💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 779
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 290
  • SF
Е, какво да направи Морунов? Да се заинати и да ги остави да се изколят в стаята.
И аз бих се преместила при приятелка. Мъжете спят сами в стая, а жените се бяха събрали в спалнята, за да си клюкарстват, но камората се разпадна и няма смисъл Морунов да се опъва.

Когато подвигнах темата за спойлерите, това имах предвид. Спойлерът е скрит точно за 1-2 поста. След което следва разкриването му и откритото коментиране. А за спойлване може да се ползват и лични бележки.
Няма как да се контролира този процес. Отказала съм се. И тук Манита, колкото искаш.

# 1 291
Мен пък Семира ме дразни и искам да си ходи - хем е слаб играч, хем е лигла.

# 1 292
И какъв спойлер е това, че нещо не разбирам?
Просто текстът е скрит, но не е спойлер.

# 1 293
  • SF
Добре, добре, стига толквова Simple Smile Да сменим темата за спойлерите Simple Smile

Мани нагла ли е?

# 1 294
Не си спомням Фройд ли беше казал : "Адът- това са другите!" Много е трудно да подчиниш волята си на отборна игра. И то при положение, че наградата е само една. Шампионите като спортисти са свикнали да работят под натиск. И изкрачиха смело препятствията. Даже не мрънкаха много. Но както ще се види са ревниви към верност на този, когото считат за съотборник. Приключенците са успели, ако са успели досега, защото са индивидуалисти. Досега е трябвало да действат срещу общата норма. Заради това на едни им е бързо, на други бавно, а трети искат просто мълчание и никой да не ги командва. А бойците са си гладиатори- не много умни, но готови да умрат на арената. Мани малко се съпротивлява на "смъртта", но и нейният ред ще дойде, просто защото не е най-силното физически животно, а с хитрост и помощ от робовладелеца става само донякъде...

# 1 295
Всичко се диктува от продукцията. Намекнали са на Мани, че ще й дадат да си купи имунитет, за да я гледаме още 2 седмици. Затова беше толкова сигурна. На сините са казали да номинират силни играчи. Сега ще гледаме силова битка на елиминациите, за да пратят силен съперник на отшелника

# 1 296
Добре, добре, стига толквова Simple Smile Да сменим темата за спойлерите Simple Smile

Мани нагла ли е?

Тя е нагла, но нека не забравяме, че всички са принудени да играят по сценария. Точно по тази причина, когато са вътре не могат да се гледат и не си говорят (макар и това да варира ту така ту така) а като излязат вече не се мразят чак толкова. След като всички разбират че за нищо не става, тя излиза и се кълчоти с това рогче на връвчица и всички се подсмихват вместо да станат и да се изнесат да не ѝ гледат наклепаната физиономия. И какви са тия възторзи колко била красива, тия хора слепи ли са. Крокозавър от калибъра на Анита Мейзер.

В момента тя играе по сценария и го играе добре защото ѝ иде отвътре. Същото беше и с табуретката миналата година. Простотиите им идват натурално.

# 1 297
Мен пък Семира ме дразни и искам да си ходи - хем е слаб играч, хем е лигла.
Вчера ми направи много лошо впечатление. Непрекъснато викаше и крещеше и някак изглеждаше грозно. Не може да се държи така, ако вкъщи е свикнала така, никой не е длъжен да й търпи и гледа истериите.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 11:32 от blackcat6

# 1 298
Защо като ги режисират,  не го правят по умело и незабележимо. Смятайте, какво мнение имат за интелекта на зрителите.

# 1 299
  • au bout du monde
Аз изобщо не видях Самира да крещи, Поли беше тази,к оято повишаване тон.

# 1 300
  • София
Хубаво, всичко е по сценарий, ама толкова ли е трудно да се опитат поне да не изглежда така.

# 1 301
  • Испания
Аз изобщо не видях Самира да крещи, Поли беше тази,к оято повишаване тон.

Абсолютно. Паулина крещеше още по време на играта и не престана да нарежда. Освен това се държа доста просташки, говорейки ѝ на "бе". Както искала, така щяла да си говори.
Започна да показва истинското си лице.

Шампионите бяха много единни,  затова и спечелиха, но Габриела и Елизабет сега са решили да блеснат и да правят фасони, та и при тях се надига буря. Андрей не отговори на нападките и нещата около него поутихнаха.

И Неделчо реагира. "Създава ли се коалиционно разцепление при шампионите???"

"Казвайте бързо за какво си говорихте, докато не съм ви запукала и двете ей тука, на масата".

И преди съм го казвала, но пак ще го повторя: Тупарев не подценява, а преценява зрителя.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 12:03 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 302
  • London
Аз напълно разбирам Поли. На Семира мястото не й е там ....не е много по-различна от Мани. Не са там на кафе все пак, изисква се някакъв хъс, ако не можеш напускаш и толкоз. Мърмореше въпросната Семира от ден едно, че не й давали да сложи кубче, че не й давали са се изяви, а се влачи като народна песен, то не бяха паник атаки, рев. Ами ......лигавщини.

# 1 303
  • Козлодуй
Кой какво прави все Приключенците губят Simple Smile В първия ден на номинациите бяха победители сините, а на втория последни - как така хем победители хем последни и ще ходят на съвет - нещо не е домислено в този формат Simple Smile

# 1 304
Аз напълно разбирам Поли. На Семира мястото не й е там ....не е много по-различна от Мани. Не са там на кафе все пак, изисква се някакъв хъс, ако не можеш напускаш и толкоз. Мърмореше въпросната Семира от ден едно, че не й давали да сложи кубче, че не й давали са се изяви, а се влачи като народна песен, то не бяха паник атаки, рев. Ами ......лигавщини.

дърпаше и въжето като умряла лисица....и аз бих се изнервила

Общи условия

Активация на акаунт