагера, съблече се да се изсуши, остави си бельото покрай огъня, оно се размирише на риба, сите се съберат покрай огъня, мислят, че некой е направил улов и пече морски дарове, гледат обнадеждено, замечтано.

# 1 023

Това е за рекламата,която НЕ правят😂😂😂

# 1 024
За първи път имаше състезание със състезателен характер Simple Smile
Мани е особено противен плужек, но, честно казано, се надявам да остане. И като остане, да ѝ се налага всеки път да си "изиграе" трасето. Като снощи. И никакви номера за крампи и кратуни да не я вадят от играта. Като ще има слаби звена, нека да са качествени Simple Smile
То и Стоян за това иска да бЕга, че ако трябва всеки път да ѝ повдига, влачи, мъкне з@дника...ми гадничко си е, колкото и да си извратен...

# 1 025
Някой беше споделил профила/снимки на Мани още преди старта на сезона. Тогава си помислих, че са взели жената само за забавление и едва ли има качества. Помислих също, че ще е нещо като Ивана. Но не би - по-зле е! Мен искрено ме забавлява и много се смея на всички сценки с нея и особено на опитите й да играе. Но като я гледам и като се сетя за Стейсито, което също беше зле, но поне вече е аут, и си мисля как и този сезон издиша и докато не се намери читав продуцент, нещата няма да се оправят - ни целият каст да е по-читав, ни правилата да се спазват, ни да няма нагласени истории. И все пак предаването става за разпускане пред тъпите бг сериали, които измислят.

# 1 026
  • София
А видяхте ли кимването с глава на Братоев към Елена - да препише и тя това направи? Не мога да повярвам, че този човек е известен спортист!
То първо дори я повдигнаха,после си намигнаха,че е видяла,и леко я спуснаха.
И червените можеха да го направят,но долу беше Неделчо,под чието давление Соня трябваше да докаже колко е умна Simple Smile
Голям смях в това племе.Аз претръпнах вече,искам ги цели Simple Smile

# 1 027
Ако Мани остане е редно да не и се помага повече. Като не може да си мине трасето да им наложат 15,20,30 минути наказание. Или Мани да се мъчи докато успее. Ако не може  племето пада служебно.

# 1 028
  • Sofia
Елена определено си преписа и Братоев има пръст в това.

# 1 029
# 1 030
  • London
Елена не ми се струва много способна умствено. Не знам защо се вре точно на тези задачи за втори път. Май е време да пробват някой друг.

# 1 031
  • Испания
Ех, този Неделчооооооо!

Бейрут в племето на бойците

# 1 032
Значи половин час слушам крясъците на тия червени мухоморки за сметка на съвета?! Много скапани продуценти, честно. Хем си ги знам какви са ухаещи на кафяво, хем ме е яд.

Ако го бяха прескочили за сметка на номинациите, щеше да ревеш, че лошата продукция крие скандалите от нас.. 😂

# 1 033
Хахаха личицата на Мани и Соня не се виждат от джуки. Точно като в реала 😃

# 1 034
  • Испания
Хахаха личицата на Мани и Соня не се виждат от джуки. Точно като в реала 😃

Талант е Неделчо.

Всички пишат, че битката довечера е била страшен купон.

Елена - да си снима д-то става, да реди пъзели - не.

Тъ-то - извинете, но ми прилича на магистралка

Лайв с Андрей, Александър, Братоев и Елена

Общи условия

Активация на акаунт