💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 842
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Варна/Лондон
Явно и мен ме хвана тъпотата, но моля за разяснение-тази и още една седмица, или тази и още 2 седмици ще я търпим тая?

# 1 141
  • Испания
Морунов как чинно си събра багажчето. Егати! Няма да го определям, че нищо хубаво не ми идва наум.

# 1 142
Явно и мен ме хвана тъпотата, но моля за разяснение-тази и още една седмица, или тази и още 2 седмици ще я търпим тая?
Има имунитет и за следващия съвет.

Много неправилно дърпат Борис Приключенците.

# 1 143
  • Испания
Безумно и животинско е това дърпане.

# 1 144
И всеки един от тези хора сега се опитва и старае. И всеки един за момента е заплашен от номинации и отпадване. Докато Мани си чилва. Нямам думи...

# 1 145
Шампионите е наслада да ги гледаш в битка.
Може да не са най читавите, нито да не блестят в пъзелите но играта им е страхотна.

# 1 146
  • Варна/Лондон
Искрено пожелавам на Мани имунитетните седмици да ги изкара на реката.

# 1 147
  • Испания
Някой от шампионите: "Оставяй място за третия крак!"

# 1 148
Тук е леко нечестно с тези огромни крака Братоев да минава.Joy

# 1 149
  • Испания
До Братоев не стига, за да падне: Красима, Елена и пак Елена...

# 1 150
Никога няма да се оправим и никакви политици не са ни виновни. Докато има по някой да помпа самочувствието на тъпи кифли като Манито, да ги прави известни и богати, да им дава нещо на тепсия, ще сме си на това дередже и нормалните хора ще се ядосват. Тупарев е боклук, а аз следващ сезон няма да гледам дори да съм любопитна. Дано няма следващ сезон, а Тупарев да се разори.

# 1 151
  • София
Тази Семира е доста неприятно и избухливо парче. Не разбрах какво се засегна, най-тежка е от жените и това е факт.
Надявам се сините да спечелят.

# 1 152
Нахалница... Ама и ние колко сме зле, че гледаме! Пф,поне битката вече започва!

Всъщност много са умни - възмущението явно е по-силен мотиватор за гледане. Като не могат да привлекат зрители с интересни идеи го правят с гавра. И работи като гледам. Единственото, което може да спре гаврата е да се откажат рекламодателите, а това може да стане, ако се надигне всеобща вълна на отказ да се купува всичко, което се рекламира в това предаване.

# 1 153
С помощта на Братоев издърпаха Рабухчиев като нищо. Браво на Борис, даде им голямо предимство. Надявам се Шампионите да спечелят. Щом не може Мани да си ходи нека да е Семира, дразнеща е. Постоянно гледа да е на въпреки на Паулина.

# 1 154
Братоев скочи, пропускайки да стъпи на последното трупче

Общи условия

Активация на акаунт